canım yazılarını okudum Allah sana bağışlasın yavrunu...Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı eve dönmenizi nasip etsin...ben 24 haftalık melek annesiyim benim meleğim dayanmadı 10 dk sonra gitti bana son kez elini kaldırdı ve işte o kadar....senin meleğin seninle kalacak ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...
gökcem biraz daha iyi allaha sükürler olsun...yavas yavas mama vermeyede basladilar....acliktan agliyo yavrum,,dokundurmuyolarda uyusun diye icim gidiyo...hayirlisiyla gecseydi su günler...
çok geçmiş olsun canım şükür gökcemiz bunu da atlattı..inşallah kısa zamanda kavuşursunuz..kilosu kaç oldu bu arada, oksijeni nasıl kaçtan alıyor yazarmısın..
bi de mama vermeye başladılar demişsin ama bu dönemde keşke biraz anne sütü alabilse.benim oğlumda bağırsaklarıyla ilgili sıkıntıya girdiğinde sütüm önce gelmemişti,doktorumuz anne sütünün bu durumda daha da önem kazandığını, başka bi prematür bebek annesini ikna edebilirsek ondan alıp vermemizin mamadan daha iyi geleceğini söylemişti. bunu bi danış istersen.
sana hep söylediğim gibi gökce adım adım yaklaşıyo annesine.hiç karamsar olma.sağlıkla kavuşacaksınız allahın izniyle
geçer canım geçecekte ve bebeğinle evinize geleceksiniz Allahın izniyle.canım güçlü olmaya çalış dualarımız sizinle...
ylnzcım açtıgın topigi daha yeni gördüm bi ara diger topikte gördüm ama bişey yazmadan gittin kızının iyi olmasına çokkkk sevindim rabbim size bagışlasın evladını inşallah .. kızıının adıda gökcemi ayy rabbim nasip ederse bende.. gökce naz ... bırakıcam inşallahhh ..güzel haberlerini arada topige de yaz olurmu canım kib
canım benim çok geçmiş olsun inşallah gökçemiz sapasağlam gelecek yuvanızı şenledirecek annesi ALLAHIM sağlıklı ömürler versin kızına çok zor yaşadıkların küçüçük bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyo meleğim benim benimde ikiz kızlarım var 2 aylıkken fıtık ameliyatı oldu onda bile içim parçalandı gözlerim şişti ağlamaktan seni çok iiii anlıyorum arakadaşım RABBİM ömrüne ömür katsın yavrunun gökçemiz SAĞLIKLI ÖMRÜN OLSUN BUNLAR SON OLSUN KUZUM BENİM....
saol canim ,, evet benim savasci kizim bunuda basardi...bebisim 2630 gr 126 gün oldu allaha sükür ,,,ameliyattan sonra pek kilo alamadi süt vermediler cünkü((...canim gökcem oksijeni birakali nerdeyse 2 ay olcak kendi nefes alabiliyo sükürler olsun ,,, ama ameliyatta takmislardi 2 gün kaldi oda sonra cikardilar.... tabi cikinca biraz zorlandi kuzum cünkü makinayi kabul etmedi önce kendi nefes almaya calisti ve bogazlari tahris oldu ((( ilk gün biraz oksijene ihtiyaci oldu ama bugün gayet iyiydi ... bizim doktorumuzda bagirsaklar icin en iyi seyin anne sütü oldugunu söylüyo ,, ,,, bebek yemegine mama derler ya o yüzden mama yazmistim ama sütümü veriolar canim ,,, sagiyorum hep hic birakmadim ,, kizima hep sütümü götürdüm böyle gelirse emzirmek istiyorum allahin izniyle...insallah az kaldi kavusucam kizima...ama ordan cikmadan icim rahat etmicek ,, her an bisey daha cikacak die korkuyorum,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?