Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ylnz çok sevindim meleğinin iyi olduğuna rabbim gani gani şifalar nasip etsin daha çok minik gökçe allahın izniyle o ameliyatıda atlatıcak hiç merak etme dualarımızdasın tabiki görcez resimlerini inş en şanslı annelerden birisin sakın unutma gökçende en şanslı bebeklerden biri gökçen neleri atlattı inş bunuda atlatıcak devamlı takip ediyorum ama sende ne olur bizleri hiç habersiz bırakma oldumu her anını yaz inanki aklımdasın aklımızdasın allaha emanet olun kuzunla

İnşallah ameliyatı iyi geçer Elminam atlattı ameliyatı başarılı bi şekilde Gökçe'de aynı şekilde atlatacağına eminim bizim minikler bizden güçlüler.İnşallah haftaya iyi haberlerini alırız dualarım sizinle.Allah tez zamanda yavruna sağlıklı,özürsüz bi şekilde kavuştursun.

amin amin canim cok saol insallah rabbim kizima sifalar nasip etcek....burda gökcemin gelisimini takip eden doktoru bana sizler özel annelersiniz ve sizin bebeklerinizde cok özel bebekler demisti...ve o an düsündüm geceketen bazi seyler varki normal dogum yapan anneler bunun kiymetini bizim kadar anlayamazlar....mesela ben ilk defa kizimin elbise giydigini görünce aglamistim ,, esimde bana simdi niye agliyosun sevinsene demisti,,, ben mutluluktan aglamayi iste o an ögrendim...kizimi 36 gün sonra kucagima alabildim ve daha neler neler....ama sende cok özel bir annesin yavrun melek olmus ne kadar metanetlisin ,,rabbim inaniyorum bunu mükafatsiz birakmaz,,, senin acin belki daha büyük ama sen bizlere destek oluyosun...rabbimm senden razi olsun ve sana saglikli tombis bir melek daha nasip etsin insallah....

sabah gidiyorum hastaneye aksam geliyorum bazen vakit bulamiyorum ama benimde aklim sizlerde oluyo..insallah iyi gelismelinizi hep yazarim canim...aeo

cok gecmis olsun canim..insallah benim kuzumda atlaticak...insallah sende bende saglikcakla bebeklerimize kavusuruz...gelisimlerini anlatiriz burda...yürüdüklerini yazariz ..kostuklarini....insallaaaahhhh....

biraz melegimden anatayimm sizlere...bugün sabah anestezi doktoruyla randevumuz vardi ,, ameliyatta neler yapacaklarini felan anlatti hep kendimi skiyodum ,, kuzum güclü bunuda atlatacak diye güclü durmaya calisiyodum ama doktor ameliyattan konusmaya baslayinca dayanamadim ,, agladim...allahim o an hickirarak aglamak geldi icimden ...yavrum ameliyat olcak gözümün icine baka baka su olursa riskli bu olursa riskli diye anlatiyolar...mecburlar biliyorum ama duymak istemiyorum...allahim sen yardim et kuzuma ,,, kafayi yicem artik...nasil dayanilir bilmiyorum...
sonra kuzumun yanina gittim sevdim öptüm ,, kokladim yavrumu,,,,,2260 gr olmus gökcem hala apne ler devam ediyo ...bugün biberonla mamasini vermeyi denedik yine aphne oldu biraktik...hastaneden cikana kadar ögrenir diyo doktorlar...emzirmek istiyorum insallah emer kuzum...yarin jimnastik yapticaz cenesine agzina doktorla bakalim yemeyi basaracakmi kuzum...iste böyle ....rabbim yardimcimiz olsun...

geceketen bazi seyler varki normal dogum yapan anneler bunun kiymetini bizim kadar anlayamazlar....mesela ben ilk defa kizimin elbise giydigini görünce aglamistim ,, esimde bana simdi niye agliyosun sevinsene demisti,,, ben mutluluktan aglamayi iste o an ögrendim...kizimi 36 gün sonra kucagima alabildim ve daha neler neler....ama sende cok özel bir annesin yavrun melek olmus ne kadar metanetlisin ,,rabbim inaniyorum bunu mükafatsiz birakmaz,,, senin acin belki daha büyük ama sen bizlere destek oluyosun...rabbimm senden razi olsun ve sana saglikli tombis bir melek daha nasip etsin insallah....

canm benm aslında bilsen çok sulu gözlüyümdür.ama hani hep diyorumya ateş düştüğü yeri yakıyo belki çok acı ama bi söz vardr tok açın halinden anlamaz diye burdaki hiçbir arkadaşım alınmasın bu sözüme ama gerçekten öle yoğun bakımın önünde kuzusunun ii kötü haberini bekleyen bi umutla yada dr yada hemşirenn azından çıkcak tek bi cümleye umut bağlıyan umudumuzu herşeye rağmen sonuna kdr yüksek tutan özel anneleriz yoğun bakımdaki perde açılınca kuzusunu görmeye çalışan bi umutla devamlı sabreden anneleriz ötesi yokki bunun eminimki biçok kişi üzülüyodur ama aynı dili değil aynı duyguları paylaşanlar anlar sadece bunun nasıl bi durum olduğunu ylnz bi 2 ay öncesine kdr daha metanetli olmaya çalışıyom kabullendim çok zor olsada meleğimin geri gelmiceğini hastaneden artık karıştırdık diye arıcakları umudu tükendi bol bol dua ediyorum inş hayırlı sağlıklı rabbim meleğimin ikizini tekrar nasip eder inş diye destek olmaya gelince meleğini kaybetmiş biri olarak en azından benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlrmn kuzularınn iyi olması sevindiriyo beni mutlu ediyo gebelik bölümünede girdiğim zaman zamannda yaşadığım tecrübelerlede arkadaşlarımı elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyom allah rızası için çaresizlik çok zor bidurum rabbim kimseyi çaresiz bırakmaz inş çünkü öyle bi yangın ki insann kuzusundan ayrılması dinmeyen yara gibi kapanmıyo kapanmıcak o yüzden rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın acısını göstermesin rabbim yüreğinize o bitmeyen yangını düşürmesin emin ol ii haberleri okudukça bende ii oluyorum kardeşlikte böle bişi değilmi insan kardeşinin kötü olmasını istermi aynı acıyı yaşamasını istermi eminim sende yerimde olsan böle der ve böle düşünürdün ne güzel demişsin allah razı olsun diye bu cümlen bile yeterde artar bana sendende allah razı olsun kuzunla kal sağlıcakla inş

baştan sona tm yazılanları okudum .. geçen sene 21 haziranda (doğum günümde toprağa verdik) aynı olay benimde başıma geldi.. 26 haftalık 710gr bi kızım oldu sadece 10 dk kdr yaşadı.. şimdi senesi yaklaşıyor napıcam ben o gün? herkes doğum günümü kutlayacak ben ne yapıcam ben görmeye cesaret edemedim hemşire getirdiğinde yaşamıyordu ! nasıl bakabilirdim ki? sana sabır ve güç diliyorum.. bence başaracaksınız.. allah kucağına alıp sevmeyi nasip etsin :Saruboceq:

ynlz bebekler 32. haftadan sonra ancak emmeyi öğrenebiliyolarmış..benim oğlum emziği bile alamıyodu doğduğunda.apneler canını sıkmasın. doktor bize sadece soluk almayı unutuyo o kadar diyodu apne olduğunda. şöyle bi dürtüyolarmış kolundan bacağından ,hatırlayıp tekrar nefes alıyomuş..yani onlardaki apne yetişkinlerdeki gibi bir ciddiyet arzetmiyo. hepsi geçecek inşallah. Allah yardımcısı olsun bebeğinin,hiç başından ayrılmasın,elini bırakmasın..bizde dualarımızla yanındayız canım benim

Allah sabır versin.çok üzüldüm.aynı haftada doğum yapmış bi anne olarak yaşadıklarını,buraya yazmadıkların dahil, tahminedebiliyorum..

öncelikle acil şifalar diliyorum . yazılanları okudum durumu gittikçe düzelmiş meleğinin dahada iyi olur inşallah ameliyattanda son derece iyi durumda çıkar annesi sende bize güzel haberler verirsin . işin iyi tarafından bak bide sonuçta çocuğunla ne üzel ilgileniyorlar orda jimnastikler falan yazmışsın hak yemek istemem ama ben burda böyle bişey görmedim. inşallah herşey hayırlısıyla yoluna girer. allah yardımcınız olsun

canim benim,,,ne desem bos biliyorum senin acina derman olamam,, acini hafifletemem...rabbim sana dayanma gücü versin insallah...teyzesi gökceme ettigin dualar icin cok saol bizi yanliz birakmadigin iicn cok saol...rabbim biradaha öyle acilar göstermesin...güzel kalpli bir insansin rabbim gönlüne göre versin insallah....

canimm seni cok iyi anliyorum....canindan can seni birakip gidiyo ama hayat devam ediyo ,,, elden gelen bisey olsa ,, yapabilecek biseyi olsa insanin ... ama elimiz kolumuz bagli iste....melek oldu yavrun ,,, cennette bi melegin var.....insallah istedigin bir zaman da rabbim bir daha tattirir sana annelik duygusunu hayirlisiyla....

teyzeleri bugün melegim mamasinin hepsini icebildi .... bir defa apne oldu ama hemen toparladi yavrum...kuzum benim 2360 gr oldu sükürler olsun...ameliyatada az kaldi ben iyice strese girdim ,,, kizimin yüzüne bakamiyorum hemen aklima geliyo ... hayirlisiyla atlatsaydik..
simiden HERKESIN RAGIP KANDILINI KUTLUYORUM......bu mübarek günde gökcemi dualarinizda anarmisiniz teyzeleri....rabbim su mübaarek günlerin hatrina tüm melekleri annesine kavustursun insallah...

canım çok sevindim ameliyatı da atlatacak Allahın izniyle kuzucuğun.bu özel günde senin için ve tüm yavrularına kavuşmayı bekleyen anneler için dua edeceğim.

RABBıM şifasını versin meleginin bugün melegine dualar edicem bian önce toparlasın die hayırlı kandiller cnmm

allah yar ve yardımcınız olsun.bol şifalar diliyorum size .bebeğini kucağına alırsın inşallah.bütün bu kötü günleri unuutturacak kadar güzel günleriniz olur inşallah.dualarım sizinle.allah meleğinizi size bağışlasın.

maaşallah canım çok iyi kilo alıyor,herşey güzel gidiyor Allahıma bin şükür..hep söylüyorum ya türkiyeyle benim bebeğimin kaldığı hastanelerle kıyaslayarak- orda Gökcemize çok çok iyi bakıyolar gerçekten, kuzucuğumuzda çok çalışkan.
emin ol ben gökceyi kuvezdeki her bebekle birlikte her duamda anıyorum.ama bugün daha çok dua edeceğim onun için. bende senin gibi çok uzun bekledim bebeğimi.endişeni anlıyorum. ama benim içime hiç kötü bişey doğmuyo.inanaıyorum çok çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…