ah canim ,,, sizleri aglatmak deil benim istegim...kimseyle paylasamadigim duygularimi ,, icimdeki korkularimi ,, endiselerimi sizlerle paylasmak ,,,, biraz destek ,,, birazda deneyimli arrkadaslardan öneri almak .....bize destek olan herkese ayri ayri tesekür ediyorum...
allaha sükür melegim simdi iyi ,,, hala antibiyotik tedavisi devam ediyo ama iyi melegim...suan benim uykularimi kaciran 1hafta sonraki ameliyat...hayirlisiyla bunuda atlatsaydik....melegim yavas yavas biberonla yemeyi ögreniyo ama hala aphne ler oluyo ... onun icin fazla icemiyo...hem yutmak hemde nefes almak onun icin cok zor suanda..biraz daha ögrenmesi gerek ....dualarinizda melegimi unutmayin teyzeleri ,,, ameliyati iyi gecsin hayirlisiyla...kizim hastaneden gelsin hayirlisiyla burda resimlerini paylascam sizlerle,,,o tombik yanaklari sizde görün istiyorum....
ylnz çok sevindim meleğinin iyi olduğuna rabbim gani gani şifalar nasip etsin daha çok minik gökçe allahın izniyle o ameliyatıda atlatıcak hiç merak etme dualarımızdasın tabiki görcez resimlerini inş en şanslı annelerden birisin sakın unutma gökçende en şanslı bebeklerden biri gökçen neleri atlattı inş bunuda atlatıcak devamlı takip ediyorum ama sende ne olur bizleri hiç habersiz bırakma oldumu her anını yaz inanki aklımdasın aklımızdasın allaha emanet olun kuzunla
İnşallah ameliyatı iyi geçer Elminam atlattı ameliyatı başarılı bi şekilde Gökçe'de aynı şekilde atlatacağına eminim bizim minikler bizden güçlüler.İnşallah haftaya iyi haberlerini alırız dualarım sizinle.Allah tez zamanda yavruna sağlıklı,özürsüz bi şekilde kavuştursun.
baştan sona tm yazılanları okudum .. geçen sene 21 haziranda (doğum günümde toprağa verdik) aynı olay benimde başıma geldi.. 26 haftalık 710gr bi kızım oldu sadece 10 dk kdr yaşadı.. şimdi senesi yaklaşıyor napıcam ben o gün? herkes doğum günümü kutlayacak ben ne yapıcamben görmeye cesaret edemedim hemşire getirdiğinde yaşamıyordu ! nasıl bakabilirdim ki? sana sabır ve güç diliyorum.. bence başaracaksınız.. allah kucağına alıp sevmeyi nasip etsin :Saruboceq:
geceketen bazi seyler varki normal dogum yapan anneler bunun kiymetini bizim kadar anlayamazlar....mesela ben ilk defa kizimin elbise giydigini görünce aglamistim ,, esimde bana simdi niye agliyosun sevinsene demisti,,, ben mutluluktan aglamayi iste o an ögrendim...kizimi 36 gün sonra kucagima alabildim ve daha neler neler....ama sende cok özel bir annesin yavrun melek olmus ne kadar metanetlisin ,,rabbim inaniyorum bunu mükafatsiz birakmaz,,, senin acin belki daha büyük ama sen bizlere destek oluyosun...rabbimm senden razi olsun ve sana saglikli tombis bir melek daha nasip etsin insallah....
canm benm aslında bilsen çok sulu gözlüyümdür.ama hani hep diyorumya ateş düştüğü yeri yakıyo belki çok acı ama bi söz vardr tok açın halinden anlamaz diye burdaki hiçbir arkadaşım alınmasın bu sözüme ama gerçekten öle yoğun bakımın önünde kuzusunun ii kötü haberini bekleyen bi umutla yada dr yada hemşirenn azından çıkcak tek bi cümleye umut bağlıyan umudumuzu herşeye rağmen sonuna kdr yüksek tutan özel anneleriz yoğun bakımdaki perde açılınca kuzusunu görmeye çalışan bi umutla devamlı sabreden anneleriz ötesi yokki bunun eminimki biçok kişi üzülüyodur ama aynı dili değil aynı duyguları paylaşanlar anlar sadece bunun nasıl bi durum olduğunu ylnz bi 2 ay öncesine kdr daha metanetli olmaya çalışıyom kabullendim çok zor olsada meleğimin geri gelmiceğini hastaneden artık karıştırdık diye arıcakları umudu tükendi bol bol dua ediyorum inş hayırlı sağlıklı rabbim meleğimin ikizini tekrar nasip eder inş diye destek olmaya gelince meleğini kaybetmiş biri olarak en azından benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlrmn kuzularınn iyi olması sevindiriyo beni mutlu ediyo gebelik bölümünede girdiğim zaman zamannda yaşadığım tecrübelerlede arkadaşlarımı elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyom allah rızası için çaresizlik çok zor bidurum rabbim kimseyi çaresiz bırakmaz inş çünkü öyle bi yangın ki insann kuzusundan ayrılması dinmeyen yara gibi kapanmıyo kapanmıcak o yüzden rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın acısını göstermesin rabbim yüreğinize o bitmeyen yangını düşürmesin emin ol ii haberleri okudukça bende ii oluyorum kardeşlikte böle bişi değilmi insan kardeşinin kötü olmasını istermi aynı acıyı yaşamasını istermi eminim sende yerimde olsan böle der ve böle düşünürdün ne güzel demişsin allah razı olsun diye bu cümlen bile yeterde artar bana sendende allah razı olsun kuzunla kal sağlıcakla inş
baştan sona tm yazılanları okudum .. geçen sene 21 haziranda (doğum günümde toprağa verdik) aynı olay benimde başıma geldi.. 26 haftalık 710gr bi kızım oldu sadece 10 dk kdr yaşadı.. şimdi senesi yaklaşıyor napıcam ben o gün? herkes doğum günümü kutlayacak ben ne yapıcamben görmeye cesaret edemedim hemşire getirdiğinde yaşamıyordu ! nasıl bakabilirdim ki? sana sabır ve güç diliyorum.. bence başaracaksınız.. allah kucağına alıp sevmeyi nasip etsin :Saruboceq:
teyzeleri bugün melegim mamasinin hepsini icebildi .... bir defa apne oldu ama hemen toparladi yavrum...kuzum benim 2360 gr oldu sükürler olsun...ameliyatada az kaldi ben iyice strese girdim ,,, kizimin yüzüne bakamiyorum hemen aklima geliyo ... hayirlisiyla atlatsaydik..
simiden HERKESIN RAGIP KANDILINI KUTLUYORUM......bu mübarek günde gökcemi dualarinizda anarmisiniz teyzeleri....rabbim su mübaarek günlerin hatrina tüm melekleri annesine kavustursun insallah...
teyzeleri bugün melegim mamasinin hepsini icebildi .... bir defa apne oldu ama hemen toparladi yavrum...kuzum benim 2360 gr oldu sükürler olsun...ameliyatada az kaldi ben iyice strese girdim ,,, kizimin yüzüne bakamiyorum hemen aklima geliyo ... hayirlisiyla atlatsaydik..
simiden HERKESIN RAGIP KANDILINI KUTLUYORUM......bu mübarek günde gökcemi dualarinizda anarmisiniz teyzeleri....rabbim su mübaarek günlerin hatrina tüm melekleri annesine kavustursun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?