Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnmmm benim Rabbim inş em kısa zamanda bebişini sağLıkLa kucağına almayı nasip etsin.Rabbim acil şifaLar versin inş.YaşadıkLarınj gerçekten çok zor şeyLer.ıçin nasıL parçaLanıyordur kim biLir..Ama imtihan işte..DuaLarım seninLe.Rabbim yar ve yardımcın oLsun..

Canım Allah sağlık sıhhat versin güzel yavruna sana ve ailene de sabır diliyorum.
Evinize sağ salim geldiğiniz günleri görmeyi nasip etsin Allah.

canım inşllah kısa zmanda hepsini atlatır sag saglim kucagına lırsın dualarımız hep seninile canım

canımmm minik kuzun iyidir inşallah ne kadar caresiz oldugunu biliyorum Allaha emanet et onu ben oyle yapmıstım saglıklı bi sekilde aldım kuvezden sen de alacaksın inşallah. Allahım acısını yasatmasın umarım en uzuntulu zamanın bugunler olur. İnşallah guzel kızın guldurur yuzunu hep sen saglam ol biliyorum zor ama ol annesi guzel haberlerini bekliyoruz umarım enfeksiyonu atlatır hemen dualarım seninle canım

ynlz
nasıl oldu bebeğin

kaninda bakteri bulmuslar..antibiyotik tedavisi yapiyolar..yavrumun delinmedik yerini birakmadilar dün ... kuzum yorgun bitkin yatio öyle...insallah iyi daha iyi olcak...kizimda cok apne oluyo kalp atislari yavasliyo ,, biberonla yiyodu mamasini simdi biraktilar kalp atislari düzelince tekrar denicekelr...insallah gecer cabucak....cok saol canim ilgilendigin icin...

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.mafoldumben derdini veren Rabbim dermanınıda versin.tez zamanda sağlığına kavuşur umarım meleğin ve kucağına alırsın.Allah yar ve yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ylnz, bizim yavrularımız çok uzun bi yoldan, dağları tepeleri aşarak geliyolar kucaklarımıza..daha yürünecek bi sürü yolu var Gökcenin..bu yüzden her olumsuz değişiklikte kendini üzüp perişan etme..o 24 haftalık doğdu..bütün bunlar çok normal o yüzden..hep dua et.hep inan..benim oğlumda hastanedeyken burdaki arkadaşlar hep bu bebekler çok güçlü olur,şaşırtır seni diyolardı. oğlumun durumuna,tıbbi seyire,geçirdiği sıkıntılara ve ameliyatlara bakıp, moral vermek için böyle cümleler kurdukları düşünüyodum. ama haklılarmış..ölümden değil ölümlerden döndü oğlum. 4,5 ay sürdü mücadelemiz..bak şimdi kucağımda..
inşallah Allah Gökceme ve sana da bu mutluluğu nasibeder,inşallah çektiğiniz herşeyi unutturur. hep aklımda ve dualarımdasın

Canım bütün bu günler gececek güzel günler gelecek. Dualarımız seninle. Benimde bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı. Antibiyotik tedavisi yaptılar. Onu hasta öyle görünce o kadar çok üzüldüm o kadar çok üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişti. Hiçbir şey umrumda olmadı. Sütüm kesilecekmiş o bile umrumda olmadı. O kadar üzüldüm. Elleri mosmor olmuştu, artık damar yeri bulamadıklarından saçlarını kazımışlardı. Onu öyle görmek beni öldürdü bitirdi. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Nasıl yapmalı bilmiyorum ama sütünün kesilmemesi için onun eninde sonunda evine geleceğini düşünerek kendini harap etmemek gerekiyor. Süt çok önemli. Bebeğinin eve döndüğünde onun en kısa zamanda toparlanması için süt çok lazım. Bebeğim mamadan kıvranıp duruyor şimdi. Çok zor.

canım benim allah yardımcınız olsun yaşadıklarını çok iyi anlıyorum benim kızımda erken doğdu 6 ay küvezde kaldı akçiğer problemi vardı serum takarlar damarlarını bulamazlar heryeri morarırdı ama şimdi çok iyi 9 yaşında zor günleri ancak kuvvetli olarak atlatabilirsin biran önce bu zor günleri atlatman dileğiyle canım

Canım apne benim bebeğimde de oluyordu o şimdi çok küçük ve birçok ameliyata göğüs gerdi zaten bu da ne kadar sağlam ve savaşçı bir kız olduğunu gösteriyor. ınşallah canım sağlıkla kucağına alıp evine getirdiğin günlerde bu sıkıntılarının hepsini unutacaksın.

merhaba öncelikle buyuk geçmiş olsun.Apneyi kafana takma enfeksiyon geçirdiği için oluyo ama bu enfeksiyonda mutlaka oluyo bebeklerin yoğun bakımda uzun süreli kalmasından kaynaklanıyo.Senin kızında benim kızım gibi baya bi dirençli bunu da atlatır bunda eminim.Biberonlada mamasını vermemelerin amacı akciğerlerine kaçar diye ve o zaman çocuk daha çok kötüleşir.Allah tez zamanda kurtarsın seni çok iyi anlıyorum insanın sinirleri dayanmıyo artık.Dualarım sizinle...

yanlızım canım yeni gördüm topicini çok zor günler yaşıyosunuz biliyorum ama inşallah geçicek canım kızın çok güçlü maşallah rabbim evinize sağlıkla dönmeyi nasip etsin dualarımdasın canım .bebişin iyi olucak geçicek bunlar inşallah

canım benim gececek bugunlr ben soyle dusunuyorum onların dunyaya gelme zamanı erkenmis belki karnımıdayken bisi olacaktı. Allhın bir bildigi varki erken geldiler kuzucuguna ve butun kuvezde olan kuzulara dua ediyorum insallah guzel haberlerin gelecek. Allahım yar ve yardımcın olsun kuucugun bizim minikler gibi mucizeyi sana da gostersin dualarım yavrunla canım

canım hep takip ediyorum bikaç gündür giremedim içim içimi yedi meraktan dualarımızdasın sakın unutma keşke elimizden bişiler gelse 24 haftalık minicik bedeniyle inş kucağında olcak komşuna çok kızdım boğasım geldi dengesiz insanlar şaka yapmış yaptığı şaka eksik olsun canım sakın üzülme üzülmemeye çalış benim meleğimden çokçok güçlü bi meleğin var herşeye rağmen direniyo rabbim inş bu emeklerinin mükafatını bol bol verir aklımdasın dualarımdasın allaha emanet olun kızınla

simdi geldim hastaneden,,, sabah 10 da gittim doktorla randevumuz vardi birakip gelemdim kizimi kaldim yaninda...merak ettim sizleri acip bakayim dedim ... YAZDIGINIZ HER SATIR ICIN BINLERCE KEZ TESEKKÜRLER.... nekadar güzel biyer burasi ne kadar güzel yürekli insanlar var burada okurken gözlerim doldu,,agladim,,,,,,,,cok saolun destekleriniz icin...isimlerinizi tek tek yazamiyorum ne olur kusuruma bakmayin....

ve geleyim melegime........eger hasta olmazsa ,,enfeksiyon biterse 21 haziranda kizim ameliyat olcak tarih belirlendi....cok korkuyorum ,,, daha önce 2 defa ameliyat oldu hepsini basardi kizim ,,, ona güveniyorum rabbimin yardimiyla basaracak biliyorum,,,ama yinede cok korkuyorum...daha önceki ameliyatlarinda cok kücüktü hic biseyden haberi yoktu beni tanimiyodu..ama simdi cok farkli beni taniyo ,,,, dinliyo ,,, beni takip ediyo,,,gülücükler atiyo(tabi bilincsiz gülüyo) ,,, kötü seyler getirmek istemiyorum aklima insallah hersey yoluna girecek yavrum yakinda yanimda olcak...

insallah gececek ebrarcim...hamile oldugumu söyledigimde diger topicte nasil halaylar cekmistik..bunlari yasayacagim aklima gelmemisti..ama sükürler olsun yavrum beni birakmadi...tabi onun cektigi acilar benim kalbime isledi ,,, asla unutamam ,,,,rabbim yardimcimiz olsun...

canim samimiyetin icin tesekkürler...gözlerim doldu okurken ...benim icin okadar cok sey yapiyosunuzki...burda yazdiklariniz bana destek olmaniz inanin benim icin cok önemli...ailem türkiyede yasiyo ben almanyada sizlerle dertlesiyorum ,,yanlizligimi paylasiyorum...dualarin iyin cok saol....

ah canim keske elimde olsa ,, olmuyo iste sende biliyosun en ufak sey büyüyo büyüyo...kücücük bendenlere neler takiliyo...insallah hersey yoluna girer yakin zamanda...utku nasil ,, sende bebisinin gelismelrini yaz canim evde nasil oluyo anlat bana...dualarin iicn cok saol...

syuzan ve ylnz bebislerine cok ama cok dua ediyorum insallah herseyi atlatacaklar ki zaten cok seyi atlatmislar onlar cok gucluler annelerinin kollarinda bitecek bu hikaye emin olun
onlar cok buyuk savascilar ve bu savasi kazanacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…