dualarinizda bizide unutmadiginiz icin hepinize cok tesekkürler..ben kandilde girememistim malum yogun geciyo günlerimiz...ama hepinizin gecmis gecmis kandili mübarek olsun:kedi: gec oldu biraz ama .... bugün cok mutluyum allahima sükürler olsun ..kizim bize süpriz yapti ve bugün normal odaya cikti
aslinda sali cikicagini söylemisti doktorlari ama yogun bakima cok bebk gelmis yere ihtiyaclari varmis gökcenindde durumu iyi artik gidebilir dediler ve bizi saat 12.30 da normal kilinige gönderdiler...biraz icim buruk ayrildim 5 aya yakin kaldik yogun bakimda ,, aile gibi olmustuk artik,,,hepsi alman ama cok iyiydiler bize cok iyi davrandilar..bu zor günleri birazda onlarin destegiyle ,,bana moral vermeleriyle atlattim ... rabbim hidayet nasip etsin onlarada ,, bizi hic kirmadilar...ve simdi kizim normal kilinikte,, bir tek kötü sey var oda kizimla kalamiyorum
(( bos oda yok..bosalirsa bende kalcam insallah.... gökc artik herseyi daha iyi farkediyo , bizi takip edebiliyo,, insan yüzü seklinde müzikli oyncagi var onu acip karsisina koyyuyorum onu incelemeyi cok seviyo...2820gr 55 cm oldu kizim....insallah hep böyle güzel haberler veririm sizlere....dualariniz bizimle biliyorum :))) cok saolun...acinca ilk gökcemi merak edip burayi okudugunuzu yazmisiniz cok sevindim ,, ne güzel kizimin bir sürü teyzeleri oldu...insallah yakinda sizinlede tanistircam ...hepiniz allaha emanet olun....