- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun
Maaşallahh burcummmm:kemgöz:
çooook güzel olmuşsun tatlımm yaa Alllah tamamına erdirsin salonda pek güzelmiş ama ben salonda değil evde istiyorum nişanı o ayrı :):)
Senin nişan resimlerinide görürüz inşallahhh en yakın zamanda hayırlısıylaaa
amin canım,çok saol beğenmene sevindim,salon gerçekten çok güzeldi ve birde o kadar çk kişi çağrıldıki ama 3/1 geldi kız tarafı ve bizim taraftan ,
ama oturacak yer yoktu ,rezil olurduk vallahi:)
amin canım amin inşallah.
bende salonda istiyorum ya:)salonun yeri ayrı oluyor:)inşallah seninde resimlerini görürüz canım benim
düğündeee artıkınn daha büyük bir salonn tutun o zamann kuzumm düğün daha kalabalık olurr kucak kucağa oturmayın sonraa :)))
Yakışırr tatlımm salonda düğün güzel oluyor nişan falan ama ben hiç oynamayı bilmiyorum o yüzden istemiyorum yaa oturmak için mi salonda nişan yapcammm :)))
maşallah size allah tamamını erdırsın cnm
burcum maşallah diyorum
inşallah senin nişan fotolarını da görürüz
Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar
canım benim abiciğini ve yengeciğini tebrik ediyorum , mutlulukları daim olsun , Rabbim tamamına erdirsin inşallahdarısı başına inşallah
canım elbisene bayıldım çok tatlı olmuşsun Allah bir yastıkta sağlıklı mutlu güzel bir ömür nasip etsin darısı başına
Burcummmm sen gelmedin bizim topikciğee ben geldimm işteeeeee naberrrr
hoşgeldin canımmmm,iyi senden nbr:)sizin topice gelince çıkamıyorum bir daha ya:)du gelem bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?