- 30 Ocak 2014
- 4.647
- 9.444
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne okuyacam canım sayı belli mi eski mesajlara dönüp bakamadımsera44 canım azcık da olsa okumak ister misinn:))
204.000 ya fettah canım. Duası da var başlamak için dur yollayayımNe okuyacam canım sayı belli mi eski mesajlara dönüp bakamadım
Ayy 204.000 kaldı yazmak istedim sayı istediğin kadar canım:))204.000 ya fettah canım. Duası da var başlamak için dur yollayayımAllah razı olsun ya
Ben de sana yardım ederim canımtelasememuresi canım ben de bir 500 alayım :)) bende senden fikir ldım kendime 239.121 başladım, bitirebilir miyim bilmiyorum ama olduğu kadarını da Rabbim kabul eder inşallah
![]()
Ben de sana yardım ederim canımbelli mi olur bi bakmışsın şükür sevincini yaşıyoruz
![]()
Tamam kuzu ben okudukça haber veririm sana. Benimkini bu hafta bitirmeye çalışacağım:))Amin amin amin canım inşallah3 temmuza kadar bitirmeye çalışacağım
500 aldım, kalan 202.000Uraniaaflora @in_ay @ecesaygi @denizimdnz @redvelvetcake @Ayas19
VosVos35 @stanki @Sealand
Selenofil @SeviyorumUlenn @Ebru sim
Kızlar okumak ister misiniz:))