- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
12. Siraya ekledim sizi oyleysee :)Ben katilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. Siraya ekledim sizi oyleysee :)Ben katilirim![]()
Amin Allah razı olsunBen katılamayacağım maalesef. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah![]()
13. Siraya da seni ekledim o zaman :) :)Ben katılırım canımhersey_dua_ile
14. Siraya sizi ekledim :)Ben katılırım
Allah kolaylik versin sagolunnn yinedeMalesef katılamayacağım oğlum cok küçük daha
Suan sayi net degil kisi sayisina gore belli olcak ama oenegin 30 kisi olsak gunluk 7 bin küsur olacak. Kisi sayisi arttıkça okuma sayisi duser. Insallah kalabalik oluruz. Ekliyim mi sizi de :)Gunluk kac adet cekilecek canim
Benimde oyle katilamayacagim malesef arkadaslar cok isterdimMalesef katılamayacağım oğlum cok küçük daha
Olsun canin sagolsun :)Benimde oyle katilamayacagim malesef arkadaslar cok isterdim
Ayy Allah razi olsun sagolun :) :)Mune kusura bakmayin kime soracagim bilemedim ama. Konu basligimdaki 231.121 sayisini 239.121 ile degistirebilir misiniz acaba? Yanlis basmisim da oyle kalsin istemedim
Bu guzel platformdaki emegi gecen herkestende Allah razı olsun
Bende katılamayacağım Allah dualarınızı kabul etsin ❤Ssevincli
Tiniminimavihanim B Buluts34
Gelincik78 E Ebruazra
Krew
Nayro
MoonfacedMom
mutlulukbenihicbirakma
Taze fasulye
Yazarhanim B Bademmm388
Yorgunkus
mavispreyboya
Asiltutku
Morrmeneksee A arkadasimes
Tavuk_suyu_
F Flower__namaste21
theia07
sweetgirlcandy M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
Saliha40
Barbara Katilmak isteyen var mi acabaaa? Tekrar ekledigim varsa kusura bakmasin
Allah razı olsun sagol :)Bende katılamayacağım Allah dualarınızı kabul etsin ❤
Kisi sayisi kesinlesince net sayi belli olur. Ama 30 kisi olsak 8000 e yakin bir sayi olur. Ne kadar cok kisi olursak o kadar az olur sayi. Ekleyelim mi sizi de :)Nasıl çekeceğiz? Günde kaç tane
Kpss calisiyorum canim sayi biraz daha duserse girebilirim, soz verip kimsenin hakkina girmek istemiyorumSuan sayi net degil kisi sayisina gore belli olcak ama oenegin 30 kisi olsak gunluk 7 bin küsur olacak. Kisi sayisi arttıkça okuma sayisi duser. Insallah kalabalik oluruz. Ekliyim mi sizi de :)