*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Katılım olursa dıe beklıyoruz. Bıraz daha bekleyelım belkı bu aksam yada en gec yarın baslarız. Hepımız ortak bır karar alalımda ♥️

Tamam canım benim için daha iyi 🥰 şuan okunacaklarım varda biraz hafifletirim Allahın izniyle 🤲

Kız kardeşimide eklermisin onun hesabı yok benim nickimin yanına kardeşi yazsan olur 😉😇

Davet edebileceğimiz baska arkadaslarda varmıdırki 🤔

3 4 arkadas sayıyı fazla bulduğu ıcın katılım sayısına gore beklemede kalalım demıstı suan 34 kişiyiz onlarda katılırsa 40 ı buluruz aslında baya bı düşer..

Canım aslında bugün başlayabiliriz hem ilk defa çekecek olanların dili alışır yavaş yavaş (ki sonra nasıl başlayıp bitirdiğinizi anlamıcaksınız😉)hem sonradan gruba girmek isyeyenler olacak mutlaka o zaman kişi sayısına göre tekrar böleriz.Şu mübarek günlerde 1 gün 1 gün

Aa MaşaAllah ne kadar çoğalmış..Günlük kişi başı okunabilir artık...8 dakikada 1000 adet rahat .okunuyor . Günde toplamda 1 saat sürer .Benim fikrim iki güne bölmeyelim. Daha çabuk ilerlesin.

Canım aslında bugün başlayabiliriz hem ilk defa çekecek olanların dili alışır yavaş yavaş (ki sonra nasıl başlayıp bitirdiğinizi anlamıcaksınız😉)hem sonradan gruba girmek isyeyenler olacak mutlaka o zaman kişi sayısına göre tekrar böleriz.Şu mübarek günlerde 1 gün 1 gün
Bende bugun baslamak cok ıstıyorum. Bıraz daha bekleyıp baslayalım sızın ıcınde uygunsa 🌼 sonradan listeye kişi eklenınce sayı karısıyor herkesin bildirimi gormesıde bazn zor oluyor o acıdan

X