- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
Benim okulum istanbulun biraz dışında kalan bir okul istanbula servisler kalkardı pandemiden önce. Ben de ilk iki sene servis kullandım üçüncü sınıfta eve çıktım. Servis inanılmaz zordu sabahları beşte kalkardım derslerden sonra hemen servise koştuğum halde eve 2-3 saat sonra varırdım hele ki akşam servisine kalır da trafiğe takılırsam 4 saati bulurdu eve ayak basışım. Bu esnada servis arkadaşlarımdan biri benden büyük genç bir kadındı ve yeni doğum yapmıştı bebeği vardı. Hem bebeğine bakıyor hem o yolu çekiyor hem de ders çalışıyordu ben hayrandım ona. Aklıma onu getirdiniz, şu an ne durumda bilmiyorum ama başardığını ve mezun olduğunu düşünmek istiyorum. Bence siz de becerirsinizYani şöyle anlatıyım, aslında hala kayıtlıyım, bir dil bölümü, hazırlığı geçtim, çocuğum oldu bıraktım. Azami sürem doluyordu kaydımı sildirdim fakat birkaç ay sonra af geldi yeniden kayıt oldum. Şimdi hem çocuk hem iş hem ev hem de okul yürümedi. Güz döneminde kaydımı yenileyeceğim ama bakalım. Şu an 32 yaşındayım, 23 bana öyle genç geliyor ki, biraz azmedip bitirseydim keşke demediğim gün yok