• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23.01.2015 yeni bir başlangıç hedef kilo 63 :) Haydi BİSMİLLAH

BlackPearl1907

Yaşasın DUKANNN :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
13
2
3
36
öncelikle artık diyet denen şeyi hayatımdan çıkarıyorum. bundan sonra diyet degil yaşam tarzı oluşturuyorum kendime. 27 yaşıma 1 hafta kala yeni bir başlangıç yapıyorum çünkü artık hiç mutlu degilim.masabaşında çalıştıgım için aşırı hareketsizim. işe yürüsemde pek bişey kar etmiyo.bundan sonra kendime yeni alışkanlıklar kazandırmak için burdayım

1. ve en önemli şey yemekleri çiğnemem gerek ve YAVAŞ yemeği öğrenmem gerek

2 insanlara HAYIR demeği öğrenmem gerek

3 abur cuburdan özellikle tatlı ve çikolata YASAKKKK

4 hergün en az yarım saat YÜRÜYÜŞ

5 Günde 2,5 -3 Lt su içilecek

6 Akşam 7 den sonra (çok zor durumlarda 8) hiçbişey yenmeyecek

7 Günlük menü yazılacak kalorisi hesaplanacak

8 Kaçamak yapıldığı gün yada ertesi gün mutkala ekstra spor yapılacak

9 Kendime vakit ayıracam günde 1 sayfa bile olsa hergün kitap okuyacam

10 beni mutlu edecek şeylerin listesinin çıkarıp yapmak için günde en az 1 saat ayıracam

11 1 haftadan önce tartıya çıkmak yok

o zaman başlıyorum haydi bismillahh...

BAŞLANGIÇ 23.01.2015 boy 170 kilo 86

Kolay gelsin canım benim de boy 171 kilo 87.5 hedef 61
ben bayagidr tartilmiyorum 2 yada 4 şubata kadar tartilmayacagim

aynen bende tartılmayacam 6 şubatta tartılabilirim :) bbu arada sen nasıl bir diyet yapıyorsun

Ben emzirdiğim için cçok kısmıyorum ama bu ara veremeyince aazalttım yediklerimi
en az 3 lt su
meyveyi maalesef çok seviyorum
hafif sebze ve protein ağırlıklı besleniyrum akşam geç saate bırakımıyorum yemeği. Bakalim gider inşallah ben den de senden de kilolar.

sabahlari
1 dilim ekmek le peynir
öğlen esimle kahvalti ama ekmek yok
Aksam da ekmek yok
salata sebze
ya da et tavuk balık sebze tarzi

Ben emzirdiğim için cçok kısmıyorum ama bu ara veremeyince aazalttım yediklerimi
en az 3 lt su
meyveyi maalesef çok seviyorum
hafif sebze ve protein ağırlıklı besleniyrum akşam geç saate bırakımıyorum yemeği. Bakalim gider inşallah ben den de senden de kilolar.

sabahlari
1 dilim ekmek le peynir
öğlen esimle kahvalti ama ekmek yok
Aksam da ekmek yok
salata sebze
ya da et tavuk balık sebze tarzi

inşallah veririz ya bende bugünden itibaren bir düzen kuracam inşallah olacak

selam, insallah sonuna kadar sabirli davranir ve basarili olursun. :KK9:benim gibi hergun yeniden baslamazsin :KK43:
bende senin gibiydim canım ama dün resmen agladım :( mutlu degilim böyle . o yüzden söz verdim kendime. o gereksiz şeyleri yiyerek de yaşanıyo yemeyerek de en iyisi mutlulugun peşinden koşmak. burda hep beraber olursak motişvasyonumuz yüksek olur diye düşündüm. sende yarını kendin için başlangıç kabul et ve başla canım

haftasonu açıköğretim yüzünden çok düzenli menüm olmadı bugün de moralim o kadar bozuk ki yazasım gelmedi ama zorla yazıyorum. iş yerinden arkadaşımuın ev arkadaşı vefat etti. çocuk daha 25 yaşında ve tertemiz biriydi. hayat işte zamanlaması yok. kimin ne zaman gidecegi belli degil :(

evettttt şimdi bilin bakalım neye karar verdim. DUKANA başlıyorumm ama şimdi degil. pazar günü Dogün günüm. ve inşallah Pazara en geç Pazartesiye START vermiş oluyorum :) şimdi malzemelerimi temin edip tarif defteri oluşturuyorum kendime hadi hayırlısı

merhaba mutlu sabahlar. şimdilik diyetsiz günlük tutuyorum ama dogum günümü başlangıç saydıgımdan haftasonuna hazırlık yapıyorum. ekmegimi yemegimi herşeyimi hazırlayacam. bu sefer olacakkkkk

evettt bugün DUKAN maceramın ilk günü tartıldım ve testimi yaptım.
85 kg ile macerama STARTI veriyorummm.Haydi bismilllahhhhh

dukan başlangıç.JPG

evettt buraya çok ugramıyorum ama diyete devam dukanda 3. ve mutlu günüm. kaç oldum bilmiyorum ama atak bitmeden tartılmayaçam. o zaman pazartesi sabah tartı günü olsun :D:D:D:D

evettt ve tartıldım 80,9 çıktım. bence süper sonuç. inşallah haftaya 7 li rakamları görecem :d bu sefer olacak inanıyorum. bugün diyetimde sebze proteine geçiş yaptım.ıspanak ve kendi yaptıgım dukan kıymalı pide yedim akşamda tavuk olabilir. çok tatlı isteğim olmadıkça tatlı kola felan kullanmamaya çalışacam. bugün 8. günüm ve sadece 1 kere süt reçeli olmamış beze ve 1 kutu zero o kadar. Allahım yardım edecek inanıyorum bu sefer 65 görecem

evetttt Dukanda yolumuza devam ediyoruz. herşey gayet güzel gidiyor. spor yapamadıgım için haftada 1 kg felan gidiyo ama buda iyi sonuçta aç kalmadan zayıflıyorum :) 85 ile başlamıştım bugün tam 20 gün oldu ve bugün 78,7 yim :))))

Back