Ne demek istediniz anlamadim uzun zamandir bu konuyu düşünüyorum kimseye soramadigim icin buraya sordum
Neyi düşünuyorsunuz acaba ve ne konuda uyaracaksiniz feristah hanım? Oglunuzun kollari da edeleli mi peki?Ne demek istediniz anlamadim uzun zamandir bu konuyu düşünüyorum kimseye soramadigim icin buraya sordum
Tabi tabi öyledir. Dedektiflik kursuna öğretmen aranıyor dense sadece buradan yüz kişi çıkar. Zavallı ezik seni.Ne demek istediniz anlamadim uzun zamandir bu konuyu düşünüyorum kimseye soramadigim icin buraya sordum
Son dediğinizi anlamadım uyarmam gerekir mi daha dikkatli olmasi icinNeyi düşünuyorsunuz acaba ve ne konuda uyaracaksiniz feristah hanım? Oglunuzun kollari da edeleli mi peki?
Ne demek istiyorsunuz insan gibi soru sordukTabi tabi öyledir. Dedektiflik kursuna öğretmen aranıyor dense sadece buradan yüz kişi çıkar. Zavallı ezik seni.
Oğlunuz cıbildak mi yatıyor yoksa size bilerek mi gostermeye çalışıyor eğer bilerek gösteriyorsa oglunuzu değiştirmiş olabilirler ki bence sizde tuhafsiniz oğlunuzun şeyinin kalın olmasıyla övünüyor sunuz galibaMerhaba hanimlar ben 38 yaşında üç çocuklu bir anneyim 22 yaşında bir oğlum var dışarda universite okuyordu eve uzun zaman sonra yeni geldi 1-2 ay önce oğlumu sabah işe uyandirirken penisini gördüm ve çok şaşırdım ve bakmamaya çalıştım. Ama geldiğinden bu yana tek tük de olsa görüyorum . Baya kalın olduğunu söyleyebilirim. Ne yapmam gerekiyor onu nasıl uyarabilirim uyarsam yanlış anlar mı
Valla ben de sizin ne dediğinizi anlamadim. Ne konuda uyaracaksiniz diyorum, penisin çok kalin incelt mi diyeceksiniz?Son dediğinizi anlamadım uyarmam gerekir mi daha dikkatli olmasi icin
Kekleyebileceğiniz başka forumlar bulun ergenemus gencolar!Ne demek istediniz anlamadim uzun zamandir bu konuyu düşünüyorum kimseye soramadigim icin buraya sordum
Kekoya bak kekoya bir de mesajı düzenleyip hakaret etmiş sjsjsjsjAptal sürüleri soru soranda kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?