- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi MonicaBing
-
26 yaşındayım bu sene mezun oldum. Ama siz lisans okumayı çok farklı sebeplerden istiyorsunuz. Çok vasıflıysanız ve okuma aşkından değil birilerine diploma göstermek için okuyacaksanız gerçekten okumak isteyenlerin önüne geçmeyin.
Kimse mükemmel değil ki zaten. Ben kompleks içerikli bi şey yazdığımı düşünmüyorum. Sizin de etrafınız da gelinlerini yarıştıran teyzeler, kızlarını yarıştıran anneler vs vardır. Bu tür insanların sürekli hava atmasından sıkıldığımı söylemek istiyorum :) Ayrıca bunları yazarken vasıfsız kişiliksiz vs diye aklımda tek bi insan vardı ve hala daha öyle düşünüyorum. Onun tutumundan çokça rahatsız olduğumu belirtmek istemiştim.Tabii ki üniversiteye sinavlarina girebilirsiniz.gayet de güzel olur.hayata geç kalmak da nesi...
Yalnız eşinizin ailesi hakkında yazdıklarınızı hoş bulmadim.uslubunuz aşırı kompleks içeriyor.yani söylediğiniz gibi de olabilirler ama sizi de mükemmel goremedim
Sizin gibileri de birisi şu siteye bi şey yazsa da, linç etsem diye bekliyorsunuz. Eğer iyi kalpli düşünüp biraz cesaret vermeyi düşünseydiniz, bende bunu yazmak zorunda kalmazdım.Evet en muhteşem sizsiniz. Eşinizin ailesi ne öyle ya... Hepsi karaktersiz, seviyesiz. Sizin kadar muhteşem kim olabilir.
Sizi de bu forum da çok görüyorum Velvette Hanım. Sürekli sivri dilli bi tavır içerisindesiniz. Ama benim topiğim de buna hiç gerek yok oysa ki :) Ne acıtasyonu acaba nereden anladınız yazdıklarımı merak ettim.Bakalım konu ne zaman "okuyanlar ölsün" e dönecek
Acıtasyon edebiyatı launching(yükleniyor).. 3...2...1...
çok haset gördüm seni...çok vasıflı olsaydın eğer, insanlar hakkında böyle yorumlar yapmazdın...Yaşım 22 ve 1 senelik falan evliyim. Liseden sonra 2 sene sınava girdim ve maddi manevi sebeplerden dolayı üniversiteye gidemedim. Bulunduğum şehire de puanım yetmedi maalesef. Şimdi etrafıma bakıyorum, beğenmediğim insan bile üniversite mezunu ve bana hava atıyor işte şunu yapıcam vs diye. Kaynanamın kardeşleri okumuş ama beş para etmez kişiliksiz evlatlarını övüyorlar benim yanımda laf sokar gibi. Eşimin ailesinde hemen hemen herkes akademisyen, memur yani iş güç sahibi. Fakat çok azı kişilik sahibi :) Ben onlardan daha vasıflıyım aslında 2 dil biliyorum çabuk öğrenirim falan ama maalesef diploma olmayınca kimse kaale almıyor tabii. Eşim de sen çalış kazan, gerekirse taşınırız bile dedi. Bende çalışmaya başladım ama korkularım ya olmazsa diye. Kazansam bile okulu 27 yaşında falan bitiririm çünkü hayata çok geç kaldığımı hissediyorum.. Üstelik çocuk istiyoruz yani em okuyup hem çocuk doğurabilir miyim bilmiyorum. İkisini de çok isterim.
Kendinizi övdüğünüz kadar vasıflı iseniz diplomasız iş bulabilirsiniz.Ben çok vasıflıyım demedim. Bana övülenlerden çok daha vasıflıyım dedim :) Birilerine diploma göstermek değil amacım, her iş yerinin diploma isteyişi. Bu yaştan sonra aaaa bak diploma aldım demek için okunur mu Allah aşkına keşke yazdıklarımı biraz anlasaydınız
Vasiflariniz neler? Eger bu kadar vasifli iseniz 22 yasinda yani aslinda kendi paranizi kazanir durumda olmaniz lazim. 2 dili bugun 10 kişiden en az 2 si konusur durumda da... Bu pek de bir vasif degil gunumuzde. Tek basina diploma da vasif degil. Vasıflarınizi biraz anlatin size kariyer plani konusunda yardimci olalim.Ben çok vasıflıyım demedim. Bana övülenlerden çok daha vasıflıyım dedim :) Birilerine diploma göstermek değil amacım, her iş yerinin diploma isteyişi. Bu yaştan sonra aaaa bak diploma aldım demek için okunur mu Allah aşkına keşke yazdıklarımı biraz anlasaydınız
Sizi de bu forum da çok görüyorum Velvette Hanım. Sürekli sivri dilli bi tavır içerisindesiniz. Ama benim topiğim de buna hiç gerek yok oysa ki :) Ne acıtasyonu acaba nereden anladınız yazdıklarımı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?