- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
-
- Konu Sahibi mucize0707
Hepinizi çok iyi anlıyorum kızım saat 22:00 yatıyor .oğlum için uyutma işini beceremedim .oyuncağı yatağa kendisi taşıyor .ben saklıyorum .oyuncak olmazsa biberon oynuyor emziği ile oynuyor.saat 22:00 giriyoruz yatağa .saatlerce oturuyor yatmıyor kendi kendine şarkı söylüyor yatıyor yuvarlanıyor ama maalesef uyumuyor .doktoru ile görüştüm zamanla düzelecek sabırlı olun dedi bekliyoruz.yurtdışında yaşıyorum her ay düzenli doktoru muayene var sabırlı olun diyor .
Ben gece oğlum uyuyunca saat 03:00 yatıyorum sabah 08:00 uyanıyorum eşim işe gidiyor çocuklarım uyanmadan onların yemeklerini hazırlıyorumYataga kaçta gırdıgınuz onemlı degıl
Uyku sıze de tatlı gelıyor sanırım sabah gec kalkıyorsunuz Dı mı
Oglunuzun uyku saatini degıl sızın Kalktığınız saatı ogrenmek ıstıyorum
12:00 uyanıyorO saatte yatan bebek sabah kaçta uyanıyor?
Anladım.12:00 uyanıyor
Siz uyanmasını beklemeden erken kaldırın 9 da öğlen de 1 de öğle uykusuna geçin en az 1 saat en çok 2 saat . Gecede 9 da uyutmaya başlayın . Yada yavaş yavaş çekin İlk günler 11 de uyandırın sonra 10 sonra 9 .İlk günler direnir hatta uyumak istemez. Uyumasada odadan çıkmayın uyaran vermeyin konuşmayın ışık açmayın. Siz uyması gereken kuralları koyun. Oyuncak konusunda şöyle bir seçenek onerebilirsiniz. Uyku arkadaşı bir oyuncak edinebilirsiniz. Bu onu güvende hissettirir. Gün içinde ekran süresi ne bilmiyorum fakat bunuda bir sınır koymalisiniz. Buda uyku problemlerinin nedeni olabilir.12:00 uyanıyor
TV hiç bilmez açmayız odasında oynarken yada uyurken açarız televizyonu .telefondan eğitici çizgi film izler gece en fazla 20 dk uyku arkadaşı var onunla uyur sarılır haftanın üç günü sabah09:00 3 saatlik okulu var gelince 1 saat uyur her yolu denedik olmadı bekliyoruz artık inşallah bir gün erken saatlerde uyurSiz uyanmasını beklemeden erken kaldırın 9 da öğlen de 1 de öğle uykusuna geçin en az 1 saat en çok 2 saat . Gecede 9 da uyutmaya başlayın . Yada yavaş yavaş çekin İlk günler 11 de uyandırın sonra 10 sonra 9 .İlk günler direnir hatta uyumak istemez. Uyumasada odadan çıkmayın uyaran vermeyin konuşmayın ışık açmayın. Siz uyması gereken kuralları koyun. Oyuncak konusunda şöyle bir seçenek onerebilirsiniz. Uyku arkadaşı bir oyuncak edinebilirsiniz. Bu onu güvende hissettirir. Gün içinde ekran süresi ne bilmiyorum fakat bunuda bir sınır koymalisiniz. Buda uyku problemlerinin nedeni olabilir.
Bence uyumadan önce uyaran vermeyin. Bu hakkını gün içinde kullansın. Buda uyku problebi yapabilir. Uyumazssam cizgifilm izleyebilir diye istemeden kodlamis olabilirsiniz.TV hiç bilmez açmayız odasında oynarken yada uyurken açarız televizyonu .telefondan eğitici çizgi film izler gece en fazla 20 dk uyku arkadaşı var onunla uyur sarılır haftanın üç günü sabah09:00 3 saatlik okulu var gelince 1 saat uyur her yolu denedik olmadı bekliyoruz artık inşallah bir gün erken saatlerde uyur
Günaydın arkadaşımTV hiç bilmez açmayız odasında oynarken yada uyurken açarız televizyonu .telefondan eğitici çizgi film izler gece en fazla 20 dk uyku arkadaşı var onunla uyur sarılır haftanın üç günü sabah09:00 3 saatlik okulu var gelince 1 saat uyur her yolu denedik olmadı bekliyoruz artık inşallah bir gün erken saatlerde uyur