• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 22 aylık çocukta diş kanaması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ee baksın, tutan mı var? Aman, kuru gürültü işte. Kendi dötünü toplamakta aciz adamlar, iş konuşmaya gelince on parmakta on marifet oluyorlar. :) Siz yavrunuza odaklanın şuan, en öncelikli onun sağlığı. Kocanızı daha sakin bir zamanda yolarsınız. 😑
Evet kuru gürültü hem beni kovuyor hemde anneme gidicem dediğimde iyi git dertleşirsin

Tüm dişleri çıktı demişsiniz de son büyük azıları çıktı mı ?benim oğlum da onları çıkarmaya çalışıyor ,berbat günler geçiriyoruz

Bir yere carpmistir kanar. Bunu tahmin etmek zor olmamali. Bu internet olmadan önce insanlar nasıl cocuk yetistiriyordu acaba

İşte şuan çocuk doktoruna mı gitmeliyiz,diş doktoruna mı?

Babası da beni suçluyor sen yıkadın çocugu grip ettin diyor

Grip yıkanmaktam değil yıkanmamaktan dışarıdan gelen bir virüsten olur.
Tövbe ya rabbim.

Diş kanaması kansızlıktan bile olabilir. Bir de ağzının içi mikrop kapmış olabilir. Vücudundaki ağrıdan dolayı dişlerini sıkıp gıcırdatıyor mu? Eğer ağzındaki suyu tükür dediğinizde tükürebiliyorsa karbonatlı yada tarcınlı bi su verip çalkalatabilirsiniz. Mikrop öldürür

Back