• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 22 aylık çocukta diş kanaması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
4 gündür geçmeyen ateşi var kızımın, doktora götürdük grip dediler çünkü burnu tıkalıydı öksürük vardı şuan eliyle ağzını gösteriyor.
Ön sağ dişi kanıyor.

Dişi kanadığı için mi ateşi çıkıyor.
Çocuk doktoruna mı götürsek acil cavap bekliyorum.

Hayır,dişleri çıktı dişleri var yani köpek dişleri dişleri dahil,

Olan diş neden kanar

Son düzenleme:
Diş yeni mi çıkıyordu. Benim kızımın dişleri çıkarken ateşi oluyordu hafifide ishal ve diş etleri kanayarak dişleri çıkıyordu.

Geçmiş olsun. Diş etinde apse ya da aft gibi bir şey mi var? Neresi kanıyor? Dişi kanadığı için ateşi çıkmamıştır da, belki ateşi çıktığı için ağzında aft, yara gibi bir şey olmuş olabilir. Doktora gidin elbette, diş doktoruna gitmeniz gerekirse çocuk doktorunuz zaten sizi yönlendirir. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Bu aralar herkeste bir ateş, bir hastalık gidiyor ya. =(

Geçmiş olsun. Diş etinde apse ya da aft gibi bir şey mi var? Neresi kanıyor? Dişi kanadığı için ateşi çıkmamıştır da, belki ateşi çıktığı için ağzında aft, yara gibi bir şey olmuş olabilir. Doktora gidin elbette, diş doktoruna gitmeniz gerekirse çocuk doktorunuz zaten sizi yönlendirir. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Bu aralar herkeste bir ateş, bir hastalık gidiyor ya. =(
İşte şuan çocuk doktoruna mı gitmeliyiz,diş doktoruna mı?

Babası da beni suçluyor sen yıkadın çocugu grip ettin diyor

Ben olsam çocuk doktoruna giderdim, çünkü dişten kaynaklanmayan bir ateş ve hastalık olabilir. O hastalık ağız sağlığını etkilemiş olabilir. Önce bu bir anlaşılsın.

Ya bazı babalar niye böyle? Çocuk yıkanmasın mı? Ya da sokakta mı yıkıyorsunuz çocuğu da yıkandı diye hasta olsun? Sanki annesinden daha çok düşünecek çocuğunu. Bu kış hastalıklar bir değişik. Sizin çocuğunuza özel bir durum değil. Herkes hasta. Çocukları geçtim, biz yetişkinler bile sürekli hasta oluyoruz ya.

Dişi mi kanıyor, diş eti mi.
Oğlum da bebekken diş çıkarırken hematom olmuştu, 6 aylıktı ve biz dış hekimine gitmiştik, siz de diş hekimine gidin bence, çocuk dis hekimleri bakıyor.
Geçmiş olsun.

Ben olsam çocuk doktoruna giderdim, çünkü dişten kaynaklanmayan bir ateş ve hastalık olabilir. O hastalık ağız sağlığını etkilemiş olabilir. Önce bu bir anlaşılsın.

Ya bazı babalar niye böyle? Çocuk yıkanmasın mı? Ya da sokakta mı yıkıyorsunuz çocuğu da yıkandı diye hasta olsun? Sanki annesinden daha çok düşünecek çocuğunu. Bu kış hastalıklar bir değişik. Sizin çocuğunuza özel bir durum değil. Herkes hasta. Çocukları geçtim, biz yetişkinler bile sürekli hasta oluyoruz ya.
Ohoo şuan maç var die beyfendi maç izliyor doktora gidelim dedim.

Para mı var dedi.

Tamam para olmayabılır ama borca gir o zaman ne var yani

Kış mevsimi gerçekten aşırıı zorrr 🥴🥴🥴

Bir de bana olan kızgınlığından ötürü diyor ki,
Senden daha iyi bakarım çocuğuma 😡

He öyle yaptım. Hatta yenibir cins virüs ürettim, kızımın üzerinde kimyasal silah test ediyorum diyin.
Tövbe yarabbi.
Çocuk hasta olunca en çok anne yıpranıyor, insan ne diye çocuğunu hasta etsin?

Eşiniz öküzün teki kusura bakmayın. Bu sonbahar/kış çocuklar 5 kere hastalandi. Yapacak birsey yok. Kreşten getiriyor oğlum haydi bakalım iki hafta ikisi hasta yatiyor. Hep ayni dış den ise büyük ihtimal le dişde bir sorun var (bir yere vurup dişi biraz oynatmış olabilir mesela).Farklı yerlerde diş kanaması varsa farzla tahlillere gerek olur. Doktorunuza danisin. Geçmiş olsun

4 gündür geçmeyen ateşi var kızımın, doktora götürdük grip dediler çünkü burnu tıkalıydı öksürük vardı şuan eliyle ağzını gösteriyor.
Ön sağ dişi kanıyor.

Dişi kanadığı için mi ateşi çıkıyor.
Çocuk doktoruna mı götürsek acil cavap bekliyorum.

Hayır,dişleri çıktı dişleri var yani köpek dişleri dişleri dahil,

Olan diş neden kanar
Antibiyotik kullanıyor musunuz

Geçen kızım enfeksiyon geçirdiğinde bizde de diş eti kanaması olmuştu..antibiyotiğin yan etkilerinde yazıyordu biz hemen çocuk doktoruna gittik çocuk doktoru boğaz enfeksiyonlarında ateşle birlikte karşılaşılan bir durum olduğunu söyledi sonra da geçti zaten

Geçen kızım enfeksiyon geçirdiğinde bizde de diş eti kanaması olmuştu..antibiyotiğin yan etkilerinde yazıyordu biz hemen çocuk doktoruna gittik çocuk doktoru boğaz enfeksiyonlarında ateşle birlikte karşılaşılan bir durum olduğunu söyledi sonra da geçti zaten
Tesekkur ederım ❤❤❤

İnşallah geçer ama kanama bi kaç gündür var malesef . Antibiyotik kullandım kızıma ama çok değil, 3 kere kullandım. Yani toplam 3 kaşık

Ben ilk iki kanamada çok şüphelenmedim çarptı gibi gelmişti .sonra bir daha kanayınca hemen gittik doktora
Umarım siz de gidersiniz İnşallah eşiniz ikna olur ne diyeyim ki

Ee baksın, tutan mı var? Aman, kuru gürültü işte. Kendi dötünü toplamakta aciz adamlar, iş konuşmaya gelince on parmakta on marifet oluyorlar. :) Siz yavrunuza odaklanın şuan, en öncelikli onun sağlığı. Kocanızı daha sakin bir zamanda yolarsınız. 😑

Back