22 aylık çocuğu evde oyalamak bu kadar zor mu ?

Yaa biz 1 sonra rahatlarız diyoruz. Azcık umudumuz var. 1 sene sonra nasıl olacak?
Kızsa bitmeyen evcilik türevleri. Erkekse bilmiyorum.
Bebek konuşturmalar, role play ler, hadi yarışma yapalımlar.... Keyifli bi dönem de daha çok senle oynuyor işte. Benimki bi de rolünü de söylüyor. Sen şimdi böyle diyceksin böyle yapacaksın...

Kendi diyor çiş kaka yaptım. Annem temizleyecek.hadş temizleyelim diyorum. Anne temzilemeyecek yaygarası kopuyor. Tamam temizlemiyorum diyorum. Bu defa da temizleyecekkkkk ve ağlayarak kapanış
Bir insan herşeye ağlar mı yaaa diyorum ama ağlıyor yemin ederim ağlıyor . Mesela bir leğene su koyacağız yarısına kadarı asla kabul etmiyor tamamı dolacak sonra su dökülüyor döküldü diye ağlıyor

Ne güzel işte birde rol düşünmek zorunda kalmıyorsun oyun üretmeye çalışmak berbat ve ben başarısızım Acaba kitabı kursu vs var öı diyorum öğrensem filan

Her an pnunla geçirmek zorunda değilsiniz ki. 2 yaşında çocuk kendi başına oynayabilir, oyun kurabilir. Siz sadece destekçi olup onun kendini oyalayamadığı zamanlarda yardımcı olursanız çocugunuz için daha faydalı bir şey yapmış olursunuz.

Kız. Ben razıyım oynamaya. Yeter ki ağlamadan güzel güzel oynayalım.Ben de çok severim bebekler, oyuncaklar.İnatlaşmadan gidelşm gezelim, hayvanlara bakalım, onlara mama verelim, dönerken markete uğrayalım.Arabada son ses müzik açalım. Sabahtan akşama kadar sokaklarda oynayalım. Ama lütfen ağlamadan, inatlaşmadan.

Offff Fatih selim.. Gunde 3 doz almazsak rahat edemiyoruz

Tuvaletin kapısında bekliyor ama. Sürekli beni kesiyor evin içinde. Bir odaya giriyorum sessizce peşlmden geliyor. Elindeki oyuncağa bakıyor diye bende elime telefonumu alıyorum, anne onu bırakacak, oyuncak oynayacak diypr.

Çocuğunuz var mı

Yönergeli dikkat geliştirme setleri var.
Miniyup un vardı bizim.
Çocuk kendi buluyor yerleştiriyor doğru yapıp yapmadığını da kendisi kontrol ediyor.
Belki yapar.
Şimdi yapmasa da seneye muhakkak ypar diye düşünüyorum.
Bir inceleyin.
Ben çok faydasını gördüm.

her çocuk farklı bence yani kızımdan sonra öyle düşünüyorum. 24 aylık kızım. ben mutfaktayım koyuyorum öğrenme kulesine bulaşık yıkıyor tezgah temizliyor odada oyuncak ayısını uyutuyor oyun hamurlarıyla oynuyor legolarla kuleler yapıyor alış veriş merkezi oyun alanlarında 2 saat sıkılmadan oynayabiliyor. ama aması var doğduğundan beri bilhassa 6 aydan sonra bi sabah dinlenmiş uyanmadım. uyku düzeni berbat ötesi bazen cinnet geçiresim geliyor.herkesin durumu farklı yani. özetle hepsinin bi arızası var

Aynen ya. Enerjileri de bitmiyor

Kışın evde zapetetmek cok zor.. Bi arkadasım demıstı 2 yasında kış aylarında evde cok zorlandım, sende zorlancaksın hazır ol demişti.. Resmen bize agustos tan sonra "winter's coming" oldu 2 yasına girdi gireli sendromların birebir aynısını yasıyorum

İlk hamilelik mi? Çevremde hiç 2 yaşında kendi kendime oynayan çocuk yok da bana ütopik geliyor. Benimki dört yaşında hala kendi kendine pek oynamaz.

Gerçekten çok benziyorlar ve beni çok rahatlattı. Geçen gün arkadaşla konuşuyorum, aynı aylarda bebesi. Ben bir kutu mandal veriyorum eline 1 saat oyalanıyor, ben de o arada duş alıyorum dedi. Kendimi çok kötü hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…