Merhabalar.
Kasim ayinin ortasindan beri doğum kontrol hapi kullanıyorum. Ocakta düğünüm oldu ve regl dongumu değiştirdim, ara vermeden 3. Kutuya basladim.
Buraya kadar problem yok.
Bir gun 6 7 saat geciktirerek aldim hapi. O gun 2 adet aldim.
Yine bir kac gun böyle 5 6 saat gecikmeli gunlerde gunde 2 hap aldim biraz bu konuda vesveseliyim. Ben sinava çalışıyorum ogretmen adayıyım. Esimin de isi haricinde lisans ustu egitimleri var. O yuzden 2 3 sene korunmayi dusunuyoruz, planli bir sekilde ilerlemek niyetindeyiz hem de ona güzel imkanlar hazırlamak istiyoruz, ya nasip.
4. Kutumdan da 5 hap kullandim
Bu ay 21 gunde 26 adet tablet kullanmisim toplamda.
Dun 21 gun doldu.
Ilacimin adı yas.......in.
Bugün doktora gittim. Cizelge yaptim gösterdim. Bugun hapi kes dedi ve adetinin 3. Günü de hapa başla risk olmasin arada da korunun dedi. Ultrasona bakti, rahim duvarim inceymis 23 yasindayim. Her ihtimale karsi da gebelik testi aldi. Yarin belli olacak.
Ama kafam cok karisik
Ben hapi kesince 5 6 gun sonra falan geliyor adetim. O aldigim 5 hap tesir eder mi zihnim cok karisik. Benim gibi fazla tablet alan var mi yardim edin kardeslerim
Ben simdi 2 gun mu ara vereyim 7 gun mu hala anlamadim. Bir de spiral taktirilabiliyor mu hamile kalmadan? Hap cok zor oluyor zira.