- 19 Kasım 2014
- 296
- 12
- 48
- 41
- Konu Sahibi eyluldeniz58
-
lcw ev botu var konuma bakabilirsiniz 21/22 yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-kiz-icin-22-no-lcw-botta-var.768909/page-2kızım için temiz kullanılmış ev ayakkabısı ve kot pantolon ihtiyacim var
Bu var kot olarak Cnm
Bırde ev ayakkabısı ve kadıfe pantalon var kıslık resımlerını eklerım
Ürünlerini begendim cnm ayakkabı zaten suanda farklı bir markanın sıfır ayakkabısını netten almak üzereyim 14.99 tl fiyatı o nedenle ayakkabı pahalı geldi diger iki pantolona da talibim karşılıklı anlaşırsak fiyatta alıcam. Eger uyarsa 40 tl ye hepsini almak isterim :)Ev ayakkabısı sanbe marka e bebekten almıştık 10 tl
Pantalon kanz kıslık kalın ıcı penye dışı kadıfe 30 tl etıketlı.. Suan Mağazası'nda 66 tl aynısı
Kotta amerıkan alındı gant marka 20 tl
canım görebilirimiyim ikisinide.Bendede var sifir ayakkabi ve h&m marka kot ancak ayakkabi full ortapedik ve sifir oldugundan 15 tl kot 10 tl .tam katlanabilen ergonomik biraz ozel bir ayakkabi
Merhaba,kızım için temiz kullanılmış ev ayakkabısı ve kot pantolon ihtiyacim var
cok tesekkur ederim ama pahali geldi bana[/QUOTE][QUOravi, post: 37920199, member: 635595"]Merhaba,
Benim 22 numara hello kitty marka hiç kullanılmamış etiketli ve kutusunda ev ayakkabım var.Kızım için almıştım fakat kullanmadı.İlgilenirseniz size 25 TL.ye verebilirim.Eki Görüntüle 1311097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?