Bebek İkinci El 21 numara kız ev ayakkabısı ve 12-18 ay kız kot pantolonu ariyorum

Bu var kot olarak Cnm
Bırde ev ayakkabısı ve kadıfe pantalon var kıslık resımlerını eklerım

Eklentiler

• image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 98
Bu var kot olarak Cnm
Bırde ev ayakkabısı ve kadıfe pantalon var kıslık resımlerını eklerım

Ev ayakkabısı sanbe marka e bebekten almıştık 10 tl
Pantalon kanz kıslık kalın ıcı penye dışı kadıfe 30 tl etıketlı.. Suan Mağazası'nda 66 tl aynısı
Kotta amerıkan alındı gant marka 20 tl

Eklentiler

• image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 87
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 72
Ürünlerini begendim cnm ayakkabı zaten suanda farklı bir markanın sıfır ayakkabısını netten almak üzereyim 14.99 tl fiyatı o nedenle ayakkabı pahalı geldi diger iki pantolona da talibim karşılıklı anlaşırsak fiyatta alıcam. Eger uyarsa 40 tl ye hepsini almak isterim :)

Bendede var sifir ayakkabi ve h&m marka kot ancak ayakkabi full ortapedik ve sifir oldugundan 15 tl kot 10 tl .tam katlanabilen ergonomik biraz ozel bir ayakkabi

mümkünse tntoluen, post: 37911693, member: 580291"]Bendede var sifir ayakkabi ve h&m marka kot ancak ayakkabi full ortapedik ve sifir oldugundan 15 tl kot 10 tl .tam katlanabilen ergonomik biraz ozel bir ayakkabi[/QUOTE]
mumkunse resim gorebilirmiyim

[QUOravi, post: 37920199, member: 635595"]Merhaba,
Benim 22 numara hello kitty marka hiç kullanılmamış etiketli ve kutusunda ev ayakkabım var.Kızım için almıştım fakat kullanmadı.İlgilenirseniz size 25 TL.ye verebilirim.Eki Görüntüle 1311097 [/QUOTE]
cok tesekkur ederim ama pahali geldi bana

cok tesekkur ederim ama pahali geldi bana[/QUOTE]
Lisanslı bir ev ayakkabısıdır.Ben 25 Tl.ye almıştım ama ziyanı yok size 20 Tl.ye veririm.

bende içi katlı olan pantolon bir de düz kot var katlı olan 10 tl sıfır çünkü katsız kot 5 olur res,m eklerim ekle derseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…