aslında ne uğraşıyoruz ki
kime ne anlatıyoruz
bırakacaksın üstlerine 3 kadın gelsin
bırakacaksın aç işsiz eğitimsiz kalacak 5 çocuk yapsınlar
bırakacaksın kızları 9 yaşında satılacak
bırakacaksın kocaları 800 lira da çok para hüloğğğğğ diyerek asgari ücrete çalıştırılacak
bırakacaksın tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocukları zaten razıydı diye aşağılanacak
bırakacaksın 4. eş olmaktan bıkıp ayrıldıkmak istedikleri zaman kendilerini öldüren kocaları elini kolunu sallaya sallaya gezecek
bırakacaksın es kaza bir gece kocalarını istemediler mi kocalarının tecavüzüne uğrayıp şikayetçi olamayacaklar
bırakacaksın 13 yaşındaki oğulları 3 kuruşa çalıştırılacak
bırakacaksın askere giden oğullarını köpekler şehit edecek,başın saolsun yerine askerlik yan gelip yatma yeri değildir denecek
bırakacaksın ineğine verdiği samanı euroyla ithal edecek ama ekmek alacak para bulamayacak
bırakacaksın 2 yaşındaki bebekleri açlıktan ölecek
bırakacaksın bir ağrı kesici için 15 lira verecekler
bırakacaksın ısınmak için yaktıkları tezeğe %18 kdv verecekler ama kokoşların taktığı pırlantanın kdvsi %0 olacak
bırakacaksın ne halleri varsa görecekler ama biz de insanız işte
sadece kendimizi kendi kinimizi kendi fikrimizi kendi hayatımızı düşünmüyoruz
gezi parklarında ölmeyi kızılaylarda kör kalmayı göze alıyoruz
kapağı attığımız almanyalardan ahkam kesmiyoruz
bu saydıklarınızın hiç biri sanki daha önceki hükümetler döneminde yapılmıyordu her nedense bunları yapanlar sadece bu hükümet dimi canım iste günah kecisi olmak böyle bir sey . 3lü kualisyon döneminide cok iyi hatırlayanlardanım ne haldeydik cok şükürki bu hale geldik böylesine rahat bir sekilde fikirlerinizi söyleye biliyorsanızız unutmayın hepsi bu hükümet sayesinde. benim anlamadıgım ergenekon davasının kararını hükümet vermedi bagımsız yüce türk adaleti verdi hükümete taş atmak neden ? neden bu kadar kin kusuyorsunuz anlayamıyorum . nacizane fikrimi söyliyim okullarda kuranı kerim secmeli ders oldu diye mi bu tepkiniz bası örtülü kardeslerimin her ortama rahatlıkla girmesine tepkiniz. yaptıgı her konusmada ALLAH lafzını dilimden düşürmeyen başbakanımızamı tepkiniz yani kısacası sizin tepkiniz islamiyete mi ????
unutnayınki islam nuru asla sönmez ne kadar cabalarsanız cabalayın.
isterseniz siz bir araştırın derim ben allaha kim şirk kosuyorislamiyetin sadece ezberlediğiniz bu kısmını mı biliyorsunuz
yoksa yüce dinimiz islamda Allah'a şirk koşmanın en büyük günah olduğunu da biliyor musunuz
12 eylül'ü yapan Kenan evren bodrum da resim yapıyor ama darbeciler nasıl ettiğini bulmuş.
konu neydi nereye tasıdınızaslında ne uğraşıyoruz ki
kime ne anlatıyoruz
bırakacaksın üstlerine 3 kadın gelsin
bırakacaksın aç işsiz eğitimsiz kalacak 5 çocuk yapsınlar
bırakacaksın kızları 9 yaşında satılacak
bırakacaksın kocaları 800 lira da çok para hüloğğğğğ diyerek asgari ücrete çalıştırılacak
bırakacaksın tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocukları zaten razıydı diye aşağılanacak
bırakacaksın 4. eş olmaktan bıkıp ayrıldıkmak istedikleri zaman kendilerini öldüren kocaları elini kolunu sallaya sallaya gezecek
bırakacaksın es kaza bir gece kocalarını istemediler mi kocalarının tecavüzüne uğrayıp şikayetçi olamayacaklar
bırakacaksın 13 yaşındaki oğulları 3 kuruşa çalıştırılacak
bırakacaksın askere giden oğullarını köpekler şehit edecek,başın saolsun yerine askerlik yan gelip yatma yeri değildir denecek
bırakacaksın ineğine verdiği samanı euroyla ithal edecek ama ekmek alacak para bulamayacak
bırakacaksın 2 yaşındaki bebekleri açlıktan ölecek
bırakacaksın bir ağrı kesici için 15 lira verecekler
bırakacaksın ısınmak için yaktıkları tezeğe %18 kdv verecekler ama kokoşların taktığı pırlantanın kdvsi %0 olacak
bırakacaksın ne halleri varsa görecekler ama biz de insanız işte
sadece kendimizi kendi kinimizi kendi fikrimizi kendi hayatımızı düşünmüyoruz
gezi parklarında ölmeyi kızılaylarda kör kalmayı göze alıyoruz
kapağı attığımız almanyalardan ahkam kesmiyoruz
ben söyliyim canım kenan evrenin su andaki durumunu gördün mü ? iste YÜCE RABBİMİN adaleti allah hiç bir zaman mazlumun ahını yerde koymaz. bugun olmazsa yarın yarın olmazsa ahirette :) hersey o anda olucak diye bir sey yok ama gözümle gördüm ya son durumunu allah cok adaletli diyorumbu sorunun cevabını bilen var mı? var ise açıklamasını merak diyorum..ben düşündüm verecek bir cevap bulamadım.
ben söyliyim canım kenan evrenin su andaki durumunu gördün mü ? iste YÜCE RABBİMİN adaleti allah hiç bir zaman mazlumun ahını yerde koymaz. bugun olmazsa yarın yarın olmazsa ahirette :) hersey o anda olucak diye bir sey yok ama gözümle gördüm ya son durumunu allah cok adaletli diyorum
İnsanlar dindar olduklarını Allah'a göstermeli, insanlara değil!
Bir söz var ya hani ; İnsanlarda en çok ne eksikse ondan bahseder diye..
Başka da bişey demeye gerek yok bence.
haklısın eksiklerini dile getiren insanları tebrik etmek gerekir dile getiriyoki eksigi tamamlansın ya dile getirmeyipde bilmişlik taslayanlar işte onlardanda korkmak lazım herşeye zarar verebilecek kabiliyet olur onlarda çünkü bilmedigi şeyi yalan yanlış yapıp kendince çok bilmişligini taslar
Sanırım yanlış anladınız. Ben eksikliğini dile getiriyor derken, eksik olanı söylediğinden değil de var gibi göstermeye çalışmasından bahsetmiştim.
Örnek veriyim; mesela bi insan parasızdır çok parası var gibi sürekli paradan konuşur yada namussuzdur ama tek namuslu o gibi 2 cümlesinden birinde namusdan bahseder gibi.. gibi..
:))))))
Bazi mesajlar geliyorya..
Bazisina o kadar cok gülüyorum ki..
Fecebook tan, twitter dan, mail den falan..
Fikirlerimi twitter dan da paylastim...
Gelen mesajlardan biri ".......... hesabini soracagiz, .......... usaklari"
Ne kadar ucuz insanlar varya...
Yine burasi iyi..fikrinizi istediginiz gibi beyan edebiliyorsunuz, saygili insan sayisi cok..
Benim fikrim " Yasasin Türk adliyeleriiiiii"
05.08.2013 ve sonunda adalet yerini buldu Allah o kadar büyük ki cifte bayram yaşadık
cuntacılar , darbeciler sonunuzun bu olacagını bilmeliydiniz .
nacizane fikrimi söyliyim okullarda kuranı kerim secmeli ders oldu diye mi bu tepkiniz bası örtülü kardeslerimin her ortama rahatlıkla girmesine tepkiniz. yaptıgı her konusmada ALLAH lafzını dilimden düşürmeyen başbakanımızamı tepkiniz yani kısacası sizin tepkiniz islamiyete mi ????
unutnayınki islam nuru asla sönmez ne kadar cabalarsanız cabalayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?