Şaşkınlıkla karışık bir gülümseme ile izliyorum bazı yazıları.
Hangi bilgilerle dolduruyorlar ki bu arkadaşların kafasını " darbe yapmaya niyeti yok kimsenin, yalancı şahitlerle , yanlış kanıtlarla insanları müebbet hapse mahkum ettiler " denildikçe gaza gelip;
" hülooğğğ, darbeciler ve darbeyi destekleyenler cezalarını buldu" diyerek zafer nidaları atıyorlar.
Rabbim okuduğunu anlama kabiliyeti versin hepimize, âmin .
şaşkınlıkla karışık bir gülümseme ile izliyorum bazı yazıları.
Hangi bilgilerle dolduruyorlar ki bu arkadaşların kafasını " darbe yapmaya niyeti yok kimsenin, yalancı şahitlerle , yanlış kanıtlarla insanları müebbet hapse mahkum ettiler " denildikçe gaza gelip;
" hülooğğğ, darbeciler ve darbeyi destekleyenler cezalarını buldu" diyerek zafer nidaları atıyorlar.
Rabbim okuduğunu anlama kabiliyeti versin hepimize, âmin .
Weiss konuşmak için konuşuyorsun.
Sinirlerimi bozuyorsun.
Ne yazılanı okuyorsun ne bişey .
Sen şimdi Allahtan mı korkuyorsun ?
Sizler mış gibi yapanlarsınız emin ol.
Of of...
Bir darbe teranesi almış başını gidiyor.. :)
Şu ceza alan adamlar darbeci değil, hoş olsalar bile darbe o zamanlar için gerekli olan tek şeydi diyeceğim.. Bu cahillikle Allah bilir neler yazacaksınız.. :)
Neyse. :)
Çok canlar alındığı doğrudur, hatta Kahpe Eylül buradan gelir..
Ben bir ülkücü olarak, hala gözüm dolu dolu yad ederim, babam anlatır ben dinlerim..
Tamam haklısınız o zamanlar berbattı, eyvallah doğru, buna lafım yok.
Ama şurada ceza alan adamlar, içimizin sızladığı, oturup ağladığımız dönemin cezaları değil.. AKP faşizminin cezalarıdır, haksızdır, alakasızdır, yetersizdir, yersizdir..
Anlıyorum belki hassassınız, emin olun herkes hassas, sağı da ağlar solu da da. Ama verilen cezalar darbeyi, darbecileri temizlemiyor..
Biraz gözlerimizi açalım, duygusal davranmayalım..
Obaa oleey darbeciler içeri tıkıldı gibi bir şey söz konusu dahi olamaz..
Sapla, samanı karıştırmayın lütfen..
Artik kimse Türkiye yi babasinin ciftligi zannetmesin.
Artik kimse Türkiye nin sahibi ooldugunu zannetmesin
Bizde böyle diyoruz işte.
Bu ülke bu ülkede yaşayan herkesin sadece hükümeti destekleyenlerin değil.
Birileri de bunnu aklına kazısa keşke.
Adalet dediğiniz bu mu yani ?
Allah dillerinden düşmüyor ama Allah korkusu yok hiçbirinde
Bu yapılanlar unutulmayacak , bu ülke sizin tekelinizde değil.
Paşaları içeri sokarak kime gözdağı veriyorlar bilemyorum ama biz kimseden korkmuyoruz.
Er yada geç bu devran dönecek .
Bu ülke sizlere rağmen CUMHURİYET olarak kalacak.
Asla devir dönmez zannettiler.
Hani eski genelkurmay baskani Isik Kosaner " bu devran hep böyle gider zannettik, kimse bize hesap soramaz sandik" diyorya.
Iste o devran döndü.
Kimsenin yaptigi yanina kar kalmayacak.
Yüregi yanan, gencecik evlatlari öldürülen analar bir nebze huzur bulacak.
Bilecekler ki artik bu ülke MILLETIN!!
Bilecekler ki artik bu ülkede EGEMENLIK MILLETIN!!!.
Bilecekler ki artik kimse cocuklarini alip, sonrada sorgu zaiyati diyerek gece kapilarina ölüsünü atamayacak!!
Aynen öyle kadınlarımızı eve tıkalım,dövelim,tecavüz edelim hatta en ufak bir hatasında recm yoluyla taşlayarak öldürelim mantığı bunların ki..Korkunç..
Bizim kadınlarımıza(özellikle muhafazakar kesim)rahatlık batıyor yemin ederim..Hepsi hayatlarına müdahale edilmesinden çok memnun.
Ah ATAM ah yazık o emeklerine........
Evet fikirler ne olursa olsun insanlik yitirilmemeliydi....Amaaaa yitirildi!!!
Kiziniz var mi? ( yoksa bile siz kadinsiniz)
Bir annenin kizinin, gencecik bir kizin-kizlarin, sadece fikri yüzünden, tutuklanip, bir grup askerin önünde cirilciplak soyundurulup, üzerine su SIKILARAK, cesitli isgence görmesi öldürdü insanligi!
Gencecik bedenlerin " sorgu zaiyati" adi altinda öldürülmesi, cansiz bedenlerinin gecenin bir vaktinde, ailesinin kapisina atilmasi öldürdü insanligi!
Bir evin bir oglu Ali nin- Ali lerin, astimli vücüdünün insan diskisi icinde yüzdürülmesi, cirilciplak soyulup, gecelerce bir hücrede öyle tutulmasi ve muhtemeldir ki bu zulme dayanamayarak ölmesi, ailesinin " oglunuz öldü buda cenazesi" demeye bile layik görülmemesi, anasinin bos bir mezar yapip her bayram basinda aglamasi öldürdü insanligi!
Kendileri gibi düsünmeye yasam hakki tanimayan, milletin egemenligini hice sayip, kendi diktasini yürüten zalimlerin zulmü öldürdü insanligi!
Bunca zulmü yapanlar insanligini yitirmemis! ama yaptiklari zulmün karsiligini aldiklarinda, " gereken oldu" diyenler insanligini yitirmis!:))
Burada saysam sabah olacak kadar cok, her cesit fikre sahip insanlarin, yasadigi acilara karsi attigi cigliklari duydum ben..
Bunca zulmü yapanlar hesap vermedi.
Ama zulmü yapanlarin, zihniyet mirascilari bugün adaletin karsisinda...
Binlerce kisinin ahi üzerlerinde..
Bunca ah karsisinda, insanlara zulm eden zihniyetin, yaptiklarinin karsiligini almasi, mübarek kadir gecesi ertesine geldi..
Ilahi adalet..
Bunca zulmü insanlara reva görenlerin, zalimlikleri karsisinda aldiklari cezayi " gereken oldu" olarak karsilamak-karsilamam insanlik sayilmiyorsa, ben-biz insan degiliz...
Zalimlerle ayni insanligi paylasmiyoruz!
Ve böyle olmaktan cok mutluyum.
En azindan gelecek nesiller bunlari yasamayacak!!
Bunca yildir bu ülke insanlarina yapilanlar degilde yorumlarim sinirinizi bozuyorsa, istirham ederim okumayiniz!!
Ayni konu baska bir basliklada acilmis, orada icinizi dökünüz!
Hem orada belli bir kesime küfür bile ediyorlar! Hatta "daha öncede karisina kizina küfür ettik" diyorlar.
Yani, mahkeme kararindan memnun olmayanlar, orada istedigi seyi yazabiliyor, karisan eden yok!!
Not: Yaptiklari yüzünden ceza aldilar, hala darbe cigirtkanligi yapiyorlar. Hala Darbe yapmaya davet ediyorlar..Anlasilan az gelmis cezalar!
bu saydıklarınızın hiç biri sanki daha önceki hükümetler döneminde yapılmıyordu her nedense bunları yapanlar sadece bu hükümet dimi canım iste günah kecisi olmak böyle bir sey . 3lü kualisyon döneminide cok iyi hatırlayanlardanım ne haldeydik cok şükürki bu hale geldik böylesine rahat bir sekilde fikirlerinizi söyleye biliyorsanızız unutmayın hepsi bu hükümet sayesinde. benim anlamadıgım ergenekon davasının kararını hükümet vermedi bagımsız yüce türk adaleti verdi hükümete taş atmak neden ? neden bu kadar kin kusuyorsunuz anlayamıyorum . nacizane fikrimi söyliyim okullarda kuranı kerim secmeli ders oldu diye mi bu tepkiniz bası örtülü kardeslerimin her ortama rahatlıkla girmesine tepkiniz. yaptıgı her konusmada ALLAH lafzını dilimden düşürmeyen başbakanımızamı tepkiniz yani kısacası sizin tepkiniz islamiyete mi ????aslında ne uğraşıyoruz ki
kime ne anlatıyoruz
bırakacaksın üstlerine 3 kadın gelsin
bırakacaksın aç işsiz eğitimsiz kalacak 5 çocuk yapsınlar
bırakacaksın kızları 9 yaşında satılacak
bırakacaksın kocaları 800 lira da çok para hüloğğğğğ diyerek asgari ücrete çalıştırılacak
bırakacaksın tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocukları zaten razıydı diye aşağılanacak
bırakacaksın 4. eş olmaktan bıkıp ayrıldıkmak istedikleri zaman kendilerini öldüren kocaları elini kolunu sallaya sallaya gezecek
bırakacaksın es kaza bir gece kocalarını istemediler mi kocalarının tecavüzüne uğrayıp şikayetçi olamayacaklar
bırakacaksın 13 yaşındaki oğulları 3 kuruşa çalıştırılacak
bırakacaksın askere giden oğullarını köpekler şehit edecek,başın saolsun yerine askerlik yan gelip yatma yeri değildir denecek
bırakacaksın ineğine verdiği samanı euroyla ithal edecek ama ekmek alacak para bulamayacak
bırakacaksın 2 yaşındaki bebekleri açlıktan ölecek
bırakacaksın bir ağrı kesici için 15 lira verecekler
bırakacaksın ısınmak için yaktıkları tezeğe %18 kdv verecekler ama kokoşların taktığı pırlantanın kdvsi %0 olacak
bırakacaksın ne halleri varsa görecekler ama biz de insanız işte
sadece kendimizi kendi kinimizi kendi fikrimizi kendi hayatımızı düşünmüyoruz
gezi parklarında ölmeyi kızılaylarda kör kalmayı göze alıyoruz
kapağı attığımız almanyalardan ahkam kesmiyoruz
nefsinizi köreltiyorsunuz :)Ergenekon Davası'nda ele geçirildiği ve 2003 yılına ait olduğu iddia edilen belgelerdeki yazı fontu'nun 2008 yılında icat edildiği ve bu bilginin microsoft tarafından doğrulandığını biliyormuydunuz??
alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?