• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 kisi beraat etti... Iste ceza alanlar..

Bir de söyle birsey var;
Bu darbe zihniyetindekiler ve darbeden medet umanlar, gezi parki olaylarinda " birkac ölüm olsa keske" derler.
Cünkü onlar ölümden medet umar hale gelmislerdir..
Siz kalkip 1000 kez sagduyu dersiniz ama birde bakarsiniz ki ülkeyi " katil devlet bile ilan eden olmus"
Ama sonra bu darbe zihniyetliler " keske bir kac ölüm olsa " sözlerini unutup, sizi ölümlere sesiz kalmakla suclarlar:)

Kaç kişi uyardı sizi iftira ve yalan haber konusunda ama hala aynı tas aynı hamam.
"Gezi parkı olaylarında birkaç ölüm olsa keşke"diyen kimdir?
Kafanızda kurup gerçekliğine inandığınız şeyleri gelip buraya yazmayın rica edeceğim.
Bu cümleyi kuran kişiyi kaynağıyla beraber gösterirmisiniz,
Eğer gösteremiyorsanız iftira atıyorsunuz .

gecmişte sözde adalet için yapılanlar e şimdide adalet için içerdesiniz bunada adalet deyin ne olacak ki:34: he şükredinki nefes alıyorsunuz unutmayın bu ülkede kendi eceli gelmeden canını aldıklarınız malesef nefes almıyo! ilahi adalet işini öbürdünyaya bırakmıyo :46:

Aman Yarabbim, nasıl bir mesajdır bu? Kanım dondu resmen.

Bir de iyi ki bir türban yasağı var he...Yoksa alakalı-alakasız her konuda neyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyacaklardı?Nasıl "Benim başörtülü bacılarıma ........ yaptılar" diye ajitasyon yapacaklardı?

hakimler ve savcılar adalet bakanlığına bağlandı.....elbette karar politik olacaktı....öteki dünyada hesabını nasıl verecekler bilmiyorum..........lakin küçük düşünen insanlara acıyorum.....birgün yargıya sizinde ihtiyacınız olacak.....işsizlerden sağlık primi haczedilirken ya da birgün eşinizin emekliliğinden yararlanamayağınız günler geldiğinde...ya da emeklilik 70 yaşına çıktığında(ki o yasalar çok yakınımızda)belki bunlara sevinmek yerine kendi canınızın telaşına düşersiniz......işte o zaman kimi kime şikayet edeceksin bilmiyorum

seni akıl yoksunu seniii

belki ben de almanya ya kabul edildiğimde ben de oralardan ahkam keserim

Son düzenleme:
:))))))

Bazi mesajlar geliyorya..
Bazisina o kadar cok gülüyorum ki..
Fecebook tan, twitter dan, mail den falan..
Fikirlerimi twitter dan da paylastim...
Gelen mesajlardan biri ".......... hesabini soracagiz, .......... usaklari"
Ne kadar ucuz insanlar varya...

Yine burasi iyi..fikrinizi istediginiz gibi beyan edebiliyorsunuz, saygili insan sayisi cok..
Benim fikrim " Yasasin Türk adliyeleriiiiii"

Son düzenleme:
eğer af çıkarsa ergenekon tayfasıyla birlikte bebek katili de af edilirse bu omurgasız tayfa ne diyecek...... bence sırnaşmaya ve yalamaya devam edecekler.........güçlünün yanında olmaya meraklı piyonlar hayatta bir duruşu olmayan insanlar..........tarihin tozlu sayfalarında herzaman olduğu gibi isimsiz omurgasızlar olarak anılacaklar......ilker başbuğ ne dedi...............bebek katili ile birikte af edileceksem hiç çıkmam daha iyi............işte asıl güç asıl onurlu duruş orada düşüncesi ne olursa olsun

ne çok omurgasız varmış arkadaş....güçlünün yanda himaye edilmeyi tek arzusu olan insanlar yazıklar olsun size

eğer af çıkarsa ergenekon tayfasıyla birlikte bebek katili de af edilirse bu omurgasız tayfa ne diyecek...... bence sırnaşmaya ve yalamaya devam edecekler.........güçlünün yanında olmaya meraklı piyonlar hayatta bir duruşu olmayan insanlar..........tarihin tozlu sayfalarında herzaman olduğu gibi isimsiz omurgasızlar olarak anılacaklar......ilker başbuğ ne dedi...............bebek katili ile birikte af edileceksem hiç çıkmam daha iyi............işte asıl güç asıl onurlu duruş orada düşüncesi ne olursa olsun

ne çok omurgasız varmış arkadaş....güçlünün yanda himaye edilmeyi tek arzusu olan insanlar yazıklar olsun size

O zamanda bağırırlar " yaşasın Türk adliyeleri" diye.
Nede olsa şimdiden " barış elçisi" konumuna sokuldu bebek katili, kimseninde sesi çıkmıyor.
Nasılsa onların yerine düşünüp uygun gören birileri var.
Onlara alkışlamak düşer.

O zamanda bağırırlar " yaşasın Türk adliyeleri" diye.
Nede olsa şimdiden " barış elçisi" konumuna sokuldu bebek katili, kimseninde sesi çıkmıyor.
Nasılsa onların yerine düşünüp uygun gören birileri var.
Onlara alkışlamak düşer.
Hayır bi de hangi Türk adliyeleri yaşasın?15 yaşın altında çocuklara tecavüz edenleri serbest bırakanlar mı?İnsanlara palayla saldıranları tutuksuz yargılayıp kaçmasına izin verenler mi?Baklava çalan çocuklara 9 yıl hapis verip,memleketi soyup soğana çevirenleri "yandaş" diye beraat ettirenler mi?Hangileri?Kafam çok karıştı vallaaa

Bilmeden düşünmeden atıp tutmak bedava nasılsa...:ssz:

kisisel görüsüm;

artik kimse türkiye yi babasinin ciftligi zannetmesin.
Artik kimse türkiye nin sahibi ooldugunu zannetmesin.
Artik kimse bu halkin darbelerle kafasina vurmaya kalkismasin.

Ve artik kimse milletten ve millet iradesinden üstün oldugunu zannetmesin.
[/color]

işte tam da şimdi böyle zannedenler var
ama demek ki devran döndüğünde yapılması gereken buymuş
o zaman biz de kinle beslenelim ve bugünleri unutmayalım
biz de zamanı geldiğinde zafer nidaları atalım

tarih vatan hainlerini unutmaz
hitlerin yaptığı her şey yasaldı
ama gebermesini engellemedi

işte tam da şimdi böyle zannedenler var
ama demek ki devran döndüğünde yapılması gereken buymuş
o zaman biz de kinle beslenelim ve bugünleri unutmayalım
biz de zamanı geldiğinde zafer nidaları atalım

tarih vatan hainlerini unutmaz
hitlerin yaptığı her şey yasaldı
ama gebermesini engellemedi

millet iradesi millet iradesi......ama şu %10 luk barajı düşürmekten imtina ediyorlar......söylenecek çok şey var da neyse sakinim

millet iradesi millet iradesi......ama şu %10 luk barajı düşürmekten imtina ediyorlar......söylenecek çok şey var da neyse sakinim

millet iradesi bilgisayarda değiştirilen oylar mıymış
daha sınav anında ortalığa saçılan kpss soruları gibi seçim gününde arsalarda bulunan seçim pusulaları mıymış
sandıkla gelen sandıkla gidermiş
hangi sandık
yalanları dolanları hilekarlıkları rantları kanunsuzlukları ile dolan sandık mı
o zaman o sandıkla beraber defolur giderler

bizim de söyleyeceğimiz zaman gelecek
o zaman söylersin

Konuya hic böyle bakmamistim:))

Sevilay abla dan alinti..

Soru: Sivilay Abla; “darbe istiyorum” demek neden suç olsun. Bu düşünce özgürlüğü değil mi? Sadece düşüncesini açıklıyor. Ergenekon davasında içeriye atılan paşalar, öğretim üyeleri, gazeteciler sırf darbe istiyorum dedikleri için içeri atılmışlar. Ergenekon-septik olmaktan kendimi alamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar. (İsmail Zengin, Ankara)

Cevap: Sevgili İsmail; karın akşam alacakaranlıkta, tenha bir yolda bir adamla karşı karşıya geldi diyelim. Adam üç kez tecavüzden, bir kez elle sarkıntılıktan, bir kere de internet yoluyla cinsel tacizden sabıkalı. Elinde karının eve giriş çıkış saatlerini, alışveriş yaptığı dükkânların listesini, işe giderken yürüdüğü yolların haritalarını tutuyor. Çantasından da karının uzaktan çekilmiş fotoğrafları sarkıyor. Adam kemerini çözmüş. Suç aleti ise pantolonunun üzerinden seçilecek şekilde belirginleşmiş. Şimdi bu adam karına “Ben sana tecavüz etmek istiyorum” dese kadıncağız avazı çıktığı kadar bağırmaz mı? “İmdat!!!” diye polisi, zabıtayı, konuyu komşuyu oraya toplamaya çalışmaz mı? Ne demesini bekliyorsun. Şahika’nın spiker ağızlı arı Türkçesiyle “Tecavüz etme düşüncenize katılmıyorum. Ancak düşüncenizi özgürce dile getirmeniz için canımı vermeye hazırım” demesini mi? Olay yerine ulaşan polisin, karşılaştığı manzara karşısında “Hanımefendi henüz tecavüz gerçekleşmemiş. Bu bey üzerinize atladığında tekrar haber verin. O zaman müdahale ederiz” demesi mi çağdaş bir tavır? Tek ümidimiz tecavüzcünün bu olan biteni seyredip gülmekten ölmesi ya da şaşkınlıktan küçük dilini yutması mı olsun?

Ögrenecek ögrenecek insanlarimiz Sevilay abla:)
90-100 sene sürsede millet iradesinin önemini ve egemenligin kimin oldugunu ögrenecek..
Kuru kuru "Egemenlik millletindir " demekle olmuyor bu isler..
Birde ne sasirdim ne sasirdim ya...
Hükümete nefret ugruna darbe sevici oldu cikti millet:)
Bir darbe olsada bu sefer, bu darbe yanlilari alinsa sorguya..
Ne dersin sevilay abla:))

Son düzenleme:
Ha şuna kesinlikle katılıyorum
bu bir başlangıç!!!!

Insanlarimiz kendini asmis.
Kimisi neredeyse "darbe istterukkk " diye bagiracak, kimisi " darbeler demeokrasinin geregidir " diyecek:))

Ama en cok Sevilay ablanin yazisina cevap olarak " darbe savunan" kisilere su arkadasin serzenisi tebessüm ettirdi..Nasilda cirpinmis anlatacagim diye:))

XXXXXXXXX
"Bi insan yapmayacagi yada yeltenmeyecegi seyi dusunmez, dusunuyorsa, benimsiyorsa uygun bir ortamda bunu gerceklestirecek demektir. siz demokrat degilmisiniz siz cumhuriyetci degilmisiniz nasil darbeyi dusunebilirsinir? halkin kararina saygi duyacaksiniz

Itler evinizin önüne geldiği zaman
üstün çabalarla ülke karışıklığa sürüklenip tüm komşularla düşman olduğu zaman
ülkede demokrasi kalmadığı mahkeme? Kararlarıyla ilan edildiği zaman
tecavüzcüler hırsızlar yağmacılar işkenceciler kapınıza dayandığı zaman
kadınlar çocuklar tecavüze uğradığı zaman
erkeklere işkence yapıldığı zaman
amerikalılar demokrasi getirmeye geldiği zaman -MIŞ gibi yaparsınız artık
anormal hiç bir şey yok-MUŞ gibi

ha öle uzaktan konuşmak kolay gelenler de
avrupalarda işleri bitip kapı önüne kondukları zaman
dönecek bi toprakları olmadığını gördüklerinde -MIŞ gibi yapsınlar

Son düzenleme:
Şaşkınlıkla karışık bir gülümseme ile izliyorum bazı yazıları.
Hangi bilgilerle dolduruyorlar ki bu arkadaşların kafasını " darbe yapmaya niyeti yok kimsenin, yalancı şahitlerle , yanlış kanıtlarla insanları müebbet hapse mahkum ettiler " denildikçe gaza gelip;
" hülooğğğ, darbeciler ve darbeyi destekleyenler cezalarını buldu" diyerek zafer nidaları atıyorlar.:9:
Rabbim okuduğunu anlama kabiliyeti versin hepimize, âmin .

Ahh ahh..
Olan, darbeye zemin hazirlayacagiz, " irtica geliyor" bilmem ne cigirtkanligi yapacagiz diye danistaya saldiri düzenlemesi sonucu Mustafa Yücel Özbilgin e oldu..
Insanlar ölmüs umurlarinda mi?
Darbelerde ölenlerin sayisi belirsiz..
Darbeyi baslatabilmek icin ölen bir kisiyemi aciyacaklar?

Ahhaha simdi twitter da yeni ön isim " darbe sevici" olurmus..:1::1:
Hic sasirmam..
Hükümet devrilsinde, darbe bile özgürlüklerin zirvesidir:))):1::1: falan :DD

Neyse gece gece internette gezindikce cok güldüm:D

IYi geceler darbesiz günler..

Back