Evet fikirler ne olursa olsun insanlik yitirilmemeliydi....Amaaaa yitirildi!!!
Kiziniz var mi? ( yoksa bile siz kadinsiniz)
Bir annenin kizinin, gencecik bir kizin-kizlarin, sadece fikri yüzünden, tutuklanip, bir grup askerin önünde cirilciplak soyundurulup, üzerine su SIKILARAK, cesitli isgence görmesi öldürdü insanligi!
Gencecik bedenlerin " sorgu zaiyati" adi altinda öldürülmesi, cansiz bedenlerinin gecenin bir vaktinde, ailesinin kapisina atilmasi öldürdü insanligi!
Bir evin bir oglu Ali nin- Ali lerin, astimli vücüdünün insan diskisi icinde yüzdürülmesi, cirilciplak soyulup, gecelerce bir hücrede öyle tutulmasi ve muhtemeldir ki bu zulme dayanamayarak ölmesi, ailesinin " oglunuz öldü buda cenazesi" demeye bile layik görülmemesi, anasinin bos bir mezar yapip her bayram basinda aglamasi öldürdü insanligi!
Kendileri gibi düsünmeye yasam hakki tanimayan, milletin egemenligini hice sayip, kendi diktasini yürüten zalimlerin zulmü öldürdü insanligi!
Bunca zulmü yapanlar insanligini yitirmemis! ama yaptiklari zulmün karsiligini aldiklarinda, " gereken oldu" diyenler insanligini yitirmis!:))
Burada saysam sabah olacak kadar cok, her cesit fikre sahip insanlarin, yasadigi acilara karsi attigi cigliklari duydum ben..
Bunca zulmü yapanlar hesap vermedi.
Ama zulmü yapanlarin, zihniyet mirascilari bugün adaletin karsisinda...
Binlerce kisinin ahi üzerlerinde..
Bunca ah karsisinda, insanlara zulm eden zihniyetin, yaptiklarinin karsiligini almasi, mübarek kadir gecesi ertesine geldi..
Ilahi adalet..
Bunca zulmü insanlara reva görenlerin, zalimlikleri karsisinda aldiklari cezayi " gereken oldu" olarak karsilamak-karsilamam insanlik sayilmiyorsa, ben-biz insan degiliz...
Zalimlerle ayni insanligi paylasmiyoruz!
Ve böyle olmaktan cok mutluyum.
En azindan gelecek nesiller bunlari yasamayacak!!
Bunca yildir bu ülke insanlarina yapilanlar degilde yorumlarim sinirinizi bozuyorsa, istirham ederim okumayiniz!!
Ayni konu baska bir basliklada acilmis, orada icinizi dökünüz!
Hem orada belli bir kesime küfür bile ediyorlar! Hatta "daha öncede karisina kizina küfür ettik" diyorlar.
Yani, mahkeme kararindan memnun olmayanlar, orada istedigi seyi yazabiliyor, karisan eden yok!!
Not: Yaptiklari yüzünden ceza aldilar, hala darbe cigirtkanligi yapiyorlar. Hala Darbe yapmaya davet ediyorlar..Anlasilan az gelmis cezalar!