bu saydıklarınızın hiç biri sanki daha önceki hükümetler döneminde yapılmıyordu her nedense bunları yapanlar sadece bu hükümet dimi canım iste günah kecisi olmak böyle bir sey . 3lü kualisyon döneminide cok iyi hatırlayanlardanım ne haldeydik cok şükürki bu hale geldik böylesine rahat bir sekilde fikirlerinizi söyleye biliyorsanızız unutmayın hepsi bu hükümet sayesinde. benim anlamadıgım ergenekon davasının kararını hükümet vermedi bagımsız yüce türk adaleti verdi hükümete taş atmak neden ? neden bu kadar kin kusuyorsunuz anlayamıyorum . nacizane fikrimi söyliyim okullarda kuranı kerim secmeli ders oldu diye mi bu tepkiniz bası örtülü kardeslerimin her ortama rahatlıkla girmesine tepkiniz. yaptıgı her konusmada ALLAH lafzını dilimden düşürmeyen başbakanımızamı tepkiniz yani kısacası sizin tepkiniz islamiyete mi ????
unutnayınki islam nuru asla sönmez ne kadar cabalarsanız cabalayın.
herseyden önce sunu söyliyim bende bası acık biriyim sizin kininiz kime ben o nu anlamadım :)Basörütlüler kardesleriniz basi aciklar neyiniz??? Lütfen yaa bu nasil bir kin nasil bir nefrettir...Islami bence Hz Peygamberimizin hayatindan ögrenin, basbakan dan degil... Sanirim okudugunuz ilk 15 dk icinde degisir fikriniz. Ayrimcilik ve bu kin ve nefret insana hic yakismiyor...
konunun başlıgına bakıyorum yazılanlara ve benim cevap verdigin seylere bakıyorum da alakası olmayan bir durum :44: :44:Basörütlüler kardesleriniz basi aciklar neyiniz??? Lütfen yaa bu nasil bir kin nasil bir nefrettir...Islami bence Hz Peygamberimizin hayatindan ögrenin, basbakan dan degil... Sanirim okudugunuz ilk 15 dk icinde degisir fikriniz. Ayrimcilik ve bu kin ve nefret insana hic yakismiyor...
Ayrıca konu AKP değil. Bu ülke topraklarına demokrasi hiç uğramadı arkadaşlar. Önceki hükümetler de bu hükümet de ülkede zorbalıktan başka bir şey yapmayı beceremediler. Bugün ülkenin doğusunda çocuklar yalın ayak okula gidiyorsa hala, kız çocukları tecavüzcüleriyle evlendiriyolarsa siz daha nasıl bu ülkede bir partiye sempati duyabiliyosunuz ki. Hepsi oyunun parçası. İş Erdoğanın elindn çoktan çıkmış. Adam da artık kontrol edemiyor olanları. Yoksa Allah korkusu olan ya da oldugunu söyleyen bir insan bu kadar zorbalık yapamaz. Biz kadınlar hala kimsein umrunda değiliz. CHPnin sahte atatürk sevgisinden de AKPnin müslümanlığından da iğreniyorum.
konunun başlıgına bakıyorum yazılanlara ve benim cevap verdigin seylere bakıyorum da alakası olmayan bir durum :44: :44:
sizdeki bu islamiyete kin neden bayan ben o nu anlamadım :)
başı kapalı hanımlar kardesim bası acık olan hanımlarda kardesşim cok tanıdıklarım var hem acık hemde fikirllerimizn uyuşmadıgı ama öyle dostlarki bana sevgisini hiç bir seye degişmem
müslümanlıgı insan içinde yasar
cok sükür allahıma ki o sevgiyi içimize vermiş bu arada herkesin arefesi simdiden mübarek olsun
iyiki bu topik acılmıs yoksa insanlar neyi bahane edipde hınclarını başbakandan cıkartıcaklardı cok mer
ak ediyorum
başbakanım sen cok yaşa :)
helal olsun böyle düşünen birilerine rastlamak beni çok mutlu ediyor.
birgün erkek arkdaşımla siyasi konulardan konuşurken şöyle demişti. çocuk gitti ama bu sözü hala aklımda
siyasi partiler takım tutar gibi tutulmaz, mesela ben ölümüne fenerbahçeliyim ama ölümüne chp li ölümüne akp li olursam bunun vatana millete bana hiç faydası olmaz. eleştirel bakmak lazım. burda saçmaladılar burda iyi oldu diyebilmek lazım,ayırt edici olmak lazım.
kulakları çınlasın
herseyden önce sunu söyliyim bende bası acık biriyim sizin kininiz kime ben o nu anlamadım :)
her başı acıgı sen müslüman degilsin diye yargılayan siz her kapalıydı gerici ve örümcek beyinli diye niteleyende sizsizin bu nasıl bir çelişki anlaya bilen var mı ? :)
konunun başlıgına bakıyorum yazılanlara ve benim cevap verdigin seylere bakıyorum da alakası olmayan bir durum :44: :44:
sizdeki bu islamiyete kin neden bayan ben o nu anlamadım :)
başı kapalı hanımlar kardesim bası acık olan hanımlarda kardesşim cok tanıdıklarım var hem acık hemde fikirllerimizn uyuşmadıgı ama öyle dostlarki bana sevgisini hiç bir seye degişmem
müslümanlıgı insan içinde yasar
cok sükür allahıma ki o sevgiyi içimize vermiş bu arada herkesin arefesi simdiden mübarek olsun
iyiki bu topik acılmıs yoksa insanlar neyi bahane edipde hınclarını başbakandan cıkartıcaklardı cok mer
ak ediyorum
başbakanım sen cok yaşa :)
"Padişahım sen çok yaşa!!!!!"
Der gibi bir hâliniz var, sırada bu var heralde, Türkiye Cumhuriyeti lafı bu kadar rahatsız ettiğine göre bazı kesimleri.
gercekten de... ne kadar aci bir durum icindeyiz, bir tek insana tapinma...Allah yardimicimiz olsun insaalllahh...
Benim bu konularla ilgili çok kötü senaryolarım var kafamda,
Hep kötüsünü düşünüyorum sanırım.
Umarım benim paronayaklığımdır.
zamanında milletin çocuklarını suçlu suçsuz demeden genç yaşlı demeden öldürdü ceza evlerinde katlettiler bunuda milletin askeri olarak yaptılar.amaç vatanın milletin bölünmez bütünlüğü korumak denildi kimi kimden koruyorsunuz.o günlerde susturuldular öldürüldüler ölülerini bile vermediler ailelerine çocuğunun akibeti hala tam olarak belli bile değil...
mühebbet yemişler yıllar öncesi yaşananlara ne demeli mühebbet yemişte devlet bakıcak işte içerde ölene kadar onlar millete zulmederken mühebbet hakkı bile vermediler... elbet sorulacaktı herşeyin hesabı ki bence az bile oldu geç kalındı...
TSK hala daha temizlenmedi hala aynı zihnyet var hala subaylar bigün cumhurbaşkanı olabilirim nidalarıyla yetiştiriliyor.sen önce askersin sonra doktorsun zihniyetiyle yetiştiriliyor.hala GATAda rütbeye göre acil müdahalelerde bile öncelik belirleniyor..
pkk yı kim yarattı acaba...film kurgusu yapar gibi önce yarattılar sonrada karşılarına daha 20sindeki delikanlılardan oluşan mehmetçiğimi çıkartıp şehit cenazeleri geldikçe şöyle böyle diye milleti sokağa döktüler....
evet VATAN,MİLLET,AHDE VEFA biriside hep bunu söylüyordu şimdi ben söylüyorum nasılmış gördün mü bak ne oldu.tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını yedinizde rahat mı edeceksiniz sandınnız...
durun durunn daha yeni başladı herşey düzelmesi gereken çok şey var...sindire sindire sırayla düzelicek inşallah hepsi.size idam(ölüm) kurtuluş olur durun da görün bakın nasıl düzeliyor herşey...
ATATÜRK bunları görse yüzlerine bile tükürmezdi heralde yazık onuda alet ettiler kendilerine atatürkçülük diye diye yıllarca neleri dayattılar insanlara.
Peygamberime,dinime,kitabıma son derece bağlıyım,dua düşmez dilimden dinim Allahımla benim aramdadır.
Ama narsist RTE'yi sevmiyorum napiiim,gerekçelerini de yazmıştım zaten..
Ayyy ben şimdi bazı kesimlerce Allah'a şirk mi koştum acabaağğğğ,sevmiyorum dedim ya
Şaka bi yana facebookta "HZ MEHDİ TAYYİP ERDOĞANDIR İNŞALLAH"diye bir sayfa açmışlar şok oldum yaaa
bu neyin kafası sanırım sedasyon yaşıyor bu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?