21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

çokk üzüdldüm (benzerini yaşadım ama dr ve hemşireler bu kadar gadar degildiiii...lmaz:

çok şanslıymışsın canım ben bir de eski anestezi teknikeriyim aynı hastanede 8 yıl çalıştım o da olmasa yani normal vatandaş mahvoluyor demekki çok zor allah düşürmesin

OĞLAK 75 Canım az önce geçmişe bir göz attım da anlayamadım. Senin ikinci hamileliğin miydi? Bir kızın mı var? Eğer öyleyse toparlanman daha kolay olur. Benim yanımda sadece eşim var.

OĞLAK 75 Canım az önce geçmişe bir göz attım da anlayamadım. Senin ikinci hamileliğin miydi? Bir kızın mı var? Eğer öyleyse toparlanman daha kolay olur. Benim yanımda sadece eşim var.

evet 1 kızım var 5 yaşında iyiki o var allah ona sağlık versin diyorum artık en önemlisi bu

CAnım öncelikle başın sağolsun. Yaşadıkların çok acı şeyler. Okurken nutkum kesildi. Bunları yapanlar insan olamaz dedim kendi kendime. Bende iki melek annesi olarak ve doktorlardan çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Doktorların ilgisizliği yüzünden bende ikizlerimi kaybettim. Allah sana bunları yaşatanlardan hesabını sorsun.Hem bu dünyada hem öbür dünyada. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin. Bir daha da böyle acılar yaşatmasın inşallah.

çok sağol canım allah hiç birimize bir daha göstermesin böyle acılar

çok şanslıymışsın canım ben bir de eski anestezi teknikeriyim aynı hastanede 8 yıl çalıştım o da olmasa yani normal vatandaş mahvoluyor demekki çok zor allah düşürmesin

bide eski çaalıştıgın yerrr nediyim artık yaaaCADIARZUinsanlık kalmamışşşşşşşşş:sinifsinif:

Ay Canım ne kadar üzüldüm okurken anlatamam.. Resmen kabus yaşamışsın. Rabbim sana sabır versin. Kızın varmış. Allah bağışlasın Canım. Benim çocuğum yok ama çok istiyorum ve her adet olduğumda yıkılıyorum resmen. Rabbim bilir ne zaman olucağını. Sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.. beklemeye de razıyım..

allah sağlıklı versin arkadaşım inan bana en önemlisi o canım bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah

cok cok gecmis olsun, cok uzuldum, icim bir tuhaf oldu....
bende iki kayip yasadim, hem ben iki hafta haberim olmadan karnimdaki ölmüs bebegimle gezmisim, ben seviniyorum ultrasonda cinsiyetini gorcez diye, ama doktor baska bisey soyluyor...sok olmustum. neyse....acisini iyi bilirim, cok cok gecmis olsun oglakcim, Allah tekrarindan saklasin.:teselli:

en güzeli son cümlen olmuş canım allah tekrarından hepimizi korusun tam 10 gün oldu ağlamadığım bir günüm yok ama artık toparlanmaya karar verdim çünkü kızım çok etkileniyor huysuz hırçın mutsuz bir çocuk oldu onun için kendime gelmem gerekli allah hepimize sabır versin

ben hala üzülüyorum keşke aldırmasaydın diye

inan sudemebru bende dün bütün akşam eşime onun için ağladım ama canım inan bana çok düşündük hiç uyumadan ölçtüm biçtim dandy walkerlı çocuk sahibi annelerle mailleştim birisinin bir dediği beni kalbimden vurmuştu çocuğum 10 yaşında dedi ve bugüne kadar sayısını bilmediğim kalp ve beyin ameliyatı geçirdi ölümlerden döndü günlerce yoğunbakımda yattı konuşamıyor bir kere anne demedi görmüyor beni bir kere bile görmedi yürüyemiyor sürekli yatmaktan sırtında yaralar açıldı hep ağlıyor bağırıyor sürekli insanın evladını böyle görmesi o kadar acıki dedi çoğu zaman onu ve kendimi öldürmek istedim dedi işte bu beni çok etkiledi arkadaşım ve annelerin hepsi canım aldırmamı tacsiye etti böyle hayat ona verilen bir armağan değil dediler en iyi yaşayan bilir gerçekten onlara çok inandım arkadaşım

annelerin hepsi canım aldırmamı tacsiye etti böyle hayat ona verilen bir armağan değil dediler
kesinlikle katılmıyorum rabbim bi can vermişse ve bi şekilde eğerki o insan yaşıcaksa bunun hayat muhasebesini yapmak insanlara düşmez sonuçta canı veren kim alıcak olan kim benim bebeğimde çok sağlıklıydı ona bakarsan noldu doğdu ve enfeksiyondan kaybettik dr lar çok öle sakat doğcak deyipte çogu annenn sağlıklı bebiş doğurduğu oda bi insandı her ne olursa olsun rabbim nefes verdiği sürecede onunda yaşamaya hakkı vardı herşeyin en iisini rabbimden başka kimse bilemez düşünki rabbim seni bi imtihandan geçirmek istedi doğurdun belkide şefaatçi edicekti sizlere bunun mükafatını düşünebiliyonmu bilmiyorum ama yani üzülüyorum o kadar yazmışsın ama varya hani demişsin ya iğne yapıldı karnım aşağı indi ve o artık yaşamıyodu ben eridim ya nasıl ağlıyorum eşim bile çok üzüldü 10 yıldır bakıyomuş evladına o dediğin anne evet çok zor bi durum yaşıyan bilir ama onlarında ahirette inanılmaz mükafatları var benim komşumun 2 tane 2 side özürlü yıllardr bakıyo seni kırdıysam üzdüysem kusura bakma ama evladını kaybetmiş biri olarak o cümlen hiç aklımdan çıkmıyo benim bile iğne yapıldı karnım aşağı indi ve o artık yaşamıyodu

çok çok geçmiş olsun , başınız sağolsun..bende 2008 yılında 1 sene içinde peş peşe 2 bebek kaybettim üstelik hiç çocuğum yokken sonra 2009 da oğluma hamile kaldım..sorunlumu sorunlu bi hamilelikten sonra prematüre olarak oğlumu dünyaya getirdim..günlerce küvezde yaşam mücadelesi veren oğlum çok şükür şimdi çok iyi..yüce Allah böyle kötü tecrübelerin tekrarından korusun bizi...umarım biraz toparlandıktan sonra tekrar bi hamilelik yaşar ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız sağ salim..ben oğlumu kucağıma alana kadar acım dinmedi ((

acını çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.yazılanları okudum ama bişey anlayamadım bebeğine konulan teşhis doğru muydu. gerçekten bebeğin sakat mıydı? neden sana bebeği göstermediler ? ben bu durumlarda hep şüphelenirim.

arkadaşım ben izmirin perinataloji konusunda en iyi 4 doktoruna 4 prof.una gittim canım hep aynı teşhis kondu benim eşim aile hekimi benim ilk mesleğim anestezi teknikerliği yani bu işlerden az çok anlıyoruz ultrasondaki bebeğimizin beynindeki bulguları kağıda cd ye bastırıp verdiler ve bilgisyardan aynı görüntülerle dandy walkerlı çocukların bulgularını bize karşılaştırıp gösterdiler ve aynısı benim bebeğimdeki bulgularla yani ben bile gördüm anladım canım bütün kelebek şekline benzer bir şekilde görünmesi gerekn beyincikte ortada yarık v şeklide bir görüntü çıkıyor bu da vermisinin olmadığını oranın boş kaldığını gösteriyor
bebeği etik olarak göstermiyorlar anne etkilenmesin diye zaten dandy walkerlı çocuklarda dıştan sadec büyüyen limon şekli kafa ve ödem oluyor başakada bir anomali olmuyor asıl sorun kafatasının içinde

sudemebru bu konuyu açıp da burada acımı paylaştığıma gerçekten çok pişmanım nedense bir günah keçisi seçildim ve üstüme geliniyor ben bunu yaptım evet bu benim ve eşimin kararı günahı vebalı bizim boynumuza gerçekten direk sana söylemiyorum yanlış anlama lütfen dün de burda bir topic vardı "günah mı" diye 30 sayfa oldu o başlık bir günde konu yine özürlü bebeği sonlandırmak günah mıydı orda da benim üstüme çok gelindi onun da sıkıntısıyla bunları yazıyorum kimseye kendimi müdafa etmek zorunda değilim evet ben bunu yaptım birçok kişi gibi çıkıpta çocuğunu aldırıp sonrada karnımda öldü doğurtuldu demedim dürüst olmanın cezasını çekmek zorunda değilim
peki ya birkaç tane çocuğu olupta korunmayıp bir zahmet hamile kalıpda 10 haftalık olana kadar aldıranlar çok mu masum onlar canlı değil mi çok küçük olduğu için bebekler sorun değil mi bizler mi sadece hasta çocuklarımızı doğurmadık diye suçluyuz tamam suçluyuz asla inkar etmedim ama kimseye savunma yapmak zorunda değilim

canım benim öncelikle merhaba buna benzer olayı geçtiğimiz pazar kızkardeşim yaşadı seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…