• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

o ara bebeğmin kıpırtıları çok arttı birden de durdu bir anda resmen aşağı düştü karnımın üstü boşaldı karnım aşağı indi evet öldü ağlamaktan mahvoldum eşim yanımdaydı deli gibi ağlıyordum artık herşey bitmişti ve sadece onun rahimden çıkması gerekiyordu/COLOR][/B]

bu cümleler beni benden aldı desem yeridir....o ara bebegın kıpırtıları arttı çünkü küçücük bedeni can çekişti:( allahım sana sabırların en büyügünü versin cnm...rabbim kimseye yaşatmasın..bizim saglıgımızı bu kadar düşünmeden hareket eden saglıkçılarıda RABBıME HAVALE EDıYORUM....
çok geçiş olsun cnm

benim sağlığımı soran arkadaşlar için şu an sadece göğüslerim acıyor şiş bu beni çok üzüyor sütüm bile var bebeğim yok başka ağrım yok kollarımdaki birsürü iğne deliği çürük içinde onlar acıyor

benim sağlığımı soran arkadaşlar için şu an sadece göğüslerim acıyor şiş bu beni çok üzüyor sütüm bile var bebeğim yok başka ağrım yok kollarımdaki birsürü iğne deliği çürük içinde onlar acıyor

çok geçmiş olsun arkadaşım..allah sabırlar versin...

offf gece gece mahvoldummmm allahım sana sabır versinnn en büyük acıyı yaşamışsınnn o hastanedekilere söylencek laff bulamıyorummm yazıklar olsunnnnn alllhımm tüm kötülüklerden cümlemizi korusun salya sümük bu kadar yazabılıyorum

Canım yaaa ne acılar çektirmişler sana.Nasıl doktor nasıl insan bunlar.Bu kadar acı çektirilir mi.Yazdıklarını okuyunca doktorumun kıymetini daha da bi anladım.Zaten psikolojik olarak kötüsün yıkılmışsın bi de fiziksel acı çektirmişler.Çok mu zordu bütün gün sakinleştirici vermek epidural yapmak.
Başın saolsun canım.Allah sabırlar versin.ılk başlarda dayanmak çok zor gerçekten.Zaman herşeyin ilacı derler ya gerçekten de öyle.Benim 6 ay oldu.Hala aklımda bebeğim hala üzülüyorum ve ağlıyorum ama eskisi kadar değil.Yeniden hamile kalabilmek ve sağlıklı bi hamilelik geçirebilmek için toparlanmak lazım güçlü olmak lazım.Senin de zaman geçtikçe acın hafifleyecek.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Allah kucağımıza aldıktan sonra acısını göstermesin.

canım çok ama çok geçmiş olsun rabbim size sabır versin benimde doktorlara inancım kalmadı artık açıkçası şuan çok yeni hamileliğim var 3 doktor değiştirdim hastaya hasta gözüyle bakmıyorlar hep para gözüyle bakıyorlar işte bir insan hayatı bu kadar kolay onların gözünde böyle adalet olmaz olsun.....

oğlak75 çok geçmiş olun, Allah diğer yavrunu sana bağışlasın. ekim anneleri topiğinde sen söyledikçe içim acııdı hep, tabiki biz seni anlayamayız ama inan ki acını paylaştık her birimiz....

:((( çok üzüldüm. Allah güç ve kuvet versin. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.(( güzel Allahım sana inşallah en kısa zamanda tekrar evlat nasip kısmet eder..

oğlak canım gecmış olsun umarım en kısa zamanda yasadıgın sıkıntıları unutturacak bi bebegın olması dılegıyle

allah kimseye göstermesin daha hafif bir anomali olsaydı sonlandırmayı asla düşünmezdim bir kalp anomalisi gibi ama bu hastalık tespit edilince yüzde 90 sonlandırılıyor tamamen komada gibi büyüyemeyen bir çocuk ve ömrü çok kısa
dün gece rüyamda ağlıyordu acıktı herhalde emziricem diye ağlıyarak uyanmışım ve sütüm gelmiş ıslanmış göğüslerim çok zor çok nasıl atlatıcam bilmiyorum

allah kimseye göstermesin daha hafif bir anomali olsaydı sonlandırmayı asla düşünmezdim bir kalp anomalisi gibi ama bu hastalık tespit edilince yüzde 90 sonlandırılıyor tamamen komada gibi büyüyemeyen bir çocuk ve ömrü çok kısa
dün gece rüyamda ağlıyordu acıktı herhalde emziricem diye ağlıyarak uyanmışım ve sütüm gelmiş ıslanmış göğüslerim çok zor çok nasıl atlatıcam bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun ne denir bilemiyorum

Oğlak canım şu an işyerinde olmasam bağıra bağıra ağlamak istiyorum, ateş düştüğü yeri yakarmış senin hissettiklerini anlayamayız tam olarak ama inan şu an canım yanıyor. Yüce Rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin , acısını unuttursun. Söyleyecek söz bulamıyorum, en kısa zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana.

canım benim, şidi okudum yazdıklarını.....umarım herşey çok çabuk yoluna girecek hayatında. ben dr.umla senin için gene konuştum. kontrolüm vardı pazartesi. bana yapılan işlem her geçen haftada daha zor olurmuş. ben bir gece beklemiştim, sende4-5 olabilirmiş. ve buna rağmen düşmeyebilirmiş... bu kadar eziyete gerek yoktu dedi.
o kadar içim acıdı ki anlattıklarına... keşke yanında olabilseydim dedim. prçalardım ordakileri inan,o derece sinirliyim ege'ye. sana anlatmaya korkmuştum ama çok arkadaşım egeden sonra psikolojik destek aldı. bu hafta daha kız yaşasaydı bebeğim 9 ayı doluyodu bu hafta diye sinir krizi geçirdi. bunların hepsi ege ünv. çalışabları ve dr.ları yüzünden. ilgisiz, umursamaz insana değer vermeyen bir zihniyet hakim. Allahtan büyük şehirdeyiz, imkanımız çok.
senin için yapabileceğim bişey var mı canım?

canım benim ya...bende 1-2 hafta sabah kalktığımda elim karnımda uyanıyordum...
her sabah onun kıpırdamasıyla uyanırdım ben... ama güçlü olmak lazım, çok güçlü... kollarımıza alacağımız bebeklerimiz için. sağlıklı anneler olmamız lazım. acını yaşayacaksın elbet ama uzatmamak gerek. ben her zaman yanındayım, unutma. umudunuda kaybetme hiç. gülmek istediğinde ara beni :asigim:

Sütünün gelmemesi için mutlaka için sıkı sıkı sar canım. Süt geldiğinde salgılanmaya devam ediyormuş. Lütfen ihmal etme. Benim eşim sarıyordu. Gece bile kontrol ediyorduk gevşemesin diye. Buna rağmen bir hafta sürdü.

pembedana 28mavi sağolun kızlar günde kaç kere sıkıştırıyoruz göğüslerimi yinede geliyor o beni bir kat daha üzüyor
pembedana ilgin alakan için çok teşekkürler kendimi toparlayayım birazcık inşallah görüşelim

canım sana çok çok geçmiş olsun bende ege üniv.çalışıyorum ve o gün senin acı çektiğin o katta o koridorlarda bulundum.ne acı bir an o günümü pazartesi günün düşündüm.Bebeğinin nasibi böyleymiş hayat işte bazen hiç beklemediğimiz acılar bizi buluyor.Rabbim sana güç kuvvet versin ve çok sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sermet beye gelince çok ilgisiz olduğunu duydum ama doğru tanıdada izmirin bir numarası bende bebek istiyorum ve hamile kalırsam ona gidicem.benim için en önemlisi doğru tanıyı koyabilmesi suratsız olmasıda umrumda değil.çok güleryüzlü doktorların yanlış tanısından acı çekmiş biri olarak bunu söylüyorum

Back