21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

bebeğimiz inşallah sağlıkla 4 gün sonra bizimle olacak allah bu acıyı yaşayan herkese bu güzel günleri tattırsın

oğlakcım başlığa bak bu konuda bebeişle beraber burada kapanacak sanırım...dünya güzeli kızın kollarında olacak...artık geçmişe bakmak yok....
hep önümüze bakıcaz...

masalımız artık bizimle yeni bir hayat dünyaya gözlerini açtı inşallah bundan sonra hep güzel şeyler olur hepimiz için
minilaren ve başakçım çok sağolun kızlar darısı başınıza

masalımız artık bizimle yeni bir hayat dünyaya gözlerini açtı inşallah bundan sonra hep güzel şeyler olur hepimiz için

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı isteyen herkesin başına.

canım çok geçmiş olsun bebeğini sağlıklı kucağına almışsın allah ona uzun ömürler versin allah sağlıklı sıhhatli mutlu günler nasip etsin size ve bebeğinize her şey gönlünüzce olsun

allah bebeğini analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bende 19 gün evvel 21+2 de kaybettim minik oğlumu

Kızlar merhaba tüm yazılarınız okudum inanın okadar üzüldümki hep yaşadıklarım geldi aklıma allah hepinize ve banada sabır versin.Benim yaşadıklarımıda kimseye yaşatmasın rabbim bende ilk gebeliğimi yaşıyordum herşey çok güzel gidiyordu bende kızımda çok sağlıklıydık her hafta kontrole gidiyorduk fakat ne olduysa 25. haftamda oldu birden dünya alt üst olmuştu kızımda çok nadir görülen bir rahatsızlık olan şizensefali teşhisi konulmuştu ve kızımın doğduğunda felç olacağını görmeyeceğinden duymayacağından asla yürüyemeyeceğinden ve konuşamıyacağından behsettiler ve gebeliği sonlandırmamızı istediler eşimle çok düşündükten sonra doğuma karar verdik inanın kalan zamanın nasıl geçtiğini hiç bilmiyorum hergün rabbime dua ediyordum sağlıklı olsun diye ve 38 haftamda doğum gerçekleşti çok şükür kızım felç doğmadı yoğun bakıma alınmadı yanımdaydı çok uzattım sanırım ama genetik testlerinizi muhakkak yaptırın benim kızım şuan 16 aylık ikinci hamilelikte böyle birşeyle karşılaşma riskim yokmuş ama yinede çok korkuyorum.

neslih bebeğin hasta değil şu anda demi yanlış anlamadım demi ne mutlu

oğlak merhaba ama malesef hasta anne karnında konulan teşhis ile doğduğunda konulan teşhis aynıydı ama söylendiği gibi felç doğmadı çok şükür görüyor duyuyor her yerini kıpırdatabiliyor 16 aylık olmasına rağmen hala başını tutamıyor ve epilepsi hastası yinede hergün allahıma binlerce kez dua ediyorum söylendiği gibide olabilirdi diye belki herşeyini geç yapacak ama allah izin verirse yapacak birkez anne demesi için senelerce beklemeye razıyım yeterki o ii olsun dünyamız herşeyimiz oldu o bizim allah bize buçocuğu böyle kısmet ettiyse vardır bir nedeni diyoruz rabbim hepimize sabır versin senin olayınada çok üzüldüm allah sanada sabır versin canım ikinci bebeğine çok sevindim inşallah sağlıklıdır bende çok korkuyorum ikincide aynı şeylerle karşılaşırım diye

hamilesin herhalde neslih sen yanlış anlamadıysam allah yardımcın olsun benim meleğim şimdilik sağlıklı bir bebek allahıma şükür inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın herşeyin hayırlısı seninle olsun

15 haftalık hamileyim size çok geçmiş olsun hikayenizi okurken içim burkuldu ve çok tarifsiz üzüldüm
allah size sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…