pempeee seninde bebişin iyi, çok sevindim iyi bakın bebiklerinizeee onlar sizin mucizenizz.. saçlarını sonra boyatırsınn tek problem saç olsun dimi ama
Herkese merhaba ben yeni üyeyim benim 4 hafta önce gebeliğim sonlandırıldı 22 haftalıktı ve 4haftadır bütün yazılarınızı okudum bunu yasayan baskalarıda varmış dıye duşundum insan benım basıma gelmez dıye dusunuyor ama oyle değilmiş aynı seyı yasayan ve tekrar hamıle kalanlar ınsallah aynı seylerı bır daha yasamazsınız allah yuzunuzu guldursun
teşekkür ediyorum allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın kabus gibiydi :18:malesef down sendromluydu 3lü testte 1.50 risk vardı ve o kişide ben oldum AS yapıldı sonuç malum sende buna benzer bir şeymi yaşamıştın bütün yazılarınızı okudum karıştırmışta olabilirim bilemiyorum paylaşmak iyi geliyor cevap verdiğin için sağolcanım çok çokk geçmiş olsunn, acın çok taze daha allah büyük sabırlar versin ve tekrar yaşatmasın inşallahhh.
22 haftalık bebeğini neden kaybettin canım? tekrar hatırlatmayı asla istemem. cevap vermek istemezsen yazma
teşekkür ediyorum allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın kabus gibiydi :18:malesef down sendromluydu 3lü testte 1.50 risk vardı ve o kişide ben oldum AS yapıldı sonuç malum sende buna benzer bir şeymi yaşamıştın bütün yazılarınızı okudum karıştırmışta olabilirim bilemiyorum paylaşmak iyi geliyor cevap verdiğin için sağol
kaç gündür kimse gelmiyordu senin yazılarınıda okudum inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınyıpratma kendini tatlım, hepimiz yaşadık yaşadıklarını... ne acı günlerdi diyebiliyoruz şimdi. önemli olan geleceğe umutla bakabilmek...paylaş duygularını yaz, rahatla...ağla...sonrada yeni bir bebiş için hazırla kendini
kaç gündür kimse gelmiyordu senin yazılarınıda okudum inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınbilemiyorum benim 6 yaşında 1 oğlum var 33 yaşındayım bir daha hamile kalmak istemiyorum oğlumdada çok sorun yaşadım dayanamam gibi geliyor çıldırırım herlde
ilk hamileliğim 6 haftalıkken düşük yaptım 2. yani oğluma hamileyken 4.5 aylıktı ventriküllerde genişleme var dedi dr lar.... alınması lazım dediler kordo sentez yapıldı normaldi... sonra genişleme ilerlememiş alınmaz sağlıklı olabilir dediler ama risk var dediler... oğlum doğdu ilerleme olmadı fiziksel bir şey yok hidro sefali gibi ani öyle demişlerdi dr lar... ama gelişim geriliği vardı sonra nöbetler şimdi özel eğitim alıyor kardeşi olsun istedik başımıza böyle işler geldi oğlum geliyor bazen karnında bebek var diyor ona anlatmaya çalışıyorum
kordo sentez eskişehirde yapıldı araştırma hastanesinde normal çıktı oğlumda genetik bir şey yok çok şükür aslında ben ensonki hamileliğimden önce bu testleri yaptırmaktı isteğim ama hamilelik bir anda oldu ben cesaret edemiyordum bir an cesaret ettimbelki düşük yaptığımdada genetik bir şey vardı bilemiyorum offf sen olsan ne yaparsın
evet biliyorum talesemi vardı sizde bende 1 hafta sonra kontrolüm var drum genetik testleri yaptırın diyecek biliyorum yani yaptırsakta bir faydası olmaz bence bilmiyorum belkide bilmediğimiz bir şey vardır senin adına çok sevindim sonuçların iyi çıktı dimitatlım bizde genetik sorunda vardı, olmadık raslantısal bir sorun çıktı ilkinde. bundada kromozomda bi sorun yaşadık. mecburen kan verdik ve karyotiplere bakıldı. bunu yaptırmanız şart. ücretsizde hem...ssk karşılıyor. sonra rahatladık çünkü bende de olan bişeymiş... bana kalırsa genetik danışmanlık almalısınız...
evet biliyorum talesemi vardı sizde bende 1 hafta sonra kontrolüm var drum genetik testleri yaptırın diyecek biliyorum yani yaptırsakta bir faydası olmaz bence bilmiyorum belkide bilmediğimiz bir şey vardır senin adına çok sevindim sonuçların iyi çıktı dimi
canım ücretsiz birde git fakülte hastanesine, 1 tüp kana bakar yani...gözünde büyütme.
bizimki gerçekten mucizevi bir hal aldı, yaşamak için diretti bu bebek...sağlıklı dediler...kucağıma almadan rahat edemiycem sanrım[/QUOTE
çok sevindim evet şöyle bi oh diyemedin hep endişe acaba ne çıkacak ya şöyle olursa böyle olursa bu böyle devam edecek ama sen yinede stres yapma fazla ne kadarlık oldu cinsiyeti ne
canım ücretsiz birde git fakülte hastanesine, 1 tüp kana bakar yani...gözünde büyütme.
bizimki gerçekten mucizevi bir hal aldı, yaşamak için diretti bu bebek...sağlıklı dediler...kucağıma almadan rahat edemiycem sanrım[/QUOTE
çok sevindim evet şöyle bi oh diyemedin hep endişe acaba ne çıkacak ya şöyle olursa böyle olursa bu böyle devam edecek ama sen yinede stres yapma fazla ne kadarlık oldu cinsiyeti ne
18. haftamızdayız teyzesi oğlum gelicek sağlıkla inşallahh
maşallah hadi bakalım allah tamamına erdirsin cvs kaç haftalıkken yapıldı bide nasıl oluyor iki yolu varmış araştırdım biraz vajinal bide karından eşinden parça alınıyor dimi 3 gündemi çıkıyor sonucu18. haftamızdayız teyzesi oğlum gelicek sağlıkla inşallahh
maşallah hadi bakalım allah tamamına erdirsin cvs kaç haftalıkken yapıldı bide nasıl oluyor iki yolu varmış araştırdım biraz vajinal bide karından eşinden parça alınıyor dimi 3 gündemi çıkıyor sonucu
karnımdan 12. haftada yapıldı canım. iğneyle parça alınıyor plesentadan...sonuçlarda 20 günde çıkıyor ama bizim sorun oldu, 1 ay sürdü.... beklediğimize değdi ...
ne güzelkarnımdan 12. haftada yapıldı canım. iğneyle parça alınıyor plesentadan...sonuçlarda 20 günde çıkıyor ama bizim sorun oldu, 1 ay sürdü.... beklediğimize değdi ...artık tekmeler atıyodur paşan hissediyomusun AS yaptırdım kordo sentez yaptırdım tekrar hamilelik duşunursek kesinlıkle CVS yaptırırım bıde onu deneyelım nasıl olsa alıştık
ne güzelartık tekmeler atıyodur paşan hissediyomusun AS yaptırdım kordo sentez yaptırdım tekrar hamilelik duşunursek kesinlıkle CVS yaptırırım bıde onu deneyelım nasıl olsa alıştık
en risklisi cvs ama güvenilir hekimlerde hiç sorun yaşamazsın...2 kere yaptırdım valla tık yok bende...
ben hala hissedemiyorum tembel bu çocuk uyuyo sanırım sürekliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?