21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

pempeee seninde bebişin iyi, çok sevindim iyi bakın bebiklerinizeee onlar sizin mucizenizz.. saçlarını sonra boyatırsınn tek problem saç olsun dimi ama

canım darısı sana inşallah... dediğin gibi mucize bebeğim benim, sende biliyorsun neler atlattık, bir kucağıma alsamda inansam rüya gibi... hala inanamıyorum ben saçlarımda inanılmaz kötü ama valla hiç umursamıyorummmmm

Herkese merhaba ben yeni üyeyim benim 4 hafta önce gebeliğim sonlandırıldı 22 haftalıktı ve 4haftadır bütün yazılarınızı okudum bunu yasayan baskalarıda varmış dıye duşundum insan benım basıma gelmez dıye dusunuyor ama oyle değilmiş aynı seyı yasayan ve tekrar hamıle kalanlar ınsallah aynı seylerı bır daha yasamazsınız allah yuzunuzu guldursun

canım çok çokk geçmiş olsunn, acın çok taze daha allah büyük sabırlar versin ve tekrar yaşatmasın inşallahhh.
22 haftalık bebeğini neden kaybettin canım? tekrar hatırlatmayı asla istemem. cevap vermek istemezsen yazma

teşekkür ediyorum allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın kabus gibiydi :18:malesef down sendromluydu 3lü testte 1.50 risk vardı ve o kişide ben oldum AS yapıldı sonuç malum sende buna benzer bir şeymi yaşamıştın bütün yazılarınızı okudum karıştırmışta olabilirim bilemiyorum paylaşmak iyi geliyor cevap verdiğin için sağol

yıpratma kendini tatlım, hepimiz yaşadık yaşadıklarını... ne acı günlerdi diyebiliyoruz şimdi. önemli olan geleceğe umutla bakabilmek... paylaş duygularını yaz, rahatla...ağla...sonrada yeni bir bebiş için hazırla kendini

kaç gündür kimse gelmiyordu senin yazılarınıda okudum inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bilemiyorum benim 6 yaşında 1 oğlum var 33 yaşındayım bir daha hamile kalmak istemiyorum oğlumdada çok sorun yaşadım dayanamam gibi geliyor çıldırırım herlde

hiçççççç öyle düşünme. kadınlar var ya o kadar güçlü yaratılmışız ki...
tabii insan olmadık şeylere üzülüp kendini yiyor, kocalarımıza olan bişi yok. herşeyi biz yaşıyoruz kendi içimizde...
yaş konusuna gelince bende 31 yaşımdayım...daha kucağıma bebiş almadım şekerim. aslında tek çocuk taraftarı değilim ama bu hayat şartlarında bende tek kalabilirim sanırım. ama korktuğumdan değil dediğim gibi, kuvvetli ol.

ilk hamileliğim 6 haftalıkken düşük yaptım 2. yani oğluma hamileyken 4.5 aylıktı ventriküllerde genişleme var dedi dr lar.... alınması lazım dediler kordo sentez yapıldı normaldi... sonra genişleme ilerlememiş alınmaz sağlıklı olabilir dediler ama risk var dediler... oğlum doğdu ilerleme olmadı fiziksel bir şey yok hidro sefali gibi ani öyle demişlerdi dr lar... ama gelişim geriliği vardı sonra nöbetler şimdi özel eğitim alıyor kardeşi olsun istedik başımıza böyle işler geldi oğlum geliyor bazen karnında bebek var diyor ona anlatmaya çalışıyorum

canım benim yaaa.... kordonsentez normaldi yani bide... nerde yaptırdın canım sen testini... bende cvs yaptırdım ama sonuçların kesin olduğunu biliyorum.
birde siz genetik araştırmanızı yaptırdınız mı karı-koca? karyotip diyorlar sanırım...

kordo sentez eskişehirde yapıldı araştırma hastanesinde normal çıktı oğlumda genetik bir şey yok çok şükür aslında ben ensonki hamileliğimden önce bu testleri yaptırmaktı isteğim ama hamilelik bir anda oldu ben cesaret edemiyordum bir an cesaret ettim belki düşük yaptığımdada genetik bir şey vardı bilemiyorum offf sen olsan ne yaparsın

tatlım bizde genetik sorunda vardı, olmadık raslantısal bir sorun çıktı ilkinde. bundada kromozomda bi sorun yaşadık. mecburen kan verdik ve karyotiplere bakıldı. bunu yaptırmanız şart. ücretsizde hem...ssk karşılıyor. sonra rahatladık çünkü bende de olan bişeymiş... bana kalırsa genetik danışmanlık almalısınız...

evet biliyorum talesemi vardı sizde bende 1 hafta sonra kontrolüm var drum genetik testleri yaptırın diyecek biliyorum yani yaptırsakta bir faydası olmaz bence bilmiyorum belkide bilmediğimiz bir şey vardır senin adına çok sevindim sonuçların iyi çıktı dimi

canım ücretsiz birde git fakülte hastanesine, 1 tüp kana bakar yani...gözünde büyütme.
bizimki gerçekten mucizevi bir hal aldı, yaşamak için diretti bu bebek...sağlıklı dediler...kucağıma almadan rahat edemiycem sanrım

Oğlak, pembedana nasılsınız, bebeişler büyüyormu, hamilelik nasıl gidiyor. inşllah yoktur bi sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…