Allahtan ümit kesilmez canım ben su an gene ham,leyim Allaha şükür bir sorun yok tekrar olur bende cok agladım cok üzüldüm ama yine hamile kaldım seninde tez zamanda kucagına bebişini almanı diliyorum
canım sana çok çok geçmiş olsun bende ege üniv.çalışıyorum ve o gün senin acı çektiğin o katta o koridorlarda bulundum.ne acı bir an o günümü pazartesi günün düşündüm.Bebeğinin nasibi böyleymiş hayat işte bazen hiç beklemediğimiz acılar bizi buluyor.Rabbim sana güç kuvvet versin ve çok sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sermet beye gelince çok ilgisiz olduğunu duydum ama doğru tanıdada izmirin bir numarası bende bebek istiyorum ve hamile kalırsam ona gidicem.benim için en önemlisi doğru tanıyı koyabilmesi suratsız olmasıda umrumda değil.çok güleryüzlü doktorların yanlış tanısından acı çekmiş biri olarak bunu söylüyorum
çok geçmiş olsun canım bende bebeğimi kaybettim gecen sene hemde 21 haziranda benimde sakatlık vardı okurken kendimi yaşadın Allahım göstermesin bir daha
yazını okurken inan ki yaşadım yazıdklarını
sedyeye çıktım,indim,acı çektim seninle yazını okurken
allahım hayırlısı ile bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkeseee
inanki karnıma agrı saplandıı
hele en acı veren kısmı, tam unuttum derken, kontrole gidip, o masada yine bacaklarını açmak...
1,5 ay sonra bu hafta smear için gittim ama, ağlayarak çıktım o odadan, aynı masada doğumdan bir gece öncede yatmıştım...
gerçekten çok zor olsa gerek canım benim allah sabrını verecek inşallah hepimize
allah hayırlısı ile bebeğine kavuştursun canım ne kadarlık hamilesin canım ben şu an çok korkmuş durumdayım ya bir daha aynı şey başıma gelirse ödüm kopuyor ama kızımı kardeşsiz de bırakmak istemiyorum ne gün unutucam yaşananları her gece aynı rüyayı görüyorum bebeğimin odası yapacağım odadan hep bebek ağlaması sesi duyuyorum kalkıyorum bakmaya onu almaya ama yok ne zaman geçicek bunlar
bakmayın üzülüyorum ama, şu anda içimde neye karşı olduğunu bilmediğim büyük bir hırs var. hamile kalmam gerekiyor gibi hissediyorum, hemde hemen... normal mi acaba bu duygular, tutkuya dönüşüyor sanırım bebek sahibi olma arzusu...
aynen öyle oluyor bende yaşadım bunları hamile birini görsem aglıyordum o yüzden hemen gittim hormon testlerimi kan testlerimi yaptırdım smear testimi yaptırdım herşeyime bakıldı ve aynı ay hamile kaldım
ben şu an 8 aylık hamileyim ilk bir haftam abuk sabuk rüyalar görmekle geçti inan ama 5 ay sonra isteyerek korunmadan hamile kaldım amniyosentez sonucu genetik olmadıgı ortaya cıktı benimde bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak Allahtan ümit kesilmez testlerini yaptır ama sana tavsiye benim testlerim kjötü cıkmıştı ama şimdiki hamileliğimde herşey yolunda inşallah saglıklada kucagıma alırım bana dr 4 ile 6 ay korunabilirsin demişti ben 5 ay korundum diyelim ve hamile kaldım
ben şu an 8 aylık hamileyim ilk bir haftam abuk sabuk rüyalar görmekle geçti inan ama 5 ay sonra isteyerek korunmadan hamile kaldım amniyosentez sonucu genetik olmadıgı ortaya cıktı benimde bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak Allahtan ümit kesilmez testlerini yaptır ama sana tavsiye benim testlerim kjötü cıkmıştı ama şimdiki hamileliğimde herşey yolunda inşallah saglıklada kucagıma alırım bana dr 4 ile 6 ay korunabilirsin demişti ben 5 ay korundum diyelim ve hamile kaldım
allah bağışlasın ne güzel benim kızımda kız kardeş istiyor,o günleri hatırlatmak en son istediğim şey canım ama ölen bebeğin ne kadarlıktı kaybettiğinde ve nesi vardı sorsam istersen özel msj da atabilirsin allah hepinize sağlık versin inşallah
sorabilirsin tabiii ben aştım o günlerimi bir sene oldu atlattım Allaha şükür tabii evde birde kızım vardı eşim vardı ve onlar için atlatmak zorunda hissettim kendimi şükür bitti ölen bebeğim 5 aylıktı canım el ve ayaklarında anomali vardı kalbinde midesinde sorun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?