21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

yazını okurken inan ki yaşadım yazıdklarını
sedyeye çıktım,indim,acı çektim seninle yazını okurken
allahım hayırlısı ile bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkeseee
inanki karnıma agrı saplandıı

çok geçmiş olsun canım bende bebeğimi kaybettim gecen sene hemde 21 haziranda benimde sakatlık vardı okurken kendimi yaşadın Allahım göstermesin bir daha

Allahtan ümit kesilmez canım ben su an gene ham,leyim Allaha şükür bir sorun yok tekrar olur bende cok agladım cok üzüldüm ama yine hamile kaldım seninde tez zamanda kucagına bebişini almanı diliyorum

Allahtan ümit kesilmez canım ben su an gene ham,leyim Allaha şükür bir sorun yok tekrar olur bende cok agladım cok üzüldüm ama yine hamile kaldım seninde tez zamanda kucagına bebişini almanı diliyorum

canım özeldende mesaj attım sana ama, bende 2 ay olacak bebeğimi kaybedeli... oğlak75 biraz şanssızlık yaşamış hastane ve dr. konusunda. benim en azından o konuda içim rahat. kolay bi doğum yaşadım.
sana sormak istediğim kaç ay sonra hamile kaldığın? bana 6 ay kesinlikle yasakladı hamileliği dr.um. çokta istiyorum bebeğim olsun yine...

canım çok geçmiş olsun,başın sağ olsun.neler yaşamışsın öyle,ne kadar acı çekmişsin..yazdıklarını okuyunca canım çok yandı,nefesim boğazıma düğümlendi sanki..Allah'ım sizlere sağlıklı ömürler versin.

son yazdıklarında çok haklısın doğru teşhis en önemlisi sana tamamen katılıyorum ama aylardır gittiğim doktorum hemde 2 haftada 1 sadece ekibindeki asistanlara haber bırakması bu kadar mı zordu tamam kendisi yurtdışında ama yalnızca benim bir hastam gelicek ilgileniverin demek bu kadar mı zor bunu anlamıyorum

çok geçmiş olsun canım bende bebeğimi kaybettim gecen sene hemde 21 haziranda benimde sakatlık vardı okurken kendimi yaşadın Allahım göstermesin bir daha

allah hayırlısı ile bebeğine kavuştursun canım ne kadarlık hamilesin canım ben şu an çok korkmuş durumdayım ya bir daha aynı şey başıma gelirse ödüm kopuyor ama kızımı kardeşsiz de bırakmak istemiyorum ne gün unutucam yaşananları her gece aynı rüyayı görüyorum bebeğimin odası yapacağım odadan hep bebek ağlaması sesi duyuyorum kalkıyorum bakmaya onu almaya ama yok ne zaman geçicek bunlar

hele en acı veren kısmı, tam unuttum derken, kontrole gidip, o masada yine bacaklarını açmak...
1,5 ay sonra bu hafta smear için gittim ama, ağlayarak çıktım o odadan, aynı masada doğumdan bir gece öncede yatmıştım...

gerçekten çok zor olsa gerek canım benim allah sabrını verecek inşallah hepimize

çok geçmiş olsun başınız sağolsun yazınızı okurken çok kötü oldum rabbim kimseye yaşatmasın

gerçekten çok zor olsa gerek canım benim allah sabrını verecek inşallah hepimize

bakmayın üzülüyorum ama, şu anda içimde neye karşı olduğunu bilmediğim büyük bir hırs var. hamile kalmam gerekiyor gibi hissediyorum, hemde hemen... normal mi acaba bu duygular, tutkuya dönüşüyor sanırım bebek sahibi olma arzusu...

ben şu an 8 aylık hamileyim ilk bir haftam abuk sabuk rüyalar görmekle geçti inan ama 5 ay sonra isteyerek korunmadan hamile kaldım amniyosentez sonucu genetik olmadıgı ortaya cıktı benimde bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak Allahtan ümit kesilmez testlerini yaptır ama sana tavsiye benim testlerim kjötü cıkmıştı ama şimdiki hamileliğimde herşey yolunda inşallah saglıklada kucagıma alırım bana dr 4 ile 6 ay korunabilirsin demişti ben 5 ay korundum diyelim ve hamile kaldım

aynen öyle oluyor bende yaşadım bunları hamile birini görsem aglıyordum o yüzden hemen gittim hormon testlerimi kan testlerimi yaptırdım smear testimi yaptırdım herşeyime bakıldı ve aynı ay hamile kaldım

eylülde 5 ay olacak işte benimde... gel dedi dr.um. folik asit vereyim, hem kontrollerini yapalım. ondan sonrada 2 ay veriyorum hamile kalacaksın dedi :))) bende teselli ediyor gibi düşündüm ama, doğumdan sonra hamile kalmak dahada kolaymış sanırım...

maşallah bebeğine canım yaa, kocaman olmuş artık, bişey kalmamış kucağına almana...
benim ilk bebeğimdi bide, teselli olacak bişeyimde yok anlayacağın...

allah bağışlasın ne güzel benim kızımda kız kardeş istiyor,o günleri hatırlatmak en son istediğim şey canım ama ölen bebeğin ne kadarlıktı kaybettiğinde ve nesi vardı sorsam istersen özel msj da atabilirsin allah hepinize sağlık versin inşallah

sorabilirsin tabiii ben aştım o günlerimi bir sene oldu atlattım Allaha şükür tabii evde birde kızım vardı eşim vardı ve onlar için atlatmak zorunda hissettim kendimi şükür bitti ölen bebeğim 5 aylıktı canım el ve ayaklarında anomali vardı kalbinde midesinde sorun vardı

çok geçmiş olsun neredeyse aynıymış bebeklerimiz atlatmışsın ne mutlu benim çok yeni acısı hep aklımda bir an bile çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…