21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

ayyyy ne mutlu sana gözünaydın canım
erken doğum olmuş bebişin kaç kilo küvöze filan girmedi demi topiğimizin ilk bebeği geldi hadi bakalım bizlerde sıralanalım arkandan inşallah sağlıkla

2190 gr. doğdu.Çok şükür küvöze girmedi.Kanamalar nedeniyle28.haftadan itibaren ara ara ciğer geliştirici iğne yaptı doktorum.Heralde onlar da baya etkili oldu.Haftasına göre de kilosu gayet iyiydi.Allahıma çok şükür hemen yanıma geldi miniğim.Darısı sizlerin başına inşallah.Güzel haberler bekliyoruz teker teker vakitli olsun ama sizlerinki :))))

kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar

sağol canım.. Seninde kandilin mübarek olsun....

Oğlakcımmm seninle aynı topikteydik ama bende malesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldım Kuzumda 17mm ödem vardı. CVS yapıldı ama hücre üremedi. Bayağa doktora danıştık. Hepsi tahliye kararı verdi. Ve ilaçla normal doğum gibi aldılar. Anlattığın kadar var çok zordu

Bebeği genetiğe gönderdiler sonuçlar dün çıkmış... down sendromu varmış... Şimdi bizim taşayıcı olup olmadığımıza bakacaklar... İnş bi sorun çıkmaz da bende senin gibi tekrar hamile kalırım...

Senle çok konuşmak istedim aslında yazdıklarını okudum. Ama bir türlü denk gelemedik.

Bu arada glnk nin de yaşadıklarını biliyorum. Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş ne kadar sevindim anlatamam...Oğluşunla hep mutlu olun inş.

allah hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursun en kısa zamanda bunun acısını başına gelmeyen anlamaz canım kolay kolay seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin

Çok teşekkür ederim canım.Allah sana da en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Karanlığın ardında aydınlık da varmış kimse umudunu kaybetmesin.Hepinizin mutlu haberleri gelecek inşallah tek tek.

Oğlak senin bilgin vardır canım, hiç duydun mu patolojiden sonra bebeği ne yaptıklarını. 8 ayda peki çürümüyormu. bende kaybedeli 3,5 ay oldu. 1 ay sonra hastane aradı, sonuçların temiz dediler. hiç bişeyin yok dediler tamam. hastane uzak ve başka şehirde olduğu için gidemedik bi daha, o zaman bebekle ilgilide bilgi verdiler. bende hiç sormamışım bebeğin cesadi ne oldu diye. Şimdi hastaneye meil atacam bakalım. ne yaptıklarını soracam. Bebeğimi çok özlüyorum. Allahıma her gün yalvarıyorum 1 kerecik rüyamda göreyim diye. rabbim sabır versin.

canım, tahminim tıbbi atık yaptıkları yönünde...
çünkü bizden defin parası aldı hastane, özel hastane ama bunu belediyelerede veriolarmış...200-250 lira extra vermiştik, kağıt imzalamıştık...

merhaba kızlar..aranıza bende katıldım, maalesef diyorum çünkü keske farklı bi konuyu paylasabilseydim sizlerle...ama bende burda olanlar gibi aynı acıyı yasadım. 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. 22 haftaya kadar hersey yolundayken birden kötü bi sürprizle karşılaştık. 10 gün içinde 21 ocakta de sonlandırıldı..bir ayı geçti...tek ben yaşamışım gibi geliyordu, araştırırken sizleri buldum. acılarınızı, duygularınzı anlıyor, paylaşıyorum...

çok geçmiş olsunn böyle bi durumda ne desek boş, bende 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı yetmedi geçen hafta 14 haftalık gebeliğim sonlandırıldı, yalnız değilsinn.. allah sabır versin hepimizee çok çok zor

basakcım Allah sabır versin ne diyim bende 36 haftalık kaybettim korunmayı da bıraktık rabbim nasip eder inş. aratmadan
cnm sizdeki sorun neydi inan çok üzüldüm.....

merhaba arkadaşlar gerçekten yaşanılanar çok üzücü şeyler hepinizin acısını çok iyi anlıyorum.Allah hepinize sabır versin ve tekrar sağlıklı bebişler nasip etsin. Bende hamileliğimin başından beri sorunlarla uğraşıyorum ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktorlar hep düşecekmiş gibi davrandılar bana her kontrolümde kanman var mı dediler durdular. yok kese aşağıda, yok çocuk down sendromlu olabilir neyse bunların hepsini atlattık bebeğim de bi sakatlık vs. hiçbişey yok. 3lü testimde afp değerim yüksek çıktı ve doktorum ayrıntılı ultrasonla bakılması gerektiğini söyledi.ayrıntılıda bebeğim de sakatlık bakımında hiçbir problem yok ama benim kendimle ilgili problem çıktı kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. zaten geç döllenme olmuştu. bebiş normal haftasına göre 2-2.5 hafta geriden geliyordu. şimdi ayrıntılıya girdiğimde 3 haftaya yakın bi gerilik olduğu anlaşıldı.plesantaya giden kan akımında problem var ve bebeğim de gelişim geriliği olabileceğini ama kesin bişey söylemek için 24. haftayı bekleyeceğimizi söyledi. şuan 23 hafta oldu. çok korkuyorum. sürekli ağlamaktan mahvoldum. doktorlar için ilk hamilelik çok önemli değil.daha gençsin diyorlar. ama o kadar zor ki düşünmek bile istemiyorum. karnımda bebeğim kıpır kıpır soruyorum neler yapabilirim kan sulandırıcı iğne yapayım mı gerek yok büyümesi için ne yiyip ne içmeli diyorum. bişey demiyorlar kafayı yiycem elim kolum bağlı hissediyorum. sizin çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ben bebeğimi büyütüp geliştirmek istiyorum. ne olursunuz bana yardım edin kızlar. çok kötüyüm çookkk.Allahım ne olur yardım etsin hepimize. Bizi evlat acısı ile sınamasın.

çok geçmiş olsun Başak, 14 haftalık gebeliğinden haberim yoktu, kimyasal gebelik diye okumuştum. Allah sağlıklısını nasip etsin insallah.

canım başakcım, öyle üzüldüm ki duyunca, çok etkilendim inan. artık yeter nedir bu dedim...isyan etmemek elde değil.
genetik incelemesini yaptırıyo musunuz? doktorun ne dedi? bende salı günü cvs e gidiyorum, hakkımıza hayırlısı olsun inşallah, dua etmekten başka çaremiz kalmadı

pembedana seni de tebrik ederim, hatırladığım kadarıyla hamileydin değilmi? bütün yazıları arka arkaya okudugum için karıştırmış olabilirim kusura bakma..

:=) çok sevindim...insallah bende birgün size ''sağlıklı bebeğim olucak'' diyebileyim...benim 5 hafta oldu, haftaya kontrole gidicem. bir tarafım yarım kalan hamileliğimi geri istiyor, bir tarafım korkuyor...

evet artık isyan ediyorum yeterrrrrrr diye bağırasım var içim yanıyoo yaa ilacı olsa içsem ya da uyutsalarr çok acıyo içim, gebelik sonlandırılmadan önce parça aldılar bebekten cvs yani, bizede genetik testler artık neyse yapılacak işte.. genetik olduğunu düşünüyolar sebep bulunursa bundan sonra tüp bebek artık normal yoldan hamile kalırsam yine aynı sorun dua ediyorum sebep bulunsun diye ne zaman geçecek bunlar ya neyin bedeli bilmiyorum.. sana neden cvs yapılcak canım bi sorun yoktur inşallahh sorunsuzca bebeklerini kucağına alırsın

basakcım Allah sabır versin ne diyim bende 36 haftalık kaybettim korunmayı da bıraktık rabbim nasip eder inş. aratmadan
cnm sizdeki sorun neydi inan çok üzüldüm.....

canım 36 haftalık bebeğini mi kaybettin çok üzüldüm yaa bundan sonrası güzel olur inşallahh, bizim problem genetik diye tahmin ediyolarr öğrencez inşallahh dua ediyorum da ne olduğunu öğrenelim

çok geçmiş olsun Başak, 14 haftalık gebeliğinden haberim yoktu, kimyasal gebelik diye okumuştum. Allah sağlıklısını nasip etsin insallah.

evet bide kimyasal var bitmiyo yani yetmiyo bakalım nereye kadarmış dayanma gücüm sınanıyorum heralde diye düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…