ayyyy ne mutlu sana gözünaydın canım
erken doğum olmuş bebişin kaç kilo küvöze filan girmedi demi topiğimizin ilk bebeği geldi hadi bakalım bizlerde sıralanalım arkandan inşallah sağlıkla
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
allah hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursun en kısa zamanda bunun acısını başına gelmeyen anlamaz canım kolay kolay seni çok iyi anlıyorum allah sabır versinsağol canım.. Seninde kandilin mübarek olsun....
Oğlakcımmm seninle aynı topikteydik ama bende malesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldımKuzumda 17mm ödem vardı. CVS yapıldı ama hücre üremedi. Bayağa doktora danıştık. Hepsi tahliye kararı verdi. Ve ilaçla normal doğum gibi aldılar. Anlattığın kadar var çok zordu
Bebeği genetiğe gönderdiler sonuçlar dün çıkmış... down sendromu varmış... Şimdi bizim taşayıcı olup olmadığımıza bakacaklar... İnş bi sorun çıkmaz da bende senin gibi tekrar hamile kalırım...
Senle çok konuşmak istedim aslında yazdıklarını okudum. Ama bir türlü denk gelemedik.
Bu arada glnk nin de yaşadıklarını biliyorum. Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş ne kadar sevindim anlatamam...Oğluşunla hep mutlu olun inş.
sağol canım.. Seninde kandilin mübarek olsun....
Oğlakcımmm seninle aynı topikteydik ama bende malesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldımKuzumda 17mm ödem vardı. CVS yapıldı ama hücre üremedi. Bayağa doktora danıştık. Hepsi tahliye kararı verdi. Ve ilaçla normal doğum gibi aldılar. Anlattığın kadar var çok zordu
Bebeği genetiğe gönderdiler sonuçlar dün çıkmış... down sendromu varmış... Şimdi bizim taşayıcı olup olmadığımıza bakacaklar... İnş bi sorun çıkmaz da bende senin gibi tekrar hamile kalırım...
Senle çok konuşmak istedim aslında yazdıklarını okudum. Ama bir türlü denk gelemedik.
Bu arada glnk nin de yaşadıklarını biliyorum. Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş ne kadar sevindim anlatamam...Oğluşunla hep mutlu olun inş.
Oğlak senin bilgin vardır canım, hiç duydun mu patolojiden sonra bebeği ne yaptıklarını. 8 ayda peki çürümüyormu. bende kaybedeli 3,5 ay oldu. 1 ay sonra hastane aradı, sonuçların temiz dediler. hiç bişeyin yok dediler tamam. hastane uzak ve başka şehirde olduğu için gidemedik bi daha, o zaman bebekle ilgilide bilgi verdiler. bende hiç sormamışım bebeğin cesadi ne oldu diye. Şimdi hastaneye meil atacam bakalım. ne yaptıklarını soracam. Bebeğimi çok özlüyorum. Allahıma her gün yalvarıyorum 1 kerecik rüyamda göreyim diye. rabbim sabır versin.
merhaba kızlar..aranıza bende katıldım, maalesef diyorum çünkü keske farklı bi konuyu paylasabilseydim sizlerle...ama bende burda olanlar gibi aynı acıyı yasadım. 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. 22 haftaya kadar hersey yolundayken birden kötü bi sürprizle karşılaştık. 10 gün içinde 21 ocakta de sonlandırıldı..bir ayı geçti...tek ben yaşamışım gibi geliyordu, araştırırken sizleri buldum. acılarınızı, duygularınzı anlıyor, paylaşıyorum...
çok geçmiş olsunn böyle bi durumda ne desek boş, bende 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı yetmedi geçen hafta 14 haftalık gebeliğim sonlandırıldı, yalnız değilsinn.. allah sabır versin hepimizee çok çok zor
çok geçmiş olsunn böyle bi durumda ne desek boş, bende 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı yetmedi geçen hafta 14 haftalık gebeliğim sonlandırıldı, yalnız değilsinn.. allah sabır versin hepimizee çok çok zor
pembedana seni de tebrik ederim, hatırladığım kadarıyla hamileydin değilmi? bütün yazıları arka arkaya okudugum için karıştırmış olabilirim kusura bakma..
yine yeniden hamileyim canım... inşallah sağlıklı bi bebeğim olacak teyzesi...
canım başakcım, öyle üzüldüm ki duyunca, çok etkilendim inan. artık yeter nedir bu dedim...isyan etmemek elde değil.
genetik incelemesini yaptırıyo musunuz? doktorun ne dedi? bende salı günü cvs e gidiyorum, hakkımıza hayırlısı olsun inşallah, dua etmekten başka çaremiz kalmadı
basakcım Allah sabır versin ne diyim bende 36 haftalık kaybettim korunmayı da bıraktık rabbim nasip eder inş. aratmadan
cnm sizdeki sorun neydi inan çok üzüldüm.....
çok geçmiş olsun Başak, 14 haftalık gebeliğinden haberim yoktu, kimyasal gebelik diye okumuştum. Allah sağlıklısını nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?