yamanas hayırlı olsunn bebiş geliyomuşş, ne güzel haberler duyuyorum böylee duydukça umutlarımda çoğalıyo. dinlenmene bak sen bebişin güzelce tutunmuştur annesine
Selam kızlar benimde gebeliğim 18 haftalıkken sonlandırıldı. Çok üzüldüm çok ağladım. Şimdi 1 ay oldu, regli olunca bebek düşünüyorum tekrar. Kızlar ilk 10 sayfayı okudum allah hepinize sabır ve güç versin, yaşayan bilir tabi. Şimdi en son sayfada hamile olduğunuzu duyunca sevnidim. Sağlıklı sıhatli kucaklarınıza alırsınız.
Şimdi bayanlar, benim patoloji sonucum temiz çıktı. İkinci bebektede böyle sorun yaşayanlar varmı, çok korkuyorum ben. Çünkü bebeğimin kol ve bacakları sorunluydu beyninde de ödem vardı. neden olduğuna dair bişey çıkmadı. Bide korunmayı bıraktıktan sonra ne zaman hamile kaldınız. Acımı dindirebilmem için biran önce bebek istiyorum.
Selam kızlar benimde gebeliğim 18 haftalıkken sonlandırıldı. Çok üzüldüm çok ağladım. Şimdi 1 ay oldu, regli olunca bebek düşünüyorum tekrar. Kızlar ilk 10 sayfayı okudum allah hepinize sabır ve güç versin, yaşayan bilir tabi. Şimdi en son sayfada hamile olduğunuzu duyunca sevnidim. Sağlıklı sıhatli kucaklarınıza alırsınız.
Şimdi bayanlar, benim patoloji sonucum temiz çıktı. İkinci bebektede böyle sorun yaşayanlar varmı, çok korkuyorum ben. Çünkü bebeğimin kol ve bacakları sorunluydu beyninde de ödem vardı. neden olduğuna dair bişey çıkmadı. Bide korunmayı bıraktıktan sonra ne zaman hamile kaldınız. Acımı dindirebilmem için biran önce bebek istiyorum.
bebeği patalojiye gönderdiler bu tip vakalarda hep gönderiliyormuş mecburen vakanın tespiti için zorunlu dediler bebeği göstermiyorlar kesinlikle
selam bende 19 bucuk haftalık gebeyım ama gebelıgım buyuk ıhtımalle sonlandırılacak.acaba banadamı dogum yaptırılır sıze cok gecmıs olsun.
evet hayatım öyle olur büyük olasılık suni sancı ile normal doğum oluyor canım benimki hep talihsizliklere denk geldi canım sıkma canını oluyor bitiyor ve hayat devam ediyor bebeğinin nesi var
ıkı kromozomda yer degısmesı varmıs.buda bebekte dogumdan sonra sagırlık zeka ozuru veya gelısım bozuklugu yaparmıs.rısk cokmus yanı yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.bakalım kesın karar yarın verılecekmıs çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım seni teprik ederim. bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım. İnşallah bende kısa zamanda sağlıklı sıhatli hamile kalırım.geçmiş olsun canım, allah inşallah en kısa zamanda sana da sağlıklı bir bebiş gönderir, ben de ağustos ayında kaybettim bebeğimi , nedeni trizomi 18 di, beyninde kistler vardı ve farklı problemler de çıktı, herşeyde bi hayır vardır tabiki, ben 2 ay sonra tekrar hamileyim , herşey güzel gider inşallah diye dua ediyorum, yapacak birşey yok, ama endişe ve korku hiç bitmiyor, inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla kvuşursun bebeğine
Ben özel hastaneye gitmiştim canım doğumu orda yaptım, hemşirelerim doktorlarım çok iyiydi ama o sancıları allah düşmanımın başına vermesin. Benin sonucum. 25 günde çıktı. Kromozom bozuklu olmadı tesbit edilmiş, aminiosentezde yapıldı, ama benim aklım hala neden bebeğim öyle oldu. Herhangi genetik bi hastalığımız yok, internetten araştırıyorum, şu şu hastalıklar varsa, sakat olma olasılığı artıyor diyor. Acaba bebek sahibi olmayı çok istedim ondan mı, bunları düşünmekten beynim yoruluyor. nedenlerinde kaldım yani. Herşey allahtan biliyorum bu bebeğin bu şekilde olmasına bizim gücümüz yetmez tabi, inançlı bi inasanız, haram helal biliriz. Buda bizim sınavımız, yine allaha sığınıyorum tabi. Ama bebeğim ömür boyu gözümün önüne gelir diye bakmadık. Çok merak ediyorum bebeğimi. Cennet kokulumu, hergün rüyasına yatıyorum 1 kere yüzünü göreyim diye. Onu çok özlüyorum.çok geçmiş olsun canım allah sabır versin benim bebeğimin patoloji sonucu henüz çıkmadı canım genetik taramada yapılıyor o uzun sürüyormuş ama dandy walker sendromu genetik değil o yüzden bana söylenen olasılık diğer insanlara göre aynı bunu söyleyen çok ünlü bir riskli gebelik uzmanı profesör canım allah hakkında hayırlısını versininşallah burdan seninde güzel haberlerini alalım inşallah
Ben 18 haftalıktım doğurttular. canım öncelikle geçmiş olsun. Rahmin zarar görmemesi için en iyi yol buymuş. Doğurmak. Bi şekilde doğrursun ağrıların geçer, o konuda sıkıntı yok, ama yüreğimizin acısı nasıl diner onu bilmiyorum. Yalnız aklında bulunsun. 3 gün sonra gögüsler sertleşiyor. İlacını yazdırmayı ihmal etme. benim gögüslerim taş kesildi. Ellerimle dokunamadım bile.selam bende 19 bucuk haftalık gebeyım ama gebelıgım buyuk ıhtımalle sonlandırılacak.acaba banadamı dogum yaptırılır sıze cok gecmıs olsun.
ıkı kromozomda yer degısmesı varmıs.buda bebekte dogumdan sonra sagırlık zeka ozuru veya gelısım bozuklugu yaparmıs.rısk cokmus yanı yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.bakalım kesın karar yarın verılecekmıs çok korkuyorum
artık güzel düşünelim güzel olsun başak türlü olmuyor kızlar ben hep keşeke karnımda bu kadar büyümeden 7-8 hafatalık gitseydi diyorum hala şu an yine hamileyim allahım bana aynı şeyleri yaşatackasa erkneden alsın bebeğimi diyorum bu dediklerim belki çok kötü geliyor kulağa ama kocaman bebeğin yok olup gitmesi sütlerin gelmesi ooof çok zor allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize
bende 17 haftalık doğum yaptım, 7 ay oldu dolu dolu hemde... ilk zamanlar kendimde aradım suçu...ne yaptım ben ki böyle cezalandırıldım dedim. çünkü bebek fikrine yeni ısınmıştık, taptaze hayallerimiz vardı. heyecanımız sonsuzdu...ilkti o bizim için. hep öylede kalacak...acısı eskisi gibi yakmıyor insanı ama, kalbinde beyninde bi yerlerde hep duruyor, olmadık zamanlarda iki damla yaş akıp gidiveriyor işte...
bazı sendromlar tamamen rastlantısal olurmuş. bunların ilk 12 haftada düşükle sonuçlanması gerekirmiş. insanoğlunun vucudu aslında programlanmış herşeyi seçebiliyor. bizimkilerde muhtemelen kızlar değişime uğramış seçiciliğini kaybetmiş.
umarım artık herşey güzel olur bizler için...bu kadar acı yeter sanki...
oğlakcım nasılsın canım, ağrılarım var demişsinn ne ağrısı? eğer kasık ağrısıysa hamilelikte normal diye biliyorum aşırı olmadıkça.. içindeki kötü düşünceleri attın artık dimi güzel düşünüyosun.. mide bulantıların falan başlasdı mı? ne güzel duygular dimi yaa mide bulantısı bile hoş geliyo inşallah benimde yakın zamanda midem bulanırr, tuhaf geliyo ama öyle ama dimi yaa?
sağol canım mide bulantılarım yanmalarım hazımsızlkıkları ve çok sık acıkmalarım başladı ama progestan kullanıyorum canım bugündoktor 10 gün rapor verdi yat dedi bebişimizn kalp atımlarını duyduk bugün allahıma şükür ama kahverengi lekelenmelrim devam ediyor kasık ağrılarım var ultrasonda bir kanma noktası buldu o yüzden rapor verdi ve iğne oldum bir de kızımda da aynıları olmuştu kızım allaha şükür çok sağlıklı geldi bize buda öyle olucak inşallah
canım benimmm yaaaa demek kalp atışlarını duydunuzz çoookk sevindimm çok şükürrr kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyoo bi de mide bulantısı da sağlıklı bi gebeliğe işaret, dainlenmene bak keyfini çıkar artık sağlıklı bi bebişin olcak hakediyosun.. çok sevindimm yaaa
aman allahım ege üniversitesimi rezalet desem yeridir iki gün kaldım ve katil olmamak için zor tuttum kendimi en kötü hastane bile ordan daha iyidir,allah kimseyi oraya düşürmesinyoğun bakım odasındayken ertesi gün sezayan sonrası odaya elektrikçiler,temizlik görevlileri vs (hepsi de erkek ne hikmetse ) dolmuşlardı ve bizlerden wc ye kalkmamızı istiyorlardı..altımız afedersin kanlı,gazlı bez gibi bir şey var ama külot giymediğimiz için ayağa kalkınca düşecek durumda yani..tabi geceki yürüyüş sonrası geri yatağa yattığımızda üzerimizi toparlayamadığımız için arkalarımız kan içinde..yani geceliklerin arkası..
hemşire ertesi gün oda o halde doluyken bana sen neden kalkmıyorsun wc ye...gitmezsen çıkamazsın yoğun bakım odasından demişti..oda dolu,erkekler çıksın öyle giricem dedim..onlar görevli dedi ...kafamçokkarıştı ..sözüm ona erkek refaketçi vs yasak ama elin adamı görevli diye her tarafımı görme hakkına sahip oluyor sempatiksalakcinni
hertarafımı herkesin görmesi gerekmiyor dedim sinirli sinirli hemşireye..siz olsanız kalkarmıydınız bilmem ama onlar gidinceye dek kalkmıcam dedim..1,5 saat odadaydı görevli şahıslar...odadan çıkmak nedir bilmediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?