21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

yamanas hayırlı olsunn bebiş geliyomuşş, ne güzel haberler duyuyorum böylee duydukça umutlarımda çoğalıyo. dinlenmene bak sen bebişin güzelce tutunmuştur annesine

çok tşkler :) inşallah herşey güzel gider bu sefer, allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bir an önce

geçmiş olsun canım, allah inşallah en kısa zamanda sana da sağlıklı bir bebiş gönderir, ben de ağustos ayında kaybettim bebeğimi , nedeni trizomi 18 di, beyninde kistler vardı ve farklı problemler de çıktı, herşeyde bi hayır vardır tabiki, ben 2 ay sonra tekrar hamileyim , herşey güzel gider inşallah diye dua ediyorum, yapacak birşey yok, ama endişe ve korku hiç bitmiyor, inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla kvuşursun bebeğine

çok geçmiş olsun canım allah sabır versin benim bebeğimin patoloji sonucu henüz çıkmadı canım genetik taramada yapılıyor o uzun sürüyormuş ama dandy walker sendromu genetik değil o yüzden bana söylenen olasılık diğer insanlara göre aynı bunu söyleyen çok ünlü bir riskli gebelik uzmanı profesör canım allah hakkında hayırlısını versininşallah burdan seninde güzel haberlerini alalım inşallah

bebeği patalojiye gönderdiler bu tip vakalarda hep gönderiliyormuş mecburen vakanın tespiti için zorunlu dediler bebeği göstermiyorlar kesinlikle

selam bende 19 bucuk haftalık gebeyım ama gebelıgım buyuk ıhtımalle sonlandırılacak.acaba banadamı dogum yaptırılır sıze cok gecmıs olsun.

selam bende 19 bucuk haftalık gebeyım ama gebelıgım buyuk ıhtımalle sonlandırılacak.acaba banadamı dogum yaptırılır sıze cok gecmıs olsun.

evet hayatım öyle olur büyük olasılık suni sancı ile normal doğum oluyor canım benimki hep talihsizliklere denk geldi canım sıkma canını oluyor bitiyor ve hayat devam ediyor bebeğinin nesi var

evet hayatım öyle olur büyük olasılık suni sancı ile normal doğum oluyor canım benimki hep talihsizliklere denk geldi canım sıkma canını oluyor bitiyor ve hayat devam ediyor bebeğinin nesi var

ıkı kromozomda yer degısmesı varmıs.buda bebekte dogumdan sonra sagırlık zeka ozuru veya gelısım bozuklugu yaparmıs.rısk cokmus yanı yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.bakalım kesın karar yarın verılecekmıs çok korkuyorum

korkma canım kolay değil hatta zor ma gelip geçiyor inan bana
hiç bir acı ilkgünki gibi kalmıyor bu tarz yer değişmleerde oluşabilen birçok sendrom var canım ben o zamanlar çok araştırmıştım hakkınızda en doğrusu güzeli ne ise o olsun kaç yaşındasın ilk bebeğin mi hangi ildesin

ayy ne zor şeyler yaşamışsın yaa,
içim acıdı okurken..
allah kimseye yaşatmasın..

Teşekkür ederim canım seni teprik ederim. bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım. İnşallah bende kısa zamanda sağlıklı sıhatli hamile kalırım.
Ben özel hastaneye gitmiştim canım doğumu orda yaptım, hemşirelerim doktorlarım çok iyiydi ama o sancıları allah düşmanımın başına vermesin. Benin sonucum. 25 günde çıktı. Kromozom bozuklu olmadı tesbit edilmiş, aminiosentezde yapıldı, ama benim aklım hala neden bebeğim öyle oldu. Herhangi genetik bi hastalığımız yok, internetten araştırıyorum, şu şu hastalıklar varsa, sakat olma olasılığı artıyor diyor. Acaba bebek sahibi olmayı çok istedim ondan mı, bunları düşünmekten beynim yoruluyor. nedenlerinde kaldım yani. Herşey allahtan biliyorum bu bebeğin bu şekilde olmasına bizim gücümüz yetmez tabi, inançlı bi inasanız, haram helal biliriz. Buda bizim sınavımız, yine allaha sığınıyorum tabi. Ama bebeğim ömür boyu gözümün önüne gelir diye bakmadık. Çok merak ediyorum bebeğimi. Cennet kokulumu, hergün rüyasına yatıyorum 1 kere yüzünü göreyim diye. Onu çok özlüyorum.
Ben 18 haftalıktım doğurttular. canım öncelikle geçmiş olsun. Rahmin zarar görmemesi için en iyi yol buymuş. Doğurmak. Bi şekilde doğrursun ağrıların geçer, o konuda sıkıntı yok, ama yüreğimizin acısı nasıl diner onu bilmiyorum. Yalnız aklında bulunsun. 3 gün sonra gögüsler sertleşiyor. İlacını yazdırmayı ihmal etme. benim gögüslerim taş kesildi. Ellerimle dokunamadım bile.

Çok zor allah kimseye bu acıları yaşatmasın.

aynı şeyleri bende biraz yaşadım allah yardımcın olsun inşallah gözlerim doldu okurken allah bunları kahretsin sen üzülme artık olur mu

bende 17 haftalık doğum yaptım, 7 ay oldu dolu dolu hemde... ilk zamanlar kendimde aradım suçu...ne yaptım ben ki böyle cezalandırıldım dedim. çünkü bebek fikrine yeni ısınmıştık, taptaze hayallerimiz vardı. heyecanımız sonsuzdu...ilkti o bizim için. hep öylede kalacak...acısı eskisi gibi yakmıyor insanı ama, kalbinde beyninde bi yerlerde hep duruyor, olmadık zamanlarda iki damla yaş akıp gidiveriyor işte...
bazı sendromlar tamamen rastlantısal olurmuş. bunların ilk 12 haftada düşükle sonuçlanması gerekirmiş. insanoğlunun vucudu aslında programlanmış herşeyi seçebiliyor. bizimkilerde muhtemelen kızlar değişime uğramış seçiciliğini kaybetmiş.
umarım artık herşey güzel olur bizler için...bu kadar acı yeter sanki...

Son düzenleme:
artık güzel düşünelim güzel olsun başak türlü olmuyor kızlar ben hep keşeke karnımda bu kadar büyümeden 7-8 hafatalık gitseydi diyorum hala şu an yine hamileyim allahım bana aynı şeyleri yaşatackasa erkneden alsın bebeğimi diyorum bu dediklerim belki çok kötü geliyor kulağa ama kocaman bebeğin yok olup gitmesi sütlerin gelmesi ooof çok zor allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize

dorti geçmiş olsun canım, sen güçlü olmaya çalış doğum gelip geçici sonrasında kendine dikkat et. benim gebeliğimde suni sancı ile sonlandırıldı 7 ay geçti evet bedenin ağrı çekiyo ama geçiyo önemli olan kalbinin acısı zaman geçsede kalıyo o bi yerlerde.. yine de zaman her şeyin ilacı bi süre sonra acıların biraz daha hafiflicek inşallah bundan sonrası güzel olur sağlıklı bebişlerin olur, bugün ayrıntılı ultrasano girceksin sanırım inşallahh bi süpriz olur ve güzel haberler verirsin bizee

oğlakcım nasılsın canım, ağrılarım var demişsinn ne ağrısı? eğer kasık ağrısıysa hamilelikte normal diye biliyorum aşırı olmadıkça.. içindeki kötü düşünceleri attın artık dimi güzel düşünüyosun.. mide bulantıların falan başlasdı mı? ne güzel duygular dimi yaa mide bulantısı bile hoş geliyo inşallah benimde yakın zamanda midem bulanırr, tuhaf geliyo ama öyle ama dimi yaa?

pempedana aklıma bişey takıldı ya, bebekte bi problem varsa ilk 12 haftada düşükle sonuçlanması lazım bizim hamileliklerimiz neden sonuçlanmadı acaba? ama benim bebeğimin ense kalınlığı falan ölçüldüğünde gayet normaldi her şey yolundaydı sonradan mı oluşuyo bunlar bi yerde hata mı yaptık acaba sağlıklı oluşan bi gebelik sonradan neden problemler yaratır ki..
birde BU KADAR ACI YETER gerçekten

sağol canım mide bulantılarım yanmalarım hazımsızlkıkları ve çok sık acıkmalarım başladı ama progestan kullanıyorum canım bugündoktor 10 gün rapor verdi yat dedi bebişimizn kalp atımlarını duyduk bugün allahıma şükür ama kahverengi lekelenmelrim devam ediyor kasık ağrılarım var ultrasonda bir kanma noktası buldu o yüzden rapor verdi ve iğne oldum bir de kızımda da aynıları olmuştu kızım allaha şükür çok sağlıklı geldi bize buda öyle olucak inşallah

canım benimmm yaaaa demek kalp atışlarını duydunuzz çoookk sevindimm çok şükürrr kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyoo bi de mide bulantısı da sağlıklı bi gebeliğe işaret, dainlenmene bak keyfini çıkar artık sağlıklı bi bebişin olcak hakediyosun.. çok sevindimm yaaa

sağol canım bu sefer kızım gibi nazlanıyor bebişimiz inşallah sorunsuz gelicek kucağımıza ablası gibi nazlı bir kelebek olucak inşallah

aman allahım ege üniversitesimi rezalet desem yeridir iki gün kaldım ve katil olmamak için zor tuttum kendimi en kötü hastane bile ordan daha iyidir,allah kimseyi oraya düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…