tam 2 ay önce bebeğimde ense kalınlığı görmüştü doktorumuz öyle böyle değil çok kalın 5.9 mm hemen cvs yaptırdı normal çıktı sonuç sonuç çıkana kadar bebeğim14 haftalık olmuştu ultrasonda anormal birşey yok dediler 16 haftalık olduğumda kontrola gittim doktorumuz sermet sağol kafa içinde biraz değişiklik var ama adını koyamıyorum dedi daha bebek çok küçük dedi 18 haftalıkken namık demir hocaya gittim herşey normal dedi ohhh dedik ama kısa sürdü 20 haftalıkken yapılan ayrıntılı ultrasonda sermet sağol dandy walker oldğunu söyledi eee namık demir bunu göremedi mi dedik şaştık kaldık bir doktora daha gidelim dedik o da tavsiye üzerine fuat akercan oldu baktı 1 saat inceledi evet dandy walker dedi hiç şüphe yok dedi bize internette görüntülerle anlattı sonlandırın çok büyük bir anomali dedi bebek büyüyemiycek göremiycek konuşamıycak duymuycak ve yürüyemiycek hep yatıcak dedi genelde bu tür vakaları sonlandırıyoruz ona da yazık dedi düşündük ve tamam dedik ve 21 haziran pazartesi sabah 8 buçukta ege üniversitesi hastanesine yattık
sabah özel oda ayarlamıştık önceden o sıkıntı olmadı kan aldılar odaya gidin dediler bekleyin kan sonucu çıksın yaklaşık 3 saat oturduktan sonra bir doktor yüzü görebildik benim anamnezimi yani hastalık öykümü aldı ve yazdı dosyamı oluşturdu işin garibi sermet hocanın hastasıydık aylardır özel muayenehanesine gittik ama benim o gün oraya yatacağımı bir asistanına bile haber vermemişti kimsenin haberi yoktu benden çocukta hangi anomali olduğunu bana sorup yazdı elinde bir belge yoktu ben bilgi veriyordum sadece hoca size sonlandırmayı hangi yöntemle yapacağını söyledi mi dedi evet hoca ona sonlandırmayı nasıl yapacağını bile söylememişti kendisi yurtdışında kongredeydi asistan bana dedi o zaman hocaya ulaşıp sormam lazım bekliyceksiniz dedi tam 3 saattir boş boş üzüntülü sıkıntılı bekliyorduk zaten beklemeye devam ettik geldi hocaya ulaşamadık dedi beklemeye devam hemşire çağırdı asla odana gelip tansiyon ateş ölçmek yok bas bas bağırarak yanlarına çağırıyorlar benide çağırdılar gittim birazdan başlıycaz
sabah özel oda ayarlamıştık önceden o sıkıntı olmadı kan aldılar odaya gidin dediler bekleyin kan sonucu çıksın yaklaşık 3 saat oturduktan sonra bir doktor yüzü görebildik benim anamnezimi yani hastalık öykümü aldı ve yazdı dosyamı oluşturdu işin garibi sermet hocanın hastasıydık aylardır özel muayenehanesine gittik ama benim o gün oraya yatacağımı bir asistanına bile haber vermemişti kimsenin haberi yoktu benden çocukta hangi anomali olduğunu bana sorup yazdı elinde bir belge yoktu ben bilgi veriyordum sadece hoca size sonlandırmayı hangi yöntemle yapacağını söyledi mi dedi evet hoca ona sonlandırmayı nasıl yapacağını bile söylememişti kendisi yurtdışında kongredeydi asistan bana dedi o zaman hocaya ulaşıp sormam lazım bekliyceksiniz dedi tam 3 saattir boş boş üzüntülü sıkıntılı bekliyorduk zaten beklemeye devam ettik geldi hocaya ulaşamadık dedi beklemeye devam hemşire çağırdı asla odana gelip tansiyon ateş ölçmek yok bas bas bağırarak yanlarına çağırıyorlar benide çağırdılar gittim birazdan başlıycaz
Son düzenleme: