Yotub yok sanırım siz nereden indirdiniz ya da hangi aiteden yapıyorsunuzklasik olani canim 10 gunde 10 yas gencles
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yotub yok sanırım siz nereden indirdiniz ya da hangi aiteden yapıyorsunuzklasik olani canim 10 gunde 10 yas gencles
benim ezberimde canim ya sitede bak linklereYotub yok sanırım siz nereden indirdiniz ya da hangi aiteden yapıyorsunuz
Çok yoğunum canım yaa,fırsat bulamıyorum.ama seni takip ediyorum.ilk fırsatta başlıcam.hanimlar yapmayarak cok sey kaybediyorsunuz diger yaptiginiz sporlarin sonucuna göre 10 kati güzel sonuc alacaksınız haberiniz yok.
ben konu acmadan da yapabilirdim ama farkindalik kazandiriyim beraber olalim istedim ama siz bilirsiniz
bence daha fazla zaman kaybetmeÇok yoğunum canım yaa,fırsat bulamıyorum.ama seni takip ediyorum.ilk fırsatta başlıcam.
Tamam canımbence daha fazla zaman kaybetme
hayatinin sporu olacak bu :)
Canim bende cok yapmak istiyorum inan,ama videolari bulamiyorum keske bula bilsemde yapsam.hanimlar yapmayarak cok sey kaybediyorsunuz diger yaptiginiz sporlarin sonucuna göre 10 kati güzel sonuc alacaksınız haberiniz yok.
ben konu acmadan da yapabilirdim ama farkindalik kazandiriyim beraber olalim istedim ama siz bilirsiniz
You tubede bir video buldum,Sandra Hanna-Callanetics Evolution 1 saat 6 dk onu yapsam olurmu acaba?Canim bende cok yapmak istiyorum inan,ama videolari bulamiyorum keske bula bilsemde yapsam.
canim o da cok etkili hatta sanirim daha etkili. sen ona başla bence 21 gün sonunda ikimiz olculerimize bakalim hangimiz daha incelmisiz hangisi daha etkili görelim çünkü ondan da memnun kalan çokYou tubede bir video buldum,Sandra Hanna-Callanetics Evolution 1 saat 6 dk onu yapsam olurmu acaba?
Tamamcanim o da cok etkili hatta sanirim daha etkili. sen ona başla bence 21 gün sonunda ikimiz olculerimize bakalim hangimiz daha incelmisiz hangisi daha etkili görelim çünkü ondan da memnun kalan çok
Tamam tatlim o zaman onu yaparim .Yarin basliyorum insallah,onunla beraber platesde yapmayi dusunuyorum.canim o da cok etkili hatta sanirim daha etkili. sen ona başla bence 21 gün sonunda ikimiz olculerimize bakalim hangimiz daha incelmisiz hangisi daha etkili görelim çünkü ondan da memnun kalan çok
tamam canim heyecanlaa bekliyorumm )Tamam
Tamam tatlim o zaman onu yaparim .Yarin basliyorum insallah,onunla beraber platesde yapmayi dusunuyorum.
tamam canim heyecanlaa bekliyorumm )
olculerini de al tatlim yaz buraya
bekliyorummm :))Olur canim yarin olculerimi alib yazarim
naptin tatlimmmOlur canim yarin olculerimi alib yazarim
Canim bi turlu yapamadim firsat bulamadim , ama insallah yarim basliyacam.naptin tatlimmm