Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım beyhan budak ı bende takiğ ediyorum videoları tavsiye ederim bendeVideolar hoşuma gitti paylaşmak istedim belki işinize yarar kızlar
Hoşgeldin canımBen de aranıza katılmak istiyorum umarım alışkanlıklarımi edinirim bu sayede :)
Aksam mutfagi temiz bırakmak 0/21
Günde 2 kez diş fırçalama 0/21
5 vakit namaz kılma 0/21
Hosbuldum aynen herkesin sıkıntıları ortak sanırım. Aslında bi kaç daha var ama çok bunaltmayim kendimi bi bunları halledeyim dedim. Bildirimleri ne zaman yapıyorsunuz.ben sabahtan bir gün öncesinin bildirimlerini yapayım diyorum uygunsaHoşgeldin canım
Hedefler güzel ve birçoğumuzun istediği şeyler hadi bakalım :)
Evet evet sakın kendini zorlama herkese söylüyorum. Birdwn bire herşeyi halletmek zor gelir çünkü insana.Hosbuldum aynen herkesin sıkıntıları ortak sanırım. Aslında bi kaç daha var ama çok bunaltmayim kendimi bi bunları halledeyim dedim. Bildirimleri ne zaman yapıyorsunuz.ben sabahtan bir gün öncesinin bildirimlerini yapayım diyorum uygunsa
Canım ya maşallah sana vallaDüzenli namaz kılmak 21/21 Hiç becerebileceğimi sanmıyordum ama çok şükür yaptım Allah daim eder inşallah sanırım bünye ile de alakalı 10 gün sonra falan alışkanlığa dönüştü kazaya kalcak korkusu başladı şimdi erken kılma çabası oluştu konuyu açana çok teşekkür ederim motive edici bir konu bugün çok yorgunum yarın yeni hedef ya da hedeflerle Gelicem