- 8 Ekim 2012
- 3.381
- 6.487
- 358
- 36
hayattan keyif alıcak şeylerden örnek veririmsin kuzum belki bizlerede yeni bi keyif çıkar1-her gün 2 kere diş fırçalamak 8/21
2-hergün göz çevresine bakım yapmak 0/21
3-hergün ellere ve yüze nemlendirici sürmek 8/21
4-hergün spor yapmak enaz 60 dakika 0/21
5-hergün evi toplamak 3/21
6-hergün namaz kılmak 0/21
7-hergün ezber dualarından okumak 0/21
8-hergün kumbaraya para atmak 8/21
9-hergün hayattan keyif alıcı birşey yap 4/21
canım ben genelde keyif almayı candy crash oynamakla,yeğenlerimle oynamakla haftasonları ise yatakda uyanıp 10 dakika gerinip huzur içince uzanmakla gibi gibi yapıyorumhayattan keyif alıcak şeylerden örnek veririmsin kuzum belki bizlerede yeni bi keyif çıkar
* Alışverişten uzak durmak 21/6
* Temizlik yapmak 21/5
*Bakımlı olmak 21/5
*Kitap okumak 21/0 kitap okunacak inş
Nekadar güzel canım maşallah sana :)canım ben genelde keyif almayı candy crash oynamakla,yeğenlerimle oynamakla haftasonları ise yatakda uyanıp 10 dakika gerinip huzur içince uzanmakla gibi gibi yapıyorum
ayperest mesela güneşin doğduğu saatleri güneşi izlemeyi gün batımını izlemeyi çook severim. Doğa olaylarına çok mreaklıyım zaten. Bigün kalkıp güneşi izleyebilirim.
Sonraaaaa şu kış günlerin de battaniyenin altında sütlü neskafe içmeye bayılırım.
Kızımla sarılıp dans etmeyide çok seviyorum.
Şöyyle yatakta gerinmeyi çok seviyorum.
sende neden keyif alıyorsan günlük 10 dakikanı bunu ayırabilirsin
ayyy valla onu bende yapıyorum hava yağmurlu elimde kahve televizon karşımda zap zapNekadar güzel canım maşallah sana :)
battaniye olayı en sevdiği hele dışarı yağmurluysa hava soğuksa oooh değmeyin keyfime :)
hadi bugünde yırttınAaaa şey benn
yapıcaktım elektirikler gitti öglen.
aksamda misafir geldi.
yapamadım.
bugün ev süpürmem lazım
yemek işi de var
sonra yazlık ayırıcam.
ütü salı gününe kalır
oooh :)ayyy valla onu bende yapıyorum hava yağmurlu elimde kahve televizon karşımda zap zap
Sağol cnm.Hoşgeldin canım
Gittiği yere kadar gider tatlım bize ne kadar fayda sağlarsa o kadar kar
Ben topiği canlı tutmaya çalışacağım elimden geldiğince :)
Fazla eşya fazla iş demek. Eşyalar azalınca düzende temizlikte daha kolay bana göre :)
Listeni çok beğendim canım hadi bakalım :)
Hepimiz aynıyız zaten zararlı ne varsa hemen kapıyoruz
Değişecek herşey inşallah burayla.
Yani biyerden başladık çok şükür
oMerhaba canim bende ayni sekilde buraya yaptim yazmak icin bazi şeylere başladım inan cok iyi gaza geliyoruz
ayyy valla onu bende yapıyorum hava yağmurlu elimde kahve televizon karşımda zap zap
kesinlikleÇoluk çocukta yok tabi ooohh
kk seni topikçi başı seçicekBu hayattan keyif aldıran şeyleri hep beraber örneklendirebiliriz aslında kızlar
Hatya ben acaba hayattan keyif aldıran şeyler adlı bi topic mi açsamki
Yok canımkk seni topikçi başı seçicek
olabilir canım bugünYok canım
Ama güzel olmaz mı sadece keyif alınan şeylere odaklanmak
Benim de amacım o zaten tatlım dur bakalım :)olabilir canım bugünpembesu33 sorduğunda direk senin yorumu kopyaladım aç bence belki değişik yapılabilcek fikirler görür bizde faydalanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?