- 25 Temmuz 2019
- 81
- 41
- 36
-
- Konu Sahibi mavideniz88
Yani dr ortalama 6 aylik adet tarihlerime bakti ona göre bi tarih verdi canim ama sanki bugün yaptığım ovulasyon testi de sanki yumurtlama günü bugunmus gibi duruyor bilemedim açıkçası kafam karıştıProgesteron testi zamaninda yapilmassa düsük cikar.
Yumurtlamaniz belki gec olucak?
Herkes 21 gun diye bisey yokki.
Belki erken oldu ya da 21.gun yapmak fayda saģlamaz. Yumurtaniz catladiktan 1 hafta sonra aşagi yukari yapilir yumurtlamanin herkes te ayni olduğu kanisida yanlis.
Cok yaniltici bi test ayrica.
Yine de baksaydi belki yeni buyuyor belki catlamadi.Yani dr ortalama 6 aylik adet tarihlerime bakti ona göre bi tarih verdi canim ama sanki bugün yaptığım ovulasyon testi de sanki yumurtlama günü bugunmus gibi duruyor bilemedim açıkçası kafam karıştıdr ultrason ile bakip mi demeliydi progesteron icin tarihi
Evet yaptim hep silik idi bugün yaptim tekrar ovulasyon testi resimdeki gibi cıktı canim. Acaba yeni mi yumurtlama oluyor? Bu simdi ovulasyon günü mü demek? Ilk defa kullaniyorum bu zikkimi da o yuzden bilemedim deYine de baksaydi belki yeni buyuyor belki catlamadi.
Ben bu testen istemistm yumurtlama zamanimda doktor bu test onemli degil ultrason goruntusu yeterli demisti yumurtlama icin. Bu testi yapmadan once ovuslasyonda pik oldumu ysptnmi
Canim 12-14 arasi yaptim sonra sehir dışındaydım yapamadim sonra da gecti yumurtlamam diye düşünüp yapmadim bugün pregesteron yapinca test düşük çıkınca da dr yumurtlama olmamış dedi pazartesi gel dedi bende bi an dedim bi daha yapim su testi yaptim oncekiler cok silikti bu bayagi kırmızı yani bak onlari da atim. 12 ve 13 gün testleri bunlardaIkiside tam koyu degil gibi ama silikte degil tam olarak. Bu testin onceki gunu varmi? Bugunkumu bu?
Yarinda bi eger dahada silik cikarsa gittikce siliklesiyor demektir catlamistir yumurta.
Bide ayni saattemi yapiyorsun hergun?
Yani eger catladiktan 14 gun sonra adet olunuyorsa evet 6 aydir 12 ve 14 arasi yumurtlama günüm. Ama bu ay gec yumurtlama da olma ihtimali açık tabiEn koyu olduğu zamanlarda catlayacak olmustur. Yarin bidaha yaparsan netlesir.
Yumurtlama zamanlarin bu zamanlar gibi duruyor. Sen degerlendir. O testede suan cok takilma bence.
Adetin ne zaman gelicek bakalim. Aşagi yukari belli olur.Yani eger catladiktan 14 gun sonra adet olunuyorsa evet 6 aydir 12 ve 14 arasi yumurtlama günüm. Ama bu ay gec yumurtlama da olma ihtimali açık tabiyarin bi daha yapim en iyisi. Inşallah yumurtlama olmuştur ama. Çünkü dr teste göre olmamış dedi biraz once arayip bütün hayaller umutlar bu ayda çöp gibi hissettim. Teşekkür ederim bu arada canım
Sanırım bana da ilac verecek dr adet olduktan sonraAdetin ne zaman gelicek bakalim. Aşagi yukari belli olur.
Birde ultrasonda yumurtlama takibini 2 3 ay yaptir. Bak bakalim hsngi gunlerde. Ben 5 ay yaptirmistim. O sekilde daha iyi anlarsin.
Cöp olmaz ya belki oyle dusunme hic belli olmaz.
Yani 5 ay doģal yumurtlamama
3 4 ayda ilacla yumrutlamama baktirmistim.
Canım testlerin henüz pik değil. Progesteron çatladığını gösterecek demişti bana doktorum. E seninki daha pik olmamış ki çatlasınKızlar merhaba
Kadın doğum uzmanı 21 gün benden pregesteron testi istedi. 21 gun cumartesi olduğu için bugün vermek durumunda kaldim. Degerim 0.9 çıktı. Normalde adetim 28-26 gun arasıdır ortalama.
Bu ay ayni zamanda 12 gunden itibaren ovulasyon testi de yaptim ama hep silik idi testlerim. Ancak aklima hep takildi acaba gec mi yumurtlayacam diye. Bugün testi verdikten sonra biraz evvel tekrar ovulasyon testi denedim ve iki cizgi belirgin. Ben şok oldum. Şimdi ben gec yumurtlama mi yaşıyorum? Iki tane test olan 12 ve 14 deki testler tek olan bugün ki test. Bi bakar mısınız? Bir de gebelik isteyip değeri düşük olanlar da süreç nasil işliyor bilgi verebilir misiniz
Yaaa salı gecesi benden yumurta akı kıvamında akinti oldu bolca çarşamba ve perşembe devam etti aslinda ama o an test yapamadim acaba o gunlerde mi çatladı kiCanım testlerin henüz pik değil. Progesteron çatladığını gösterecek demişti bana doktorum. E seninki daha pik olmamış ki çatlasınovulasyona devam et bakalım pik yakın gibi geldi. Pik olduktan sonra silikleşince çatladı demektir. Progesterona da o zaman baktır canını sıkma Hatta mümkünse catladigi zaman doktora git ultrason ile baksın.
Öyle olsaydı progesteron 4 üstü çıkardı en azından canım. Ben bunu doktorumun bana verdiği bilgi doğrultusunda söylüyorum tabii. Sen en iyisi ovulasyona devam et bakalım pik olacak mı tam. Pik olup da çatlamayi görürsen ondan sonra tekrar kan ver progesteron içinYaaa salı gecesi benden yumurta akı kıvamında akinti oldu bolca çarşamba ve perşembe devam etti aslinda ama o an test yapamadim acaba o gunlerde mi çatladı kiyarin bi daha yapim bakim silik cikarsa sanırımo gunlerde çatlamış demektir demi ?
Heee yani sali ya da carsamba da çatlamış olamaz oyle mi ❤ ayyy hala ümit var yani bu aydan cok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canim Allah razı olsunÖyle olsaydı progesteron 4 üstü çıkardı en azından canım. Ben bunu doktorumun bana verdiği bilgi doğrultusunda söylüyorum tabii. Sen en iyisi ovulasyona devam et bakalım pik olacak mı tam. Pik olup da çatlamayi görürsen ondan sonra tekrar kan ver progesteron için
Cümlemizden razı olsun İnşAllah ❤ dediğim gibi testi bırakma yapınca buraya da at görelimHeee yani sali ya da carsamba da çatlamış olamaz oyle mi ❤ ayyy hala ümit var yani bu aydan cok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canim Allah razı olsun
Tamam canım benim yarın tekrar atarım buraya kısmetse ❤Cümlemizden razı olsun İnşAllah ❤ dediğim gibi testi bırakma yapınca buraya da at görelim
Canim merhaba bugün yapabildim testi. Bu arada dr gittim. Adetin 4. gunu gel yumurtlama ve catlatma tedavisine başlayalım dedi. Testi de atıyorum sana. Ufak bi kist oluşmuş solda bir deCümlemizden razı olsun İnşAllah ❤ dediğim gibi testi bırakma yapınca buraya da at görelim
Merhaba canım. Cumadan beri hiç yapmadın mı? Bu testte yumurtlama yok belki o yapmadığın günlerde oldu bilemeyizCanim merhaba bugün yapabildim testi. Bu arada dr gittim. Adetin 4. gunu gel yumurtlama ve catlatma tedavisine başlayalım dedi. Testi de atıyorum sana. Ufak bi kist oluşmuş solda bir de