- 25 Temmuz 2019
- 81
- 41
- 36
-
- Konu Sahibi mavideniz88
Yok maalesef yapamadim evde degildim hafta sonuMerhaba canım. Cumadan beri hiç yapmadın mı? Bu testte yumurtlama yok belki o yapmadığın günlerde oldu bilemeyizdoktor kontrolünde olman ne güzel benim öyle bir imkanım olsa ben de takip etmek istiyorum
Hayır asla umudunu kaybetme verecek olan AllahYok maalesef yapamadim evde degildim hafta sonubakalim dr kontrolünde ilacla yumurtlama ve çatlama ignesi tedavisi olacak. Ilk defa bende boyle bir tedaviyle tanışıyorum. Yine yazarım deneyimlerimi. Umudum azaliyor gibi ama
yumurta takıbı yaptırdınmı benımde ovulasyon koyu oldu sılındı dr catlamamıs yumurtan dedı valla ben de saskınımKızlar merhaba
Kadın doğum uzmanı 21 gün benden pregesteron testi istedi. 21 gun cumartesi olduğu için bugün vermek durumunda kaldim. Degerim 0.9 çıktı. Normalde adetim 28-26 gun arasıdır ortalama.
Bu ay ayni zamanda 12 gunden itibaren ovulasyon testi de yaptim ama hep silik idi testlerim. Ancak aklima hep takildi acaba gec mi yumurtlayacam diye. Bugün testi verdikten sonra biraz evvel tekrar ovulasyon testi denedim ve iki cizgi belirgin. Ben şok oldum. Şimdi ben gec yumurtlama mi yaşıyorum? Iki tane test olan 12 ve 14 deki testler tek olan bugün ki test. Bi bakar mısınız? Bir de gebelik isteyip değeri düşük olanlar da süreç nasil işliyor bilgi verebilir misiniz
Canım adet gördükten sonra takip yapılacak. Yaptırmadım yani. Yarinda devlet hastanesine gidecem. Sanırım bende de oluşuyor ama catlamiyo. O zaman da kist oluşturuyoryumurta takıbı yaptırdınmı benımde ovulasyon koyu oldu sılındı dr catlamamıs yumurtan dedı valla ben de saskınım
Öyle tabi kuzum da istiyorsun olmuyor her ay yeni bi nane çıkıyor karşıma o yuzden umudum kırılıyorHayır asla umudunu kaybetme verecek olan Allah
Burdaki çoğu kadın aynı durumdaÖyle tabi kuzum da istiyorsun olmuyor her ay yeni bi nane çıkıyor karşıma o yuzden umudum kırılıyor
AminnnnBurdaki çoğu kadın aynı durumdaBazen dibe vuruyorum evet ama sonunda yine aynı yere varıyorum verecekse Rabbim kimse engel olamaz. Çocuğu olanlar da kendileri yapmadı Rabbim lutfetti. Sabrımızı artırsın kucağımızı doldurun İnşAllah
benımde aynen cnm kac ayım bosa gıttı dr sebebını cozumunu derse paylasırmısınCanım adet gördükten sonra takip yapılacak. Yaptırmadım yani. Yarinda devlet hastanesine gidecem. Sanırım bende de oluşuyor ama catlamiyo. O zaman da kist oluşturuyormoral sıfır
Sebebini söylemedi canım ama çözümü klomen gibi bir yumurta geliştirici ilac ile yumurtanin dollenme boyutuna gelecek kadar gelişmesini saglamak ve gelistikten sonra çatlama olmaması kist oluşturduğu için de çatlama ignesi kullanilarak yumurtanin çatlaması sağlanarak döllenmenin oluşması için ortam oluşmuş olacak.benımde aynen cnm kac ayım bosa gıttı dr sebebını cozumunu derse paylasırmısın
Değerin güzle inşallah hamilesindirKızlar 25.12.2019 benim 21. Gunum progesteron kan testi verdim 22 geldi sonuç.. 1 buçuk yıldır bende bebek bekliyorum ama olmuyor nedensiz infertilite dediler doktoruma Kan sonucunu gönderdim 3 ün uzerindeyse yumurta ve yumurtlama oluşuyor dedi banada ün altındaysa sıkıntı dedi
Canım sanmıyorumDeğerin güzle inşallah hamilesindir
Bende aldım canım ama kullanmadım daha inşallah tez zaman da nasip olur bebişCanım sanmıyorumhep böyle bir bekleyişte olupta negatif görüyorum her ay c life kullanmaya başladım bu ay inşallah onun faydası olur yumurta geliştirmeye ve gebe kalmaya fayda sağlıyor diyor ve yorumlara bakıyorum paylaşanlarin baya memnuniyet var sizde bakın isterseniz bir ❤
Insllah canımBende aldım canım ama kullanmadım daha inşallah tez zaman da nasip olur bebiş
Bence degerin super canim. Benim 0.9 ciktiKızlar 25.12.2019 benim 21. Gunum progesteron kan testi verdim 22 geldi sonuç.. 1 buçuk yıldır bende bebek bekliyorum ama olmuyor nedensiz infertilite dediler doktoruma Kan sonucunu gönderdim 3 ün uzerindeyse yumurta ve yumurtlama oluşuyor dedi banada ün altındaysa sıkıntı dedi
İnsallh diğer aya yüksek sonuc alırsınzBence degerin super canim. Benim 0.9 cikti