21 GÜN

Bugün benim 12.günüm ben hala çok yiyorum sikintidan ama

Bir süre belirleyip bırakmalısın canım kilo almak istemiyorsan. Ben ilk hafta izin vereceğim dedim ama baktım kilolar gidiyor 5.gün normal beslenmeme geçtim. İlk gün zorlandım ama sonra alıştım artık. Bu sefer yemek bağımlısı olacağız sonra onu bırakamıyacağız bir yerde dur diyelim. Ama zayıfsan kilo almak istiyorsan devam et bence de

çok iyi gidiyorsun cnm başaracaksn inaniyorum sanada asyada darısı başıma olsun

Çok sağol canım inşallah sen de başaracaksın. Sen de ilacı bıraktığında çok daha kolay olacaktır hem de buradayız hepimiz destek olacağız birbirimize elimizden geldiğince

inşALLAH canim ya çok umutlandm çok birakan var bizde birakanlardan oluruz

Benim de bygün ilk günüm en son sigara mı dun gece 11 de içtim. Sizin 1 haftalar 12 günler be güzel. Darısı basıma

Benim de bygün ilk günüm en son sigara mı dun gece 11 de içtim. Sizin 1 haftalar 12 günler be güzel. Darısı basıma

Çok güzel bir karar vermişsin canım inşallah sonuna kadar kararlı gidersin. İlk 4 gün çok zor geçti benim için sonra zaten olumlu gelişmeleri görünce devam diyorsunuz. Ama ilk günden itibaren hiçbir zorluk hissetmeden bırakan da var. Başarılar diliyorum kolay gelsin.

8. GÜN:
İstek anları geliyor yine zaman zaman. O an yanımda sigara olsa yakar mıyım? Evet. Çünkü hala fiziksel ve psikolojik olarak bağımlıyım. Önceden günde 8 bardak su içiyordum, sabahları yürüyüş yapıyordum. Şimdi 10-12 bardak su içiyorum. Sabah koşuyorum, akşamdan sonra da yürüyüş yapıyorum. Bir an önce aldığım kiloları, toksinleri ve vücudumdaki nikotini atmaya bakıyorum. Ne kadar erken atarsam o kadar rahatlayacağım. İlk dört gün 2.1 kg. aldım. Sonraki dört gün 1.4 kg. ını verdim. Çok çabuk alan ve zor veren bir bünyem var. Onun için hep dikkatli olmak zorundayım.

2. Günn dünden daha zorrrr yenilmekten korkuyorumm

Nikotin yoksunluğu kolay değil, iyileşme sancıları. Benim 8. gün ilk günler gibi olmasa da hala zorlanıyorum ama günden güne farkı göreceksin sakın pes etme canım. Yerini bir şey tutmaz ama yine de bol su, sevdiğin yiyecekler, atıştırmalıklar, meşguliyetler vs. oyalanmaya çalış. Zaman geçtikçe daha az arıyorsun. Burda yaz içini dök rahatlarsın. Bizler de destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince.

Asya ne yapti acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…