Benim hiç keşkem yoktur, olması gereken, yaşanması gereken ne varsa yaşadım. Bunun sonucun da hiç keşkem olmadı, çünkü şuan olduğum kişiden çok ama çok mutluyum. Ama tabiki duygusal olarak, olgunluk olarak, olaylara bakış olarak 30'lu yaşlarımı daha çok sevdim. Kendimden edindiğim bilği, çevremden gözlemlerim çıkardığım sonuç ;
1)Kimsenin ışığını söndürmesine izin verme.
2)Aile, ark, dost kim olursa olsun, sana değer veriyorsa, kıymet biliyorsa yanında dursun. Sana değer vermeyen, kıymet bilmeyen insanlar için asla vakit kaybetme
3) Hayır demek, kendi sınırları olması inan bana çok güzel bir duyguymuş asla bundan korkma
4) Ne olursa olsun kendi tecrubelerin olsun, yaşa,deneyimle tabiki başkalarını dinle ama esas kendi bildiğin yoldan şaşma
5)Seni anlamak istemeyen kimseye kendini anlatıp durma
6) 'Mesafe' her ilişkide, insan hayatında candır.
7)Mutlaka hayatında spor, eğlenceğin bir hobi, daha çok konser, daha çok kitap okur, müzik dinler, dans ederdim
8)Aşk evliliği yaptım hiç pişman değilim eğer evlenmeseydim keşkem olurdu ama iyiki evlenip deneyimlemişim içimde kalmadı
9)Daha çok gezer, daha çok alışveriş yapar, daha çok kendime vakit ayırır, daha çok aktif hayatta olurdum.
10)Ne olursa olsun en güzel yatırımı 'Kendine' yap. Hiçbirşeyi ama hiçbirşeyi erteleme,hep önceliğin kendin olsun.
Hep mütavazi oldum, hep güldüm, kendime has kişiliğim, olaylara verdiğim tepkilerim vardır, çok kızdığımda sessiz kalırım mesela, iş hayatında daha farklı bir bakış acım vardır. Bunlara önem ver duruşun olsun, seni sen yapan tavırların olsun, insanlar bakışından, duruşundan nerede durması gerektiğini bilsinler