Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
21 yaşında evlendim, 26 yaşından beri boşanmaya uğraşıyorum şuan 29 yaşındayım 1 senede biteceği söylediler bakalım :) Türkiye’ye geri döndüm (kimseyle tanışmak gibi bi niyetim yoktu 1 buçuk seneden beri hayatımda biri var hayırlısıyla olur hayır değilse zaten hiç olmasın) ve okula geri döndüm aynı zamanda e-kpss hazırlığı yapıyorum 6 aydan beridir. Ayağını yerden sağlam basmadan evlenmeyeceksin bu hayatı bana öyle öğretti. Diyeceklerim bu kadar.Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
Gelecek için endişelenme sadece gerekeni yap ve bırak derdim , aşırı derecede gelecek kaygısı ile büyüdüm maalesef ...Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)
Kendini daha çok sev; bununla ilgili problemlerin varsa mutlaka uzman desteği al, önce küçüklükten gelen o sıkıntıları çöz.Merhaba. 20yaşındayım ve 15yaşımdaki halime vereceğim yüzlerce tavsiye var. Merak ediyorum. 20yaşında olsanız neleri yapardınız/yapmazdınız pişmanlıklarınız neler? Teşekkür ederim:)