- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.261
Merhabalar, bende perşembe günü gömülü diş ameliyatına giricem ve çok korkuyorum. Dikişler varken yemek yiyebildiniz mi sadece sıvı gıdalarla mı beslendiniz?
allahım ne korktum ne korktum zamanında anlatamamve nihayet 3 tane 20lik diş ameliyatı geçirmiş biri olarak, eğer bu operasyondan korkan biri varsa bana sorabilir, zira baya deneyimli oldum bu konuda
ben çok korkuyorum acayip kasılıyorum.tam 3 kere randevu alıp gidemedim düşün halimi.bitanesinin çekilmesi gerekiyo.gömük.nekadar sürüyo işlem? benim derdim acı çekicem falan değil sonuçta uyuşturuyolar ama acayip midem bulanıyo o anda ve çok kasılıyorum geriliyorum off bi kurtulaydım
Merhabalar, bende perşembe günü gömülü diş ameliyatına giricem ve çok korkuyorum. Dikişler varken yemek yiyebildiniz mi sadece sıvı gıdalarla mı beslendiniz?
ben sana şunu diyeyim, ben iki sene önce alınması gereken gömük alt dişlerimi korkudan aldıramadığım için benim iki senede alt dişlerim çarpıldı. o kadar pişmanım ki şuanda. dümdüz alt dişlerimin ikisi şuanda çarpık. sırf 10 dakikalık şu çekimden korktuğum için. kesinlikle bir an önce git. ve ben bu operasyondan sanki açık kalp ameliyatı kadar korkuyodumkoltuğa oturduğumda da bayılcam sandım ama 10 15 dakika ya sürdü ya sürmedi. zaten uyuşturduğu için hiçbir şey duymuyosun. sadece biraz çıtırdı duyabilirsin:)) onun dışında ağzını kocaman açman gerekiyor senin tek yapacağın bu. bazılarının uzun sürmüş öyle paylaşımları okursan korkma. işin ehli birine gidersen hem kısa sürede hem de sorunsuz halledilir. gittiğin doktor mutlaka çene cerrahı olsun ve erkek olsun. çünkü gerçekten kas gücü istiyor. bir de midem bulanıyo o anda demişsin ama sen daha ameliyat olmadın ki nerden biliyosun:)) bak bir de en kafama taktığım şey ya o anda kusma refleksi yaparsam dı. çünkü çok geride ve boğaza yakın olduğu için oraya ufacık bişey değse hemen kusacak gibi oluyorum. ama hiçbirşey olmadı sanırım narkozdan hissetmediğim için. hiç korkma ve en yakın zamanda hallet. çekimden sonra da gel paylaş:112:
ben sana şunu diyeyim, ben iki sene önce alınması gereken gömük alt dişlerimi korkudan aldıramadığım için benim iki senede alt dişlerim çarpıldı. o kadar pişmanım ki şuanda. dümdüz alt dişlerimin ikisi şuanda çarpık. sırf 10 dakikalık şu çekimden korktuğum için. kesinlikle bir an önce git. ve ben bu operasyondan sanki açık kalp ameliyatı kadar korkuyodumkoltuğa oturduğumda da bayılcam sandım ama 10 15 dakika ya sürdü ya sürmedi. zaten uyuşturduğu için hiçbir şey duymuyosun. sadece biraz çıtırdı duyabilirsin:)) onun dışında ağzını kocaman açman gerekiyor senin tek yapacağın bu. bazılarının uzun sürmüş öyle paylaşımları okursan korkma. işin ehli birine gidersen hem kısa sürede hem de sorunsuz halledilir. gittiğin doktor mutlaka çene cerrahı olsun ve erkek olsun. çünkü gerçekten kas gücü istiyor. bir de midem bulanıyo o anda demişsin ama sen daha ameliyat olmadın ki nerden biliyosun:)) bak bir de en kafama taktığım şey ya o anda kusma refleksi yaparsam dı. çünkü çok geride ve boğaza yakın olduğu için oraya ufacık bişey değse hemen kusacak gibi oluyorum. ama hiçbirşey olmadı sanırım narkozdan hissetmediğim için. hiç korkma ve en yakın zamanda hallet. çekimden sonra da gel paylaş:112:
merhaba black swan :) benim de şuan alt önde 1 dişim çarpık durumda. Doktor dedi ki gel alalım yirmiliğini sonra yer açılacağından çarpıklık oturabilir eski yerine dedi. Senin o önalt dişlerin ne durumda?
teyzem doktora giderken yanında bende gittim ve doktora öylesine sordum.nasıl olup bittiğini anlamadan dişim elimdeydi :) boşuna çekmişim okadar zaman.hiiiiççççç korkmayın ben çektirdiysem herkes çektirir :)
geçmiş olsunn:)) sonrası biraz sıkıntılı olabilir yemek yeme konusunda. ama o da anca dört beş gün sürer. en zor kısmı geçirdim haydi bakalım tebrikler
ewet biraz zor sonrası ama hiç önemli değil şiştiğindeki ağrıların yanında bunun lafı bile olmaz.halaa inanamıyorum son 3 aydır doktordoktor gezen ben bi anda kurtuluverdim.doktoruna güvenmekte çok önemliymiş :) doktor ne dedi biliyomusun çok güldüm.siz kadınlar doğum gibi bi olayı yaşıyosunuz ama bu diş işlerinden niye bukadar korkuyosunuz anlamak mümkün değil.hemde hiçbişey hissetmiyoken dedi :)
doktorun espriliymiş:))diş gerçekten başka bişey. bilmiyorum ama o koltuğa oturunca benim kalbim duruyor:18: ayy ben doğumu hiç düşünemiyorum o zaman allahım sana geliyorum derim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?