- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.241
valla bugun cekıcekler nasıl olcak bılmem dıscıden korkmam hıcbırseyden korkmam uyusturuyorlar cektırdım bılıorum dıs cıkmadı kı 20 lık dısım ıcerde mahkum :))) uc da vrdı bugun 2 de ogrencez :)
:)) Anladım umarım canın yanmaz bi sıkıntı da çıkmaz :) şimdiden geçmiş olsun :)
Dişçiden ölesiye korkan biri olarak gömülü 20 yaş dişimi çok rahat çektirdim :)
1 saat 15 dk süren bir cerrahi işlemle aldılar. Bugüne kadar 4 dolgumu iğnesiz (uyuşturtmadan) yaptırmıştım iğneden korkuyorum diye.
İğneyi yaptı, bekledi biraz doktor, sonra minik bir kesik attım dedi (minik kesik dediği de baya yarmış) cidden hiçbir şey hissetmeyince sevindim, tipimi görmeliydiniz :))
Sağolsun doktorum çok iyiydi. Daha önce gitmediğim, rastgele önünden geçerken girdiğim bir klinikti. Adamcağız ben çok korkuyorum diye öyle nazik davrandı ki bütün dişçi korkumu aldı :)
İşlem acımıyor ancak dişi çıkarmaya çalışırken hoş olmayan bir baskı hissediyorsunuz. Ama acı değil kesinlikle, basınç.
Bir de bittikten sonra dikiş attığı bölgeye tampon koymuştu, yarım saat kadar oradan kaldırma onu dedi. O yarım saat 45 dakika boyunca konuşamamak çok sinirlerimi bozmuştu.
Acıdan ağrıdan değil konuşamıyorum diye ağlamıştım
Yani diyeceğim o ki ağrısını çekeceğinize aldırın gitsin kızlar çok rahat edeceksiniz :)
yirmilik diş çekimi için ne kadar ücret alıyorlar? ortalama fiyat verecek olan var mı?
yirmilik diş çekimi için ne kadar ücret alıyorlar? ortalama fiyat verecek olan var mı?
Sag ve sol alt yirmilik dislerimi yaklasik 1 sene ara ile cektirdim. İyi ki de cektirmisum. Surekli kabarma agri derdi ortadan kalkti :)
benim de sağ alt gömülü dişim çekilecek.int.den hakkında baya araştırma yaptım.benim en büyük korkum şu ya işlemi yapacak olan doktor çok iyi değilse , dişimi alırken oraya zarar verirse falan.malesef başıma geldi bir çene dişimi çekemeyip kıran sonra kökünü çıkartmak için pardon ama öküz gibi dişime abanıp damağımı bile çizen-birde bvbeceriksiz özel hekimdi ark. Tavsye etmıstı ustelık.(bır yıl gectı hala dılım dısımın bos kalan yerıne gıdınce zedeledıgı yerlerı hıssedıyorum ve kendısıne bol bol dua etmekteyhm:) neyse suan universite hastnesınde cektırcem ama doktorlar hakkında bılgıye ulasamadm.ıns ıyı bı hekım yapar ve sorun cıkmaz amııın:) ama cekım sonrası hemen buz tutulması bellı bır sure, agrı kesıcı vd antıbıyotıkle bırde gargara olması lazım onların duzenlı kullanılmasının iyileşme sürecinde çok önemli olduğu kesin.eğer çok ağrınız ya da pıhtılaşma sorununuz varsa tekrar hekime gidin bence.zaten bikaç gune dikislerı aldhrmak için de gideceksinizdir.inş kısa zamanda iyilesir geçmiş olsun:)Benimde sağ üst 20lik dişim 5 gün önce alındı.Dişim tamamen gömüktü ve çok yukarıdaydı.Kestiler dişi alıp dikiş atıldı.
Bu gece aşırı derecede ameliyat yeri ağrıdı sanki dişim hala ordaymış gibi.
Acaba bu 20lik diş ağrısı ne zaman geçiyor?Bu kadar süreden sonra yani 5 günden sonra ağrı çeken oldu mu?
Yoksa benimkinde başka bir problem mi var apse gibi mesela?
benim de sağ alt gömülü dişim çekilecek.int.den hakkında baya araştırma yaptım.benim en büyük korkum şu ya işlemi yapacak olan doktor çok iyi değilse , dişimi alırken oraya zarar verirse falan.malesef başıma geldi bir çene dişimi çekemeyip kıran sonra kökünü çıkartmak için pardon ama öküz gibi dişime abanıp damağımı bile çizen-birde bvbeceriksiz özel hekimdi ark. Tavsye etmıstı ustelık.(bır yıl gectı hala dılım dısımın bos kalan yerıne gıdınce zedeledıgı yerlerı hıssedıyorum ve kendısıne bol bol dua etmekteyhm:) neyse suan universite hastnesınde cektırcem ama doktorlar hakkında bılgıye ulasamadm.ıns ıyı bı hekım yapar ve sorun cıkmaz amııın:) ama cekım sonrası hemen buz tutulması bellı bır sure, agrı kesıcı vd antıbıyotıkle bırde gargara olması lazım onların duzenlı kullanılmasının iyileşme sürecinde çok önemli olduğu kesin.eğer çok ağrınız ya da pıhtılaşma sorununuz varsa tekrar hekime gidin bence.zaten bikaç gune dikislerı aldhrmak için de gideceksinizdir.inş kısa zamanda iyilesir geçmiş olsun:)
Benimde sağ üst 20lik dişim 5 gün önce alındı.Dişim tamamen gömüktü ve çok yukarıdaydı.Kestiler dişi alıp dikiş atıldı.
Bu gece aşırı derecede ameliyat yeri ağrıdı sanki dişim hala ordaymış gibi.
Acaba bu 20lik diş ağrısı ne zaman geçiyor?Bu kadar süreden sonra yani 5 günden sonra ağrı çeken oldu mu?
Yoksa benimkinde başka bir problem mi var apse gibi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?