- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.301
Çektirmesek ne olur acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekilmeyen 20liklerin diğer dişleri sıkıştırıp yamulttuğu doğru mu?
Benim birkaç gündür sağ alt 20liğim aşırı acıyor. Etimi ısırıyorum istemeden. Umarım çıkar düzgünce ve çektirmeme gerek kalmaz. Dişlere baskı yapar da yamultursa diye korkuyorum bir de.
merhabalar
gömük durumdaki 2 tane (ikisi de altta) 20lik dişimi cerrahi müdahele ile çektirmem gerekiyormuş. ağrı yapmıyor ama yamuk geldikleri için diğer dişlerimi yamultabilirmiş ve yandaki dişleri çürütebilirmiş. okmeydanı diş hastanesinde veya istanbuldaki bir devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz bir ağız - çene cerrahı var mı acaba?
Cidden o kadar geç mi randevu veriyorlar ya? Ben 2 yıl önce başka bir sorunum için oraya gitmiştim 2 hafta sonraya gün vermişlerdi. Çekilme tarihini mi çok sonraya gün veriyorlar acaba? Peki özel hastane olarak nereye gittin fiyatı ne kadardı? :44:Koca istanbulda cene cerrahi bulmak ve cektirmek eziyet gecen yil okmeydanindan 1 yil sonrasi icin randevu vermislerdi komedi resmen ben 1 yil nasil dayanayim agrisina apsesine ozel hastaneye gidip cektirdim gayette kolay oldu simdi diger taraf basladi insallah onuda aldiricam