- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.081
gittim dişciye sonunda. düz çıkıyormuş birazda yarmışçekmek istedi ama ben yapamadım çekmeyelim dedim korkuyorum. çekmezsek bana bir zararı olurmu dedim. çıkıyor zaten yine ağrırsa gelirsin o zaman dedi. iyimi yapmtım kötümü yaptım anlamadım arkadaşlar ya
canım yine aynı yere mı cektıreceksınız?keşke o kdar gitmişken çektirseydin...korkulcak bişey yok inan ben bugün gittim dikişlerimide aldırdım 2 3 güne tamamen iyileşir..haftaya randevum var birisinden daha kurtulcam inş :)..neyse geçmiş olsun sana inş en az korkuyla atlatırsın :)
canım yine aynı yere mı cektıreceksınız?
bu arada halen özel mesajını beklıyorum.
diger 20 lik dişlerini cektıren arkadaslar ankarada 20 lik dişini cektıren varmı baska?
hangi hastanede cektırdınız?
bende gecen aylarda cektırdım ıkıtane bayanlar ankara hastanesınde memnundum fakat ıste o ıgneler yokmu uyusuturmak ıcın onlar benı sınır edıyo bıraz acı cektım az ama
doktor dıger taraftakılerı de cekıyımmı dedı dıger ıkısınıde cektırcektım ama korktum daha cıkmamıstı cunku
hastaneden sohbet muhabbet bı kız dha cektırmıs o bı de tam cıkmadan gıtmıs dıkıs falan mı ne atmıslar cok canı yanmıs ben ucu gozukunce gıtmıstım yanıtavsıyem sakın gıtmeyın cıkmadan dısınız ucu bı gozuksun
sımdı sag tarafımdakı dısım cıkıyo sısıtı agrıyo da bayagı cıksın oyle gıdıcem
sizin dikiş atmadılar mı? ucu gözüküyor dediğiniz yarı gömük dişler oluyo galiba.ama ondada dikiş atılıyor genelde..20lik dişler zaten çoğu kişide gömük olur yani hiç gözükmez..
keşke o kdar gitmişken çektirseydin...korkulcak bişey yok inan ben bugün gittim dikişlerimide aldırdım 2 3 güne tamamen iyileşir..haftaya randevum var birisinden daha kurtulcam inş :)..neyse geçmiş olsun sana inş en az korkuyla atlatırsın :)
yok cnm hıc atmadılar dıkıs falan atılsa solerlerdı heralde bılmıyorum kı hıc ıgne ıplk benzerı bısey de gormedım vala
off su an bende o gomuk dısımle ugrasıyorum bı kasıntı oluyo bı agrı karısık bakalım bı ucu gozukse az bısey hemen gıdıcem de off dha aıb de sıra verıyolar
cnm dıkıs olayını hıc bılmıyorum 20lık dıs hakkında fıkrım de yok ama benım bole gectı
o kadar gitmişken boş dönmedim tabiki başka dişimde çürümeye başlamıştı onu temizledi dolgu yapacak bayramdan sonra. bitmedi yani dişçi maceram offf ne fena bişey yaa. iğnelerden acayip korkuyorum.
genelde dikiş atılır çnkü damak yarılarak alınır 20lik dişler..sizinki bayağı çıkmış demekki gerek duyulmamış.şanslısınız yani geçmiş olsun :) evet bu arada çoğu hastanede 1 2 ay sonrasına randevu veriliyor Ankarada
cnm yalnıs ben ıkı tane aldırdım dewmıstımya usttekı cıkmıstı kolaydı ama alttakı ıcıne gomuktu yardı mı ne yaptı bılmıyorum ama dıkıs atmadı cekerken degılde ıgne vuruken acıdı bı de uyusturucunun etkısı gıdınce off cok kotuydu
hangi hastaneden aldınız randevuyu?offffff ta 1 ekıme randevu verdıler ya
hangi hastaneden aldınız randevuyu?
ankara 75. yıl agız ve dıs saglıgı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?