- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.041
arkadaşlar bir sorum daha olacak.. film çekerken yanma ağrı gibi şeyler oluyor mu ne hissediliyor o an ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım film çekerken ağrı mı olurmuş..zaten verdiği ilaçlarla rahatlaman gerekir biraz o zamana kadar...20lik çekimide zor bir iş değil..tamamen gömülüyü bile almaları 10 dk. sürmüyo korkma..ki senin ki görünüyo diyosun tam gömülü değil o yüzden daha kolay olur..tabi bu doktoruna da bağlı biraz...
canım gecmıs olsun .tepebasını duymustum ama neden o kadar gec randevu verıyorlar?ben bugun tepebaşı ağız diş sağlığında çektirdim 1 dişimi..öyle zor olmadı ve doktorum gayet iyi ilgilendi sağolsun...gördüğüm kadarıyla ordaki (ameliyathanedeki) doktorların hepsi ilgililer ve çok hijyenik bir ortam var..gitmek isterseniz tavsiye ederim ancak büyük ihtimalle ekime randevu verirler
ben çektireli 30 saat oldu hala ince ince kanıyor ve kanaması çok midemi bulandırıyor artık.. normal bişeymi bu
canım gecmıs olsun .tepebasını duymustum ama neden o kadar gec randevu verıyorlar?
evet çektirenler genelde kanamadan dertli. nasıldı dikişmi atıldı anlatırmısın neler yaşadığını?
kızlar ben zaman geçtikçe dişlerimin birbirini sıkıştırdığını fark ettim, önceden güldüğümde dişlerim çok güzel gözüküyordu şuanda biraz yamuk duruyor, geçen günlerde dolgum düşmüştü onun için doktora gittim meğer sebebi 20lik dişin çıkmaya çalışmasıymış, çekmeleri gerekiyormuş düzelmeleri için, sonrasında öndeki dört dişimi yaptrayı ve dişlerimi beyazlatayı düşünüyorum ama diş çektirekten korkuyorum
arosem bana özelden msj atmışsınız ama malesef ben cevap yazamıyorum özel msj atma hakkım yok şuanda...her yarım saatte bir hasta var dedi ordaki görevli kadın bana..yani dolu oldukları için ekime randevu veriyorlar.Ama benim özel bi durumum olduğu için 1 hafta-10 gün sonra filan cektirdim.
a
anladım canım.pekı sızın doktorunuzun adı nedir?eger bır sakıncası yoksa buraya yazabılırmısınız?
bırde tavsıye uzerıne mı gıttınız oraya?ben gecen sene gazi dişte cektırmıstım ama pek memnun kalmadım.kocaman bır ameliyathanede herkesı aynı anda ameliyata alıyorlar cok korkmustum.burası nasıl bırden fazla kişi aynı anda mı ameliyatta oluyor?bırde streril demişin senin üstüne önlük felan giydirdiler mi?
ben gecen seneki cekımde basımda bone üstümde önlük gibi birsey vardı..
tamam canım özel mesajını bekleyecegım.doktorun ismini buraya yazmasam iyi olur ama bikaç gün içinde ben size özelden msj atarım ..tavsiye üzerine gittim ben oraya kuzenim diş doktoru o tavsiye etmişti..ameliyathaneler ayrı ayrı burda herkes aynı yerde olmuyor zaten 6 7 tane ameliyathane var..banada önlük taktılar hatta ellerimi önlüğün altından çıkarmamı istemediler :)
yaklaşık 35 saat sonra filan kanama durdu çok şükür ama sabah kalktıgımda kanıyor hala 1 2 saat..ben ortodonti tedavisi olacağım için hepsini çektireceğim 20liklerin.o yüzden gittiğim zaman doktor kolay olur diye sağ üst dişimi çekmek istedi ilk olarak.ancak bayağı zorlandı diş köklerim yamukmuş.hatta altı çekseydim daha kolay olurdu dedi :) yarım saat filan sürdü.uyuşturduktan sonra ilk olarak dişimi hareket ettirdi (bu aşamada sadece baskı hissettim,acı filan yoktu) daha sonra dişimi keserek parça parça aldı.yanında bi doktor daha vardı oda sürekli elindeki bi aletle akan kanı temizliyordu ağzımın içinde :S :) daha sonra dikişleri attı 3 4 tane.benim dişim yarı gömüktü biraz ucu çıkmıştı.gömük dişlere belki daha fazla dikiş atıyorlardır.size tavsiyem operasyon sırasında kesinlikle GÖZLERİNİZİ KAPATIN VE AÇMAYIN BİTENE KADAR.çoğu insan o aletleri görünce korkuyor çünkü.ben çok rahattım bu yüzden.Tek sıkıntısı ameliyat sonrası kanama..doktor tanpon koyduğunda benim çok midem bulandı kusucaktım bu yüzden hemen çıkardı tanponu.belki benim bu yüzden daha fazla sürmüştür kanama.bide yanağımda şişlik var biraz.ama onun dışında hiçbir zorluğu yok korkmayın benim hiç ağrımda olmadı.
yarın gidiyorum dişçiye. cuma günü gittim çenemi ağrıdan açamadığım için film çekilemedi. salı günü gel dedi yarın gideceğim. çoook korkuyorum. benimde tam gömük değil biraz ucu görünüyor nasıl olur zorlarmı hç bilmiyorum. doktoruma korktuğumu söylemiştim. korkulacak bişey yok dedi ama onun için öyle tabi. o koltuğa oturan için korkmamak mümkün değil. kaç tane iğne yapılıyor? bazı arkadaşlar 5, 6 tane yapıldı diyor. ne fena birşey şu 20lik dişler ya ölüyorum korkudan :18:
yarın gidiyorum dişçiye. cuma günü gittim çenemi ağrıdan açamadığım için film çekilemedi. salı günü gel dedi yarın gideceğim. çoook korkuyorum. benimde tam gömük değil biraz ucu görünüyor nasıl olur zorlarmı hç bilmiyorum. doktoruma korktuğumu söylemiştim. korkulacak bişey yok dedi ama onun için öyle tabi. o koltuğa oturan için korkmamak mümkün değil. kaç tane iğne yapılıyor? bazı arkadaşlar 5, 6 tane yapıldı diyor. ne fena birşey şu 20lik dişler ya ölüyorum korkudan :18:
rosem ben sana bikaç gün içinde özelden msj atarım dedim ama daha 14 tane yorum yapmışım 100e ulaşamıcam sanırım..nasıl yapıcaz ?tamam canım özel mesajını bekleyecegım.
herkesın ayrı yerlede amelıyat olması iyiymiş canım gazide herkes bır arada herkes bırbırınız görüyor.
banada ellerını sakın önlügün altından cıkartma demıslerdı hatta bır ara adalgınlıgıma geldı cıkarttım nasıl bagırdılar.
mikrop kapmayalım diyemi acaba?
dikişler alınırken uyuşturucu iğne yapılıyormu yada herhangi bi ilaçla müdahale? yada şöyle sorayım; oruç tutabilirmiyim ogün :)