• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

tatlım ben yaptım bi manyaklık ikisini aynı anda çektirdim aynı taraftan, bi alt bi üstten kurtuldum. sekiz dikiş var ağzımda parçalanmış resmen, yanağım pinpon topu gibi oldu ama inanır mısın ağrım yok. sadece yanağımın şişi ağrıyo dikişlerim falan harika oldu dikey dikmiş. geçen sene bir tane çektirmiştim yatay dikmiş doktor yanağıma doğru çok sıkıntı çekmiştim, gülemiyordum bile dikiş içten yanağımı çekiyordu. bu sayede de bir kilo daha verdim yalnız iki gündür katı bişiş koyamadım ağzıma, karatay yapıyorum aynı anda baya verdim geri almak istemiyorum. yediğim en katı şey dolma içiydi =)

wowwww cesaretıne hayran kadım 2 tane cektrmısın ıyı cesaret ya ben yemek falan yıyorum agzımı acyrm zorlanmıyrm bugun 2.gun yanı ama cok hafıf agrı war onun hrıcınde bı sıkıntım yok sukur

benim bugün üç oldu haftaya salı alınıcak dikişler, geçen sefer ağrı şişlik çok olmayınca bi cesaret çektirdim kurtuldum. buradan da okuyacak arkadaşlara söyliyim, hiç çekinmeyin arkadaşlar çevreden duyduğumuz çok abartılı şeyler var insanı korkutuyorlar yok çenesi kırılmış, yok dişi kalmış. güvendiğiniz bir doktora gidin, bir çene cerrrahı eşliğinde çeksin, inanın o ağrıyı çekmekten daha iyi. günlerce kıvrandırdığını biliyorum.

arkadaşlar sigara içmeyin orası dikişli açık yara gibi bakteri olur enfeksiyon olur çok uğraşırsınız dikişleriniz alınana kadar bir hafta sabredin..

canım haklısın da gel de tiryakiye anlat işte, eli ayağı kesiliyo tiryakinin içmeyince. biraz düşününce de bir duman bakteriyel olabilir mi? sanmıyorum. ama iyileşmeyi geciktireceği kesin.

gittim dişciye sonunda. düz çıkıyormuş birazda yarmış :52: çekmek istedi ama ben yapamadım çekmeyelim dedim korkuyorum. çekmezsek bana bir zararı olurmu dedim. çıkıyor zaten yine ağrırsa gelirsin o zaman dedi. iyimi yapmtım kötümü yaptım anlamadım arkadaşlar ya

keşke o kdar gitmişken çektirseydin...korkulcak bişey yok inan ben bugün gittim dikişlerimide aldırdım 2 3 güne tamamen iyileşir..haftaya randevum var birisinden daha kurtulcam inş :)..neyse geçmiş olsun sana inş en az korkuyla atlatırsın :)

keşke o kdar gitmişken çektirseydin...korkulcak bişey yok inan ben bugün gittim dikişlerimide aldırdım 2 3 güne tamamen iyileşir..haftaya randevum var birisinden daha kurtulcam inş :)..neyse geçmiş olsun sana inş en az korkuyla atlatırsın :)
canım yine aynı yere mı cektıreceksınız?
bu arada halen özel mesajını beklıyorum.
diger 20 lik dişlerini cektıren arkadaslar ankarada 20 lik dişini cektıren varmı baska?
hangi hastanede cektırdınız?

canım yine aynı yere mı cektıreceksınız?
bu arada halen özel mesajını beklıyorum.
diger 20 lik dişlerini cektıren arkadaslar ankarada 20 lik dişini cektıren varmı baska?
hangi hastanede cektırdınız?

evet canım aynı yerde çektircem..ya ben sana topic'ten msj yollamıştım benim 100 msj sayısına ulaşmam zor gözüküyor filan diye ama görmedin sanırım :( bence git o hastaneye korkma doktorlar gayet ilgililer dikişlerimi aldırmaya gittiğimde birkez daha gördüm.sadece benim çektirdiğim doktor değil hepsi öyle...

bende gecen aylarda cektırdım ıkıtane bayanlar ankara hastanesınde memnundum fakat ıste o ıgneler yokmu uyusuturmak ıcın onlar benı sınır edıyo bıraz acı cektım az ama
doktor dıger taraftakılerı de cekıyımmı dedı dıger ıkısınıde cektırcektım ama korktum daha cıkmamıstı cunku
hastaneden sohbet muhabbet bı kız dha cektırmıs o bı de tam cıkmadan gıtmıs dıkıs falan mı ne atmıslar cok canı yanmıs ben ucu gozukunce gıtmıstım yanıtavsıyem sakın gıtmeyın cıkmadan dısınız ucu bı gozuksun
sımdı sag tarafımdakı dısım cıkıyo sısıtı agrıyo da bayagı cıksın oyle gıdıcem

bende gecen aylarda cektırdım ıkıtane bayanlar ankara hastanesınde memnundum fakat ıste o ıgneler yokmu uyusuturmak ıcın onlar benı sınır edıyo bıraz acı cektım az ama
doktor dıger taraftakılerı de cekıyımmı dedı dıger ıkısınıde cektırcektım ama korktum daha cıkmamıstı cunku
hastaneden sohbet muhabbet bı kız dha cektırmıs o bı de tam cıkmadan gıtmıs dıkıs falan mı ne atmıslar cok canı yanmıs ben ucu gozukunce gıtmıstım yanıtavsıyem sakın gıtmeyın cıkmadan dısınız ucu bı gozuksun
sımdı sag tarafımdakı dısım cıkıyo sısıtı agrıyo da bayagı cıksın oyle gıdıcem

sizin dikiş atmadılar mı? ucu gözüküyor dediğiniz yarı gömük dişler oluyo galiba.ama ondada dikiş atılıyor genelde..20lik dişler zaten çoğu kişide gömük olur yani hiç gözükmez..

sizin dikiş atmadılar mı? ucu gözüküyor dediğiniz yarı gömük dişler oluyo galiba.ama ondada dikiş atılıyor genelde..20lik dişler zaten çoğu kişide gömük olur yani hiç gözükmez..

yok cnm hıc atmadılar dıkıs falan atılsa solerlerdı heralde bılmıyorum kı hıc ıgne ıplk benzerı bısey de gormedım vala :34:
off su an bende o gomuk dısımle ugrasıyorum bı kasıntı oluyo bı agrı karısık bakalım bı ucu gozukse az bısey hemen gıdıcem de off dha aıb de sıra verıyolar
cnm dıkıs olayını hıc bılmıyorum 20lık dıs hakkında fıkrım de yok ama benım bole gectı

o kadar gitmişken boş dönmedim tabiki başka dişimde çürümeye başlamıştı onu temizledi dolgu yapacak bayramdan sonra. bitmedi yani dişçi maceram offf ne fena bişey yaa. iğnelerden acayip korkuyorum.

yok cnm hıc atmadılar dıkıs falan atılsa solerlerdı heralde bılmıyorum kı hıc ıgne ıplk benzerı bısey de gormedım vala :34:
off su an bende o gomuk dısımle ugrasıyorum bı kasıntı oluyo bı agrı karısık bakalım bı ucu gozukse az bısey hemen gıdıcem de off dha aıb de sıra verıyolar
cnm dıkıs olayını hıc bılmıyorum 20lık dıs hakkında fıkrım de yok ama benım bole gectı

genelde dikiş atılır çnkü damak yarılarak alınır 20lik dişler..sizinki bayağı çıkmış demekki gerek duyulmamış.şanslısınız yani geçmiş olsun :) evet bu arada çoğu hastanede 1 2 ay sonrasına randevu veriliyor Ankarada

o kadar gitmişken boş dönmedim tabiki başka dişimde çürümeye başlamıştı onu temizledi dolgu yapacak bayramdan sonra. bitmedi yani dişçi maceram offf ne fena bişey yaa. iğnelerden acayip korkuyorum.

fobisi olan insanlar için çok zor birşey olsa gerek..benim ablamda diyorki normal doğumla 2 çocuk doğurdum ama dişçiden daha çok korkuyorum diyor :D anlıyorum sizi yani...ama benim yerimde olmayı istemezdiniz sanırım 2 ayda; 4 tane yirmilik diş çekimi, 1 normal diş çekimi, 3 tane dolgu ve diş taşı temizliği yaptırcam :) beterin beteri var

genelde dikiş atılır çnkü damak yarılarak alınır 20lik dişler..sizinki bayağı çıkmış demekki gerek duyulmamış.şanslısınız yani geçmiş olsun :) evet bu arada çoğu hastanede 1 2 ay sonrasına randevu veriliyor Ankarada

cnm yalnıs ben ıkı tane aldırdım dewmıstımya usttekı cıkmıstı kolaydı ama alttakı ıcıne gomuktu yardı mı ne yaptı bılmıyorum ama dıkıs atmadı cekerken degılde ıgne vuruken acıdı bı de uyusturucunun etkısı gıdınce off cok kotuydu

cnm yalnıs ben ıkı tane aldırdım dewmıstımya usttekı cıkmıstı kolaydı ama alttakı ıcıne gomuktu yardı mı ne yaptı bılmıyorum ama dıkıs atmadı cekerken degılde ıgne vuruken acıdı bı de uyusturucunun etkısı gıdınce off cok kotuydu

dişiniz çürükmüydü acaba ya bende üstten çektirdim onda ağrı filan olmadı ama alttan çektircem o ağrıyor heralde genelde çektirdikten sonra :( kaç gün ağrırki

Back