- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.061
iğne yapılmıyo sadece aletin ucuyla çekiyo dikişler hiç hissetmiyosun bile..başka bi işlem yaptırmıycaksan tutabilirsin bence..
teşekkürler..tutabilirim öyleyse başka bir işlem yaptırmıcam çünkü :)
bişey daha sorucam siz daha önce aldırdınız galiba..dikiş alındıktan sonra kanama oluyor mu
yok kanamıyo zaten perşembe günü aldırcam..teşekkrler :)hayırr olmuyo zaten kanaman devam ediyosa dikişini almazki daha..
daha önce birini çektirmiştim, çok rahattı. bugun ikisini aynı anda çektirdim, beş dikiş var ağzımda ve yanağım feci şişti korkmaya başladım. dişlerin çekildiği yerde bi sıkıntı yok, çenemde bir ağrı var açamıyorum ağzımı ya. aklıma kötü kötü şeyler gelmee vaşladı çenem mi kırıldı acaba diye, duramıyorum ağrısından. hiç böle bişi yaşayan var mı kızlar?
Ben bugün gidemedim dişçiye yarın gideceğim. aklıma tampon takıldı nasıl bişey arkadaşlar tampon. küçük pamuk gibi bişey mi sadece çekilen dişin üstünemi koyuluyor ?
daha önce birini çektirmiştim, çok rahattı. bugun ikisini aynı anda çektirdim, beş dikiş var ağzımda ve yanağım feci şişti korkmaya başladım. dişlerin çekildiği yerde bi sıkıntı yok, çenemde bir ağrı var açamıyorum ağzımı ya. aklıma kötü kötü şeyler gelmee vaşladı çenem mi kırıldı acaba diye, duramıyorum ağrısından. hiç böle bişi yaşayan var mı kızlar?
ilk gün buz koyduktan sonra kesinlikle buz koymuyoruz hatta sıcak havlu koyabilirsiniz 8 saatte bir ağrı kesicinizi alın verdiler dimi (apranax veya majezikk) onları mutlaka kullanın çünkü ağrı kesici özelliğinin yanında oradaki enflamasyonu engelleyici özelliğide var kullanınteşekkürler tavsiye için, eğitim hastanesindeki doktoru bu saatte nerden bulucamda arıycam ama, yarına geçmezse tekrar gitmeyi düşünüyorum.
gittim dişciye sonunda. düz çıkıyormuş birazda yarmışçekmek istedi ama ben yapamadım çekmeyelim dedim korkuyorum. çekmezsek bana bir zararı olurmu dedim. çıkıyor zaten yine ağrırsa gelirsin o zaman dedi. iyimi yapmtım kötümü yaptım anlamadım arkadaşlar ya
ilk gün buz koyduktan sonra kesinlikle buz koymuyoruz hatta sıcak havlu koyabilirsiniz 8 saatte bir ağrı kesicinizi alın verdiler dimi (apranax veya majezikk) onları mutlaka kullanın çünkü ağrı kesici özelliğinin yanında oradaki enflamasyonu engelleyici özelliğide var kullanın
gün ama ilk günden sonra kesinlikle soguk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?