- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.101
bende ordan 2 hafta önce almıştım 12 eylüle verdiler banada..tepebaşı ağız dişten aldım orda 31 ekime verdiler..genelde böyle oluyor sanırım
merhaba kıslar,,Ankarada 20 lik cektirmyi düşünüyorum.
tepebası mı yoksa 75.yıl mı daha güvenilir?
geçmiş olsun..özelde mi çektirceksiniz devlet hastanesinde mi.. bende çok endişeliydim ama bir diş hastanesinde çene cerrahına çektirdim gayette güzel ilgileniyorlar hatta kalan 2 dişimide aynı doktor çekicek..endişeleriniz olmasın herhangi bir çene cerrahı rahatlıkla çekebilir dişinizi..ve devlet hastanesindekiler bir günde birçok ameliyatlı çekim yaptıkları için işlerinde daha çok uzman oluyorlar bence..bu arada ben ankarada çektirdimkızlar kaç gecedir kafamı duvarlara vuruyorum ağrıdan.
4 yirmilik dişim de alınmalıymış. 2 si normal 2 si cerrahi çekim.
ama özellikle sol alt beni mahvediyor çene filminde gördük. diş sola yatık yanağa doğru çıkmaya çalışıyor.
sağ alt da diş etimi parçaladı ama gömük. ikisi de beter ama sol gece gündüz mahvetti beni. arvelles içiyorum dayanamayınca.
kocaelide önerebileceğiniz cerrah var mı bana? doktor bulamadığım için aldıramıyorum.
geçmiş olsun..özelde mi çektirceksiniz devlet hastanesinde mi.. bende çok endişeliydim ama bir diş hastanesinde çene cerrahına çektirdim gayette güzel ilgileniyorlar hatta kalan 2 dişimide aynı doktor çekicek..endişeleriniz olmasın herhangi bir çene cerrahı rahatlıkla çekebilir dişinizi..ve devlet hastanesindekiler bir günde birçok ameliyatlı çekim yaptıkları için işlerinde daha çok uzman oluyorlar bence..bu arada ben ankarada çektirdim
hmm haklısın sende canım devlette sorunlar çıkabiliyor..bide 20lik diş olunca insanın dahada fazla dikkat etmesi gerekiyor..keşke yardımcı olabilsem ama malesef ankaradayımözelde çektirmeyi düşünüyorum. Kocaeli'de devlet hastaneleri biraz sorunlu. buraya geldim geleli bir iki defa gittim hep madur oldum o nedenle özel tercih edeceğim sanırım. geçmiş olsun sana darısı benim gibilerin başına.
ilk çıkan 20lik dişimi çektirmek zorunda kaldım. diş yamuk gelmiş galiba ve yanağımı ve etrafını yaraladı ağzımı açamıycak duruma gelmiştim. doktor çekelim dedi çektirdim malesef. şimdi korkuyorum ilerde o diş bana lazım olurmuydu acaba boşa mı çektirdim diye. bi de diş daha küçük olmasına rağmen çok alışmışım ona. ağzımda bi boşluk var sanki
ağrı kesici olarak ne kullanıyorsunuz benımlede paylaşırmısınız? ne uyutuyo ne uyanık tutuyo evde ruh gibi geziyorum.. bu sancısı bitmek bilmeyen volkan patlaması gibi atesi zonklaması öldürecek beniözellıkle sol alt çenemdeki çok fena
klamoks antibiyotik canım kendi kafana göre alma sakın onu doktorun vermesi lazım..ama sana çok iyi bi ağrı kesici önericem "apranax ford" 10 dakikada kesiyo ağrıyı en az 10 saatte rahat edersin ben genelde diş çekiminden sonra sabah bir tane gece yatmadan bi tane içiyorum 3-4 gün..daha fazla kullanma..eczanede 7.5 lira ayrıca..
banada ameliyattan sonra majezik verdi..uyuşturucunun etkisi geçmeden içtim,uyuşturucunun etkisi geçince hiç ağrım olmadı.iki 20lik diş çekimimdede majezik kullandım,ağrım sızım olmadı hiççağrı kesici olarak ne kullanıyorsunuz benımlede paylaşırmısınız? ne uyutuyo ne uyanık tutuyo evde ruh gibi geziyorum.. bu sancısı bitmek bilmeyen volkan patlaması gibi atesi zonklaması öldürecek beniözellıkle sol alt çenemdeki çok fena
apranax,aprol,aprowell, naprosyn,napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax kısaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar) çiğnenince; etken madde beyne çok hızlı nufuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş.klamoks antibiyotik canım kendi kafana göre alma sakın onu doktorun vermesi lazım..ama sana çok iyi bi ağrı kesici önericem "apranax ford" 10 dakikada kesiyo ağrıyı en az 10 saatte rahat edersin ben genelde diş çekiminden sonra sabah bir tane gece yatmadan bi tane içiyorum 3-4 gün..daha fazla kullanma..eczanede 7.5 lira ayrıca..
bende hiç işe yaramadı. bünyeden bünyeye değişiyor. arveles kullanıuyorum o da biraz işe yarıyor.
bugün doktordaydım soldaki alt ve üst 20 yaş dişim salı günü operasyonla alınacak. hepsi 380 tl. bana dua edin.
cvplarınız için tşk ederim..
gecem gunduzume karıstı..gunduz uyuyacagıma (daha doğrusu sancıdan sızıp kalcagıma) buraya gelip baksaymısım ya! şimdi googleden nöbetci eczane aramak zorunda kalmayacaktım.. yada sabahı sabredip sabah alacagım artık napayım
antibiyotik şimdi dr.dan hbersiz almak istemıyorum ama majezik benımde sık kullandıgım -adet sancısı için özellıkle- bi ağrı kesici..bide arkadasın dediği apranax ı denemek lazım
annem doktora sormus oda 1er hafta arayla gelsın ameliyatla alırım demıs :18: morfini nasıl vuracaklar..kesip biçerken hiç mi acı hissetmeyecegım.. ben haşhaşı şekerle karıstırıp kaşıkla yemesini seven biri olarak ya morfinler bana etki etmezse ne olacak?? tam narkoz yapsa olmuyomu?? tırstım resmen yaaa :18::18:
daha önce ameliyat olan varsa yazabılırmı nasıl gecıyor?? kestiğini filan hissediyormusunuz..yada dikerken?? bide ipleri çıkartmak içinde ayrıca gidecekmiyiz doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?