• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

iğne yapılmıyo sadece aletin ucuyla çekiyo dikişler hiç hissetmiyosun bile..başka bi işlem yaptırmıycaksan tutabilirsin bence..

teşekkürler..tutabilirim öyleyse başka bir işlem yaptırmıcam çünkü :)
bişey daha sorucam siz daha önce aldırdınız galiba..dikiş alındıktan sonra kanama oluyor mu

Son düzenleme:
Ben bugün gidemedim dişçiye yarın gideceğim. aklıma tampon takıldı nasıl bişey arkadaşlar tampon. küçük pamuk gibi bişey mi sadece çekilen dişin üstünemi koyuluyor ?

daha önce birini çektirmiştim, çok rahattı. bugun ikisini aynı anda çektirdim, beş dikiş var ağzımda ve yanağım feci şişti korkmaya başladım. dişlerin çekildiği yerde bi sıkıntı yok, çenemde bir ağrı var açamıyorum ağzımı ya. aklıma kötü kötü şeyler gelmee vaşladı çenem mi kırıldı acaba diye, duramıyorum ağrısından. hiç böle bişi yaşayan var mı kızlar?

daha önce birini çektirmiştim, çok rahattı. bugun ikisini aynı anda çektirdim, beş dikiş var ağzımda ve yanağım feci şişti korkmaya başladım. dişlerin çekildiği yerde bi sıkıntı yok, çenemde bir ağrı var açamıyorum ağzımı ya. aklıma kötü kötü şeyler gelmee vaşladı çenem mi kırıldı acaba diye, duramıyorum ağrısından. hiç böle bişi yaşayan var mı kızlar?

Yanağınıza buz koyun doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. yada doktorunuzu arayın durumunuz hakkında bilgi verin ve bilgi alın böylesi daha sağlıklı olacaktır.

teşekkürler tavsiye için, eğitim hastanesindeki doktoru bu saatte nerden bulucamda arıycam ama, yarına geçmezse tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Ben bugün gidemedim dişçiye yarın gideceğim. aklıma tampon takıldı nasıl bişey arkadaşlar tampon. küçük pamuk gibi bişey mi sadece çekilen dişin üstünemi koyuluyor ?

çekilen dişin üstüne sadece ilk yarım saat konulan gazlı bez..küçük bişey merak etmeyin :)

korkmanıza hiç gerek yok çenenizin ağrıması gayet normal..çünkü çekilen dişler çeneden sökülüp alınıyor ve ağzını en az yarım saat açık tutuyosunuz bide 2 tane çektirmişsiniz yani...bende geçen hafta çektirdim 2 gün ağrıdı 3 gün ağzımı çok açamadım.şuan 5. gün ve ağzımı tam açabiliyorum hatta baktım yara iyileşmiş.yani diyeceğim o ki 2 3 gün ağrıması normal :) siz mutlaka buz koyun ve antibyotiklerinizi düzenli için aksatmayın

teşekkürler tavsiye için, eğitim hastanesindeki doktoru bu saatte nerden bulucamda arıycam ama, yarına geçmezse tekrar gitmeyi düşünüyorum.
ilk gün buz koyduktan sonra kesinlikle buz koymuyoruz hatta sıcak havlu koyabilirsiniz 8 saatte bir ağrı kesicinizi alın verdiler dimi (apranax veya majezikk) onları mutlaka kullanın çünkü ağrı kesici özelliğinin yanında oradaki enflamasyonu engelleyici özelliğide var kullanın

gün ama ilk günden sonra kesinlikle soguk yok.

Bugün dişçiye gitmem gerekiyordu grip oldum yaa. bu etkilermi arkadaşlar hapşurup duruyorum çekildikten sonra bu grip hali beni mahvetmesin sonra :43:

gittim dişciye sonunda. düz çıkıyormuş birazda yarmış :52: çekmek istedi ama ben yapamadım çekmeyelim dedim korkuyorum. çekmezsek bana bir zararı olurmu dedim. çıkıyor zaten yine ağrırsa gelirsin o zaman dedi. iyimi yapmtım kötümü yaptım anlamadım arkadaşlar ya

gittim dişciye sonunda. düz çıkıyormuş birazda yarmış :52: çekmek istedi ama ben yapamadım çekmeyelim dedim korkuyorum. çekmezsek bana bir zararı olurmu dedim. çıkıyor zaten yine ağrırsa gelirsin o zaman dedi. iyimi yapmtım kötümü yaptım anlamadım arkadaşlar ya

ilerde ağrı yada enfeksiyon oldumu yine çektirceksin mecbur..sadece ertelemişsin..geçmişolsun..

ilk gün buz koyduktan sonra kesinlikle buz koymuyoruz hatta sıcak havlu koyabilirsiniz 8 saatte bir ağrı kesicinizi alın verdiler dimi (apranax veya majezikk) onları mutlaka kullanın çünkü ağrı kesici özelliğinin yanında oradaki enflamasyonu engelleyici özelliğide var kullanın

gün ama ilk günden sonra kesinlikle soguk yok.

buz koymadım ben de zaten ama ödem sanırım bu, majezik yazmışlardı ama kesmiyor beni apranax alıyorum bir de augmentin yazdılar nolru nolmaz diye. dün akşam antibiyotiğe başlayınca indi biraz şişi gibi geldi, bekliyorum insin diye.

çok teşekkür ederim yorum için.

bende yenı gldım dıscıden o kadr korktugum gıbı olmadı az bı acı hsstım dıkısler 1 hafta sonra alıncakmıs gec giıbı geldı bana..
ben normlde sıgara kullanıyrm doktor ıcmemem grektgını soledı ztn suan istesemde ıcemem sag trafımı hsstmyrm uyusuk hala
içsem bı sıkıntı olurmukı:43:

ay valla ben bugün içtim bi tane, hiç de bişi olmuyo, çok emmeden çek yavaş yavaş tüttür bi tane bişi olmaz. ama çok abartma, sigara kan akışını yavaşlattığından iyileşmesi gecikebilir.

canım gunaydın sendemı yenı cektırdım benım bıldgm 2 tane vardı 1 tane kaldı dıe sevnyrdum ust dısımdede 2 tane varmıs yanı 3 dıs daha var daha cktrmem grken ama onlr hıc agrı ypmadı sag ve sol trfmdakı yapyrdu en agrılı kısmı dun cktrdım..senın agrın sızın varmı

Back