- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.021
Çok ağrıyor kızlar ya yatamıyorum, bu gece sabahlayacağım galiba .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar...doğru başlıkta mıyım bilmiyorum ama bilgisi olan varsa mutlaka cevap bekliyorum...üst damakta sanırım 20'lik dişim çıkıyor..1 haftadır hafif bir sızı var.. bir kaç sorum olucak.. 20'lik dişin çıkması ne kadar sürer.. çok ağrır mı.. önümüzde ki hafta sınavım var çok panik durumdayım..şimdiden teşekkürler
canım 20lik diş de ağrı varsa kesin sorun vardır diye biliyorum ben. zaten yeri olsa genelde ağrımadan çıkıyor. şimdi doktora git aldır derken perişan olursun sınav arifesinde, şimdilik ağrı kesicilerle sınavını atlat ama sonra mutlaka bir doktora git belki problemlibirdiştir. sakın aksatma emi.
merhaba bende 2 yıl önce alt sağdaki gömülü dişimden kurtulmuştum. operasyondan sonra sıkıntı oluyor. 1 haftadır alt sol dişim ağrı yapıyor o da gömülü operasyon gerekli malesef. doktor kökün sinirin üzerinde olduğunu, dudağımda kalıcı bir uyuşukluk olabileceğini söyledi. kararı bana bıraktı. ağrı gün gektikçe artıyor. bende yaptırmaya karar verdim. yarın randevum var. ameliyat için gün planlayacağız. umarım herşey iyi gider bu sefer...
Benimde çektirmem gereken 20lik dişlerim var ama ağrıları beni düşündürüyor şu an, iyileşmesi ne kadar sürüyor acaba?
4 tane tamamen gömülü 20lik dişim var alınması şart. Kızlar genel anestezi altında yapılırmı bu işlem ben çok korkuyorum bugn baya ağladım hatta napıcam bilmiyorum alınmasıda lazım ama ben canlı canlı yapamam. yarın cerraha gidicem bakalm neler olucak gözlerim dolu şuan
benimde Ankarada tavsiye edebileceginiz çene cerrahına ihtiyacım var..kızlar 4 20'lik dişimide çektirmem gerekiyor.3'ü yarı gömük,1'i tamamen gömük.doktor hepsinin ameliyatla alınacağını söyledi..ne kadar sürede alınır hepsi? birde ankarada tavsiye edebileceğiniz bir çene cerrah varmı?
benimde Ankarada tavsiye edebileceginiz çene cerrahına ihtiyacım var..
Ankarada 20 lik dişini cektırenler yardım lütfen