- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.001
20 lik dişlerim öndeki dişlerimin şeklini bozdu ve iki tarafımdada var çok kötü koku yapıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk 20 lik dişimi aldırdığımda inan 1 hafta kendime gelemedim.günde kaç tane ağrı kesici içtim.dudaklarımı bile kımırdatamıyordum.çenem kitlenmiş gibiydi.o kadar çok antibiyotik ve ağrı kesici içtim ki en sonunda bünyem dayanmadı ve acile götürdüler beni.serum verdiler.ağrı olması çok normal.ama kesinlikle doktorla alakalı bir durum bu.2. gömük olan dişimi de aldırmaya kalktığımda bu doktor alamadan kapadı açtığı yer,.çok tehlikeli alamam dedi.sonra başka bir yer araştırdım ve prof. çene cerrahı buldum.hatta üniversite hastanesinde bile almak istemediler bu dişimi.sakat kalırmış çenem
bulduğum çene cerrahı tam 10 dk aldı.dişi elinde görmesem aldığına inanmazdım.çünkü ağrı bile olmadı diğer günler.allah bin kez razı olsun o doktordan.izmirdeki tek çene cerrahı diyebilirim
kızlar izmirde bildiğiniz iyi bir çene cerrahı varmı :26: gömülü dişim var ve aldırmam gerekiyor:18: bide iltahap yaptı sanırım şişti çünkü..
izmir alsancakta turgay seçkin (232) 464 89 68
düsünmene gerek yok.üniversitenin alamadığı dişi ameliyatla 10 dk aldı ve sonrasında ağrım bile olmadı.kesinlikle bu işi normal dişçi yapmamalı.bu iş çene cerrahının işi.
kızlar atasehır agız ve diş saglıgı çene cerahhısıne gıden varmı 20lik dişimi cektırmem gerekıyor ama özelemı gtsem dıe dusunuyorm..
4 tane tamamen gömülü 20lik dişim var alınması şart. Kızlar genel anestezi altında yapılırmı bu işlem ben çok korkuyorum bugn baya ağladım hatta napıcam bilmiyorum alınmasıda lazım ama ben canlı canlı yapamam. yarın cerraha gidicem bakalm neler olucak gözlerim dolu şuan
işinin ehli bir doktora gidersen hiç korkma canım benim. bende diş doktorunun koltuğuna oturduğum anda korkudan kalbim çarpardı o derece tırsardım ama 4 gömülü dişi de aldırmış bi insanım. koltuğa oturduğunuz anda sadece iğne acısını duyuyorsunuz gerisinde acı yok.
ttaaaakkii uyuşukluk geçtiği ana kadar. sonrasında doktoru verdiği ağrı kesiciyi içiyorsunuz tamamdır. tek yapmanız gereken biraz katlanmak o kadar, çekilmeyecek acı değil. tabi şişlik ve morluklar da olacak ama ömrünüz boyunca kurtulacaksınız onlardan bben 4 ünüde aldırdım şuan çok mutluyum sakın korkmayın cesaretli olun ve bitirin işlerini!!!